שאלת סקר?

שאלת סקר?

הווסת לפני ניתוח ואחרי ניתוח לפני הניתוח - כמה ימים? כמות? קרישים? צבע? כאביםםםםם? אחרי הניתוח - כמה ימים? כמות? קרישים? צבע? כאבים?

ואתחיל

לפני הניתוח - עד חמישה ימים..... כמות בינונית עד קטנה..... קרישים - קטנים ובודדים ולעיתים רחוקות.... צבע אדום כהה.... כאבים - כמו משוגעים מכל כיוון ומקום אפשריים. אחרי הניתוח - עד שבוע..... כמות רבה..... קרישים - גדולים, יחסית יותר למלפני הניתוח וכמעט בכל מחזור שקיבלתי מאז הניתוח..... צבע אדום נקי...... כאבים - כמעט ואין ובטח לא בשיטת הלפני ניתוח. המסקנה שלי מעצמי זה שבגלל שלפני היתה את הבריחה של הרירית לבטן אז לא יצא החוצה יותר דם ולכן הזמן הכמות הקרישים היו בצימצום...הצבע כהה כי אולי הדם שיצא היה יותר ישן....והכאבים נו יש מה לומר עליהם... ואילו לאחר הניתוח הכל יוצא מהיכן שצריך ולכן גם אין כאבים........ ועכשיו אתן.............

מצטרפת../images/Emo24.gif

לפני הניתוח: כאבי תופת,בקושי דימום,קרישי דם. אחרי הניתוח: כאבי תופת כמעט 8 ימים מחזור דימום כאילו ששחטו אותי ( סורי על התיאור) קרישים ענקיים. ואם תוכלי לענות,אשמח
בתאריך 25/7 קיבלתי לוקרין וב- 25/10 פגה ההשפעה,עדיין אין מחזור. לא קצת מוזר.אני אמורה להתחיל בפמינט ביום הראשון של המחזור. תודה שאתן כאן

חחחחחחח ../images/Emo6.gif

את שונה מהתיאוריה המסקנתית שלי
אבל שואלת את אותה השאלה כבר המון זמן... לפחות הצלחת להעלות חיוך
על שפתי אחרי שהגשם
שטף אותי ....וכמובן הייתי ללא
את התשובה תקבלי בשרשור נפרד....

ליאל ד

New member
המחזור של היום לעומת המחזור של פעם

לפני הניתוח - כמעט שבוע (מינימום 6 ימים) כמות רבה קרישים - קטנים ולעיתים קרובות צבע אדום כהה כאבים - ביום הראשון קשים מאוד (וכדורים לא משפיעים), וביום השני, כל השרירים תפוסים, אבל אין כאב. אחרי הניתוח - 3-4 ימים כמות - קטנה מאוד קרישים - גדולים צבע אדום נקי- יותר בהיר מאשר לפני הניתוח כאבים - דומים לכאבים לפני הניתוח, אבל נמשכים יותר זמן. המסקנה : אוף למה זה מגיע לי?
ובנוסף : זהו המחזור הראשון מאז הניתוח, ולכן המסקנות שלי לא מהימנות ולא מובהקות סטטיסטית!!!!!

מוזר

בואי נחכה לעוד מחזור ותעדכני.....יכול להיות שכבר כתבת אבל אם תוכלי לשלוח לי במסר מה עשו בניתוח ומה כתבו לך בדוח הניתוח.....כמה ניקו היכן אם בכלל היו מוקדים הדבקויות?

ליאל ד

New member
זק - שלחתי לך מסר

אני לא רוצה להלחיץ - אבל הוא יצא נורא-נורא ארוך!!

נעמי 17

New member
אוף אף אחד לא מבין את חוש ההומור שלי......

טוב , לפני פתיחת בטן+ ניקויי המוקדים- כאבים מטורפים בביוץ, לפני ובאמצע הוסת. דימום מאסיבי עם גושים. אחרי- הקלה משמעותית בכאבים וללא גושים כמעט אבל מייד נכנסתי ל IVF שטרפה את כל הקלפים וכל טיפול כושל- סיוט נוראי בוסת והמשך סיוט במהלך החודש. לפני לפרסקופיה- סיוט מתמשך, אחרי, הקלה ושוב נכנסתי לעוד 5 ממחזורי IVF ולאחר מכן- שוב סיוטי מחזור. ההקלה הגיע רק שהחלטתי שדי לי וקיבלתי 6 זריקות דקא.

galim29

New member
מצטרפת לנעמי. לא מכירה את זה../images/Emo6.gif

משנת 2004 לא יודעת מה זה... רק נשארו לי הסימפטומים של רעב למתוקים, עצבנות קלילה אבל ללא וסת בשום צבע או גוון... שרק יימשך ככה
\זהו, הרסנו לך את הסטטיסטיקה אז תנסחי שוב את השאלת סקר...

זואילי

New member
עונה מתוך איום

לפני: 3 ימים כמות נאה עד הצפה קרישים פה ושם צבע כהה ומפחיד כאבי תופת אחרי: בבקשה בואי כבר, כמה ימים שתרצי, באיזה כמות שתרצי, מוכנה גם לכרישים ולווייתנים, בכל צבעי הקשת, אפילו אם יכאב. רק תבואי פיה טובה,
עכשיו את מרוצה,
?

עונה לסקר

אצלי התקופה של לפני הניתוח מתחלקת לכמה תקופות:
עד התחלת השימוש בגלולות (בצורה רגילה)- מחזורים של 5 ימים לפחות, עם כאבי תופת ששום כדור לא עזר, הקאות ומה לא, בקיצור ניטרול מוחלט למיטה של יומיים לפחות. דימום רב. לגבי צבע וקרישים ממש לא זוכרת (עברו איזה 20 שנה).
לאחר שהתחלתי לקחת גלולות הפחתה משמעותית בכאבים, המשככים הכבדים כבר החלו להשפיע על הכאבים שהיו. הדימום התקצר ליומיים שלושה, דימום מועט. עד כמה שזכור לי דם כהה, לא זכורים לי קרישים.
גם בתקופה שלאחר הפסקת הגלולות הדימום נשאר בסביבות יומיים, יומיים וחצי,דימום מועט וכהה, הכאבים התגברו אבל לא באותה מידה שהיו לפני השימוש בגלולות.
אחרי הניתוח היה רק מחזור אחד (תחת השפעת הדקפפטיל) עם אותו סוג כאב כמו שהיה לפני הניתוח, דימום מועט של יומיים, יומיים וחצי, דם כהה.

lilah696

New member
מצטרפת לסקר

לפני הניתוח ב-2004 וסת של יום 1 כמעט בלי דימומים רק קרישים קטנים ושחורים וכאבים איומים אחרי הניתוח עדדין וסת של יום 1 כמעט בלי דימומים רק קרישים קטנים ושחורים כאבים ניסבלים 24 שעות שלפעמים גורמים לי עצבים אבל ניסבלים. גלולות אך ורק בחצי שנה האחרונה ושום דיכוי אחר...

יש לי blak out לגבי מצב המחזור לפני/אחרי...

אני רק זוכרת שהרבה מאוד זמן היה לי כתמים חומים לפני מחזור ואח"כ כתמים חומים אחרי מחזור.... צריכה לעשות רענון למוח
(מקווה שיעזור) לנסות להזכר ואז אוכל לענות לסקר.

עונה:

לפני: כאבי גב, דימום רב, צבע אדום חזק ונמשך לפחות שבוע. אחרי: כמה חודשים היה בלי כאבים ופחות זמן אבל עכשיו יש כאבים והדימום נמשך הרבה זמן. אני לא רוצה לעבור שוב ניתוח כי עברתי מספיק אישפוזים וניתוחים בשנים האחרונות אבל, אם המצב ימשך אני אגש לסוריאנו להתייעצות.

vered140870

New member
קצת קשה להשוות...

לפני הניתוח הייתי ללא גלולות, דימומים די מאסיביים וכהים. היום אני עם גלולות, פחות דימומים אבל צבעם האדום טרי מזעזע אותי כל פעם מחדש...וכן, כן, אני אמורה לא לקבל מחזור עם גלולות ברצף, אבל רובכן כבר מכירות את המחזור העקשן שלי...

למעלה