שאלת סקר

שאלת סקר ../images/Emo42.gif

בוקר של אור לכולנו. אחת הסיבות המרכזיות שבגינן ביקשתי לנהל את הפורום הזה היא כדי שנוכל ללמוד ביחד את הקלפים. אלו שלא מכירים את הקלפים יזכו ללמוד את הבסיס ואלו שמכירים כבר את הקלפים יוכלו לתרום מידיעתם וכן ללמוד דברים חדשים. ועכשיו ההתלבטות שלי - כיצד לעשות את זה? ישנן שתי אפשרויות: אפשרות ראשונה - להציג את הקלף ולהנחות אתכם בשאלות כגון: מה אתם רואים בקלף בבחינת צבעים, סמלים וכו'. מה הקלף אומר לכם? משדר לכם? וכהנה. ובהמשך לנהל עליו דיון כאשר כל אחד מציג את ראייתו ובסוף סיכום. אפשרות שניה - אני מציגה את הקלף - מנחה מה רואים בו ומה הם הפירושים לטוב ולרע.. בקיצור עושה את כל העבודה :) התפקיד שלכם הוא לתת סייגים או תוספות או כל מה שיכול רק לתרום לנו להבנת יתר של הקלף. הרעיון הוא ללמד כל קלף - להתחיל עם הארקנה הבכירה - ולהמשיך הלאה. כמו קורס למתחילים ! אז מה דעתכם?

עוד מישהו ?

אני כבר משתוקקת להתחיל :) האמת שגם אני נוטה לאפשרות הראשונה... היא הרבה יותר מועילה ופורה לאלו שרוצים ללמוד ולא מכירים כלל את הקלפים ובהמשך השרשור שיווצר אפשר לשלב את האפשרות השניה.

אז מה?

להתחיל להתכונן על קלף השוטה? ומה דעתך אולי אפשר לנסות וללמוד גם את קלפי אושו?

בהחלט קלף השוטה :)

אני כבר אשים את התמונה שלו ומעט הנחיות ונתחיל ! אני חייבת לציין שקלף השוטה הוא אחד הקלפים החביבים עלי ביותר בחפיסה אם לא החביב מכולם. הנה גם על זה אפשר לפתח דיון ! איזה קלף החביב עליכם ביותר בחפיסה ולמה... :) ולגבי קלפי אושו? בשמחה ! שנאמר מכל מלמדיי השכלתי ואני מאוד אשמח להכיר עוד חפיסה.

karenh

New member
גם לדעתי האפשרות הראשונה../images/Emo45.gif

יכול להתפתח מכך דיון די רציני ומעמיק ומקסימום בסוף כל דיון את תוכלי לתת את הפירושים של כל קלף, עמין סיכום קצר אם הנחיה. אחלה רעיון

למעלה