שאלת סקר.........

טל של 4

New member
שאלת סקר.........../images/Emo35.gif

אני בזמן האחרון מוקפת בסיפורי גירושין...(שלא נדע טפוטפוטפו...) והנושא מעלה בי שאלות קשות על זוגיות....מה שמביא את שאלתי להיום... במסגרת היותינו הורים עסוקים במיוחד, איך אתם מטפחים את הזוגיות ביניכם, אילו תחביבים משותפים יש לכם, מה אתם עושים כדי לשמר את האש......???

טל של 4

New member
אהההם אהההם......לא להתעלם

חברים יקרים נא להתיחס אלי כדי שלא אעלב....חחחח!!! אני אתחיל כי אתם מתבישים??? סופי שבוע רומנטיים כבר לא ממש קימים בלקסיקון שלנו מסיבות ברורת...אז אנחנו מנסים ל"ארגן" לנו תחביביים משותפים כמו סקי, טיולי ג´יפים והתחביב החדש רכיבה על סוסים....... זהו רעיונות נוספים יתקבלו בברכה!!!!

טל 3

New member
ככה אנחנו לא נשואים מבחירה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

חיים יחד כמה שנים ויש לנו 3 ילדות, אין ביננו שום חוזה שום הסכם ובזמן האחרון גם המון המון חילוקי דעות וריבים. למשל השבוע היה לו שעתים פנויות באמצע היום אז במקום לבוא לעזור לי עם שלושתם ( להזכירכם שנה וחדש ושלושה חודשים) הוא הלך לחבר!!!!!!!!!!! כמעט אכלתי אותו חי. חוץ מזה נראה לי שלהרבה זוגות יש עליות וירדות השאלה מה יש יותר?? אנחנו כבר הרבה זמן לא יצאנו ביחד לבלות בגלל שהילדות כל כך קטנות ומי ישאר לי עם שלושתן? חוץ מזה איך שמגיע הערב אני כל כך עיפה. מקוה שבעתיד זה ישתפר
אשמח לרעיונות ...

אאוצ´ , נקודה כואבת ../images/Emo67.gif

אז האמת היא שרוב מה שאנחנו עושים זה לדבר על הסוף שבוע רומנטי שניסע אליו (פעם). חוץ מזה יוצאים מדי פעם לסרט / מסעדה / חברים - שום דבר מסעיר . גם אצלנו בסביבה צצים מדי פעם סיפורי גירושין (לא עלינו
) וזה באמת מפחיד אבל אולי עכשיו אני אאמץ לי מפה איזה רעיון - יש לך גם משהו פחות ספורטיבי
(טיולי ג´יפים דווקא היינו עושים פעם-אבל אז היה לנו ג´יפ
)

rotrot

New member
טל את גורמת לי עוגמת נפש קשה ../images/Emo4.gif

בעיקר כי זוג חברים מאוד מאוד טוב שלנו בתהליכי היפרדות (חד צדדית) בימים אלו ממש.... בעיקרון אנחנו משתדלים בעיקר בסופ"ש (באמצע שבוע אין זמן כידוע) לראות סרטים, לארח ולהתארח עם משפחה וחברים...

*שיר

New member
../images/Emo23.gif אנחנו בינתיים עוד ב"היי" של

אחרי החתונה - עוד לךא הספקנו להתאושש מזה והצטרף ה"היי" של ההריון לשניים
בקיצור, כרגע אנחנו עוד לא מרגישים משועממים
וברצינות, במשך השבוע לכל אחד יש המון עיסוקים ואנחנו נפגשים רק בערב, כששנינו כבר די עייפים. אנחנו משתדלים לאכול ארוחת ערב ביחד, כדי שנוכל לדבר קצת ובסופי שבוע אנחנו מבלים הרבה ביחד. אנחנו משתלדים לפנות את סופי השבוע ממטלות מציקות (קניות) והולכים לים, הולכים ברגל, לא משנה מה, העיקר להשיג קצת זמן איכות ביחד.

אנחנו מביאים סרט + מזמינים סינית

ומתקרבלים יחד על השטיח לצערי זה אולי פעם בחודש רוב הזמן עייפים ואין זמן

anat30g

New member
מטפחים אחד את השני

באמת שאין לנו זמן לטפח את הזוגיות... קשה לצאת הבית, אין לאן לצאת מהבית (מסוכן שם בחוץ), בבית מאוד קשה להיות לבד ולהתרכז אחד בשני... ראשית - אנחנו מודעים לכך שזה מצב שהוא מעין "פסק זמן" - עד שהילדים טיפה יגדלו וידרשו פחות טיפול פיזי. שנית - בגלל שאנחנו לא יכולים לטפח את היחד שלנו - אנחנו מטפחים אחד את השני בלבד - הוא לוקח את הילדים שאני אוכל להיות עם עצמי, אני מאפשרת לו זמנים לעצמו... וגם דברים קטנים - כמו להכין קפה אחד לשני, לקלף תפוח מבלי שביקש - לתת תשומת לב בתוך ההמולה שמסביב ולנסות לא לכעוס גם כשדברים לא נעשים כפי שרצינו (בזה הוא מצליח יותר ממני), בקיצור - זוגיות זה לא רק להיות יחד ולבד - זה להיות ביחד בתוך הבלגן ועדיין להחליף מבט, ליטוף סתם בלי סיבה. ואת זה כולנו יכולים לעשות בלי ביביסיטר, ונרות וכינורות וארוחה רומנטית.

את צוחקת עלי???

מטפלים בילדים, מטפלים בילדים, מטפלים בילדים, אוכלים ארוחת ערב, הולכים לישון. אלה החיים שלנו כרגע.

למעלה