שאלת סקר

ב ה י ר

New member
שאלת סקר../images/Emo124.gif

שאלה שמאוד מעניינת אותי: לכל האימהות שאינן מניקות , 1 ) כמה פעמים מתעורר התינוק\ת בלילה? 2 ) בן כמה התינוק\ת? 3 ) כמה פעמים אוכל התינוק בלילה?

יהב בן 5 חודשים

אוכל ארוחת ערב ב-18:00 הולך לישון ב-19:30 מתעורר לאכול ב-04:00 לפנות בוקר וחוזר לישון עד 06:30 את הארוחה הבאה הוא אוכל בסביבות 8 בבוקר, כך שאני לא בטוחה שאני מגדירה את הארוחה בשעות הבוקר המוקדמות כארוחת לילה, שהרי הוא הולך לישון ממש מוקדם. עכשיו, בגלל השיניים, הוא מתעורר לפעמים פעם או פעמיים במשך הלילה, בגלל שהכאב מציק לו, אבל בדר"כ הוא לא מתעורר עד שהבטן המקרקרת מעירה אותו. ועוד נתון חשוב יהב אוכל סה"כ 4 ארוחות במשך היום. כל אחת של 240 מ"ל.

talsh

New member
תשובות

תום ממש עוד מעט בן שישה חודשים ומתעורר בין פעם אחת להמון פעמים בלילה
בשבוע האחרון הוא לא אוכל בלילה אלא קם, שותה קצת ובדר"כ חוזר לישון. לפעמים רק קצת חיבוק והוא חוזר לישון. חשבתי על זה קצת, ולמרות שאני כל כך רוצה קצת
לפעמים, לא באמת איכפת לי כי כשהוא קם בלילה הוא כולו מכורבל כזה ומחבק, וכשאני מחבקת אותו הוא ככה דוחף את הראש לשקע הצוואר שלי וישן, ואני כל כך אוהבת את זה.. וחוצמזה יום אחד אני בטח אתגעגע לזה. הוא כל כך תזזיתי בשעות הערות שבלילה זה מאד מכורבל ושונה. אמרתי שאני
אותו?

ammy

New member
מאיה מזמן לא מתעוררת בלילות ../images/Emo57.gif

רק כשהיא חולה.הפסיקה להתעורר בסביבות גיל חצי שנה.

מתרגשת

New member
סתיו בת 3 חודשים ויש לנו 2 אופציות

או שהיא ישנה ממש מוקדם... בערך ב- 20:00 ומתעוררת בערך ב-2:00 או 3:00 ואח"כ ב- 7:30-08:00 בבוקר. או שהיא ישנה בערך ב- 21:30 ומתעוררת ב- 05:00 - 05:30 אוכלת ואח"כ מתעוררת ב- 08:00 - 08:30

אביתרי בן חמישה חודשים

הוא הולך לישון ב 22.30-23.00. מתעורר בול בשעה 02.30 לאכול ואז הוא מתעורר בערך ב 4.00,מילל קלות-מקבל מוצץ+ליטוף וחוזר לישון עד להתעוררות נוספת ב- 5.30אז אני הופכת אותו על הבטן והוא ישן עד 7.00 בערך. הוא אוכל 6 פעמים ביום כ 180 CC (לפעמים פחות CC). מקווה מאוד לשיפור באיכות השינה שלו כי אנחנו ג-מ-ו-ר-י-ם!!!

אור100

New member
איזה כיף לי - הילה ישנה לילה שלם

הילה בת חודשיים ושבוע והיא כבר שבועיים ישנה כל הלילה ליתר דיוק מ- 8 בערב עד 7-8 בבוקר!!! דומים לאבא שלהם הילדים שלי...

מיקגאפ

New member
מגיל חודשיים יובל ישן לילות שלמים |

למעט מקרים חריגים שבהם הוא מתעורר מאד מוקדם בסביבות 5 בבוקר, שותה בקבוק ובד"כ חוזר לישון. הארוחה האחרונה בסביבות 21:00 ולפעמים גם קודם שבה הוא אוכל בסביבות 240CC.

dafgol

New member
אצלינו זה ככה :

1 . בר לא מתעורר בלילה ( נו טוב ...הוא עייף...כל היום ער ) , הפעם היחידה שהתעורר בזמן האחרון זה היה בלילה לאחר החיסון של 4 חודשים. 2 . בר בן רבע לחמישה חודשים. 3 . לא אוכל בלילה ! ( אוכל לפני השינה , 8 בערב בדר"כ וכשהוא מתעורר ב 6 בבוקר )

nush1

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

זיו בת חמישה וחצי חודשים היא ישנה לילה שלם מגיל חודשיים בערך היא אוכלת בשעה 20:30 ארוחה אחרונה ונרדמת עם הבקבוק ואם היא לא נרדמת עם הבקבוק אז היא נרדמת בערך ב 21:30-22:30 ואני מעירה אותה ב 7:00 בבוקר כדי ללכת למטפלת אם אני לא מעירה אותה אז היא יכולה להמשיך לישון עד 08:30-09:00

איזה שאלה...

מיקה בת 9.5+ חוד' והיא מתעוררת בלילה בין 2-3 פעמים... אני כבר לא מניקה בלילה מיקה למדה שיש גם מיים בעולם והיא שותה מיים ככה גם אבא יכול לקום (מה יש...) מיקה אוכלת רק לפני השינה בסביבות שעה 20:00 בקבוק של סימילק 240CC וזהו....

איזה יאוש איתכם

איך הילדים שלכם ישנים לילה שלם? וחוץ מזה, איך הם אוכלים 240CC ? עידו אוכל 120CC, לפעמים אחרי לילה שלם הוא אוכל 150CC. אולי בגלל זה הוא מתעורר לחפש אוכל

חגיתו'ש השתגעת ????

מה זה לילה שלם??? אני לא יודעת איך נראית הכרית בכלל אני מתעוררת המון וגם מיקה.. היא אוהבת לאכול הפיצית שלי והיא גם גומעת בקבוקים של מיים .... לא משו שאני עושה היא פשוט כזו....

galala

New member
אצלנו

יואב בן 5.5 שבועות, אוכל ב-11 בלילה, אח"כ הפסקות של בן שלוש לארבע שעות, ב-6 בבוקר מתעורר סופית, לפחות עד 9.

עידו בן 3 חודשים

עידו נרדם בשעה 10:00 בערך אחרי שאכל בשעה 9:00. אני מאכילה אותו מתוך שינה בשעה 12:00 כדי שלא יתעורר לי באמצע הלילה. אח"כ הוא מתעורר בשעה 5:00 או 6:00 בבוקר לארוחה הבאה

מיקגאפ

New member
ליובלי תמיד היה תיאבון בריא...../images/Emo9.gif

אני זוכרת שממש מגיל מאד צעיר הוא היה "מחסל" כמויות נאות, אבל זה מובן מאחר והילדון נולד בריון קטן ("ארוך" יחסית) ועל כן גם כמויות האוכל בהתאם. נדמה לי שבסביבות גיל שלושה חודשים הוא היה מחסל בקבוקים של 180 CC. חגית - אני בהחלט ממליצה לך לנסות להגדיל את הכמות של הבקבוק האחרון שאת נותנת לו לפני ההליכה לישון בלילה. בהצלחה!

אולי ברגע שאת רואה

שהוא מתחיל ליהיות חסר מנוחה אז תפסיקי לו את הארוחה לגראפס, ואח"כ תמשיכי והוא יאכל יותר? דר"א אלמוג בגיל הזה כבר קיבל גם כפית קורנפלור בבקבוק. וגם ירדן כבר שבוע מקבל וזה מוכיח את עצמו.

טוטי30

New member
רועי בן כמעט 5 חודשים (הזמן טס)

ישן לילה שלם כבר חודש (אלא אם משהו מפריע לו) לילה שלם: 21.00 עד 7.00 בבוקר אוכל קצת ונרדם שוב עד 9.00 ואז מתחיל היום.

ב ה י ר

New member
אז אני רואה שרובם ישנים לילה

כמעט שלם. שני בת 8 חודשים הולכת לישון בן 21:00 ל 22:00 ואז קמה בערך כל שעה ולא תמיד לאכול אבל בממוצע היא אוכל 2-3 בלילה.(יונקת) במקרה הטוב היא ישנה שעתיים רצוף מה שלא קורה בימים האחרונים ...

למעלה