שאלת סקר שוק

gimano1

New member
שאלת סקר שוק

נניח והיה קיים שירות, שבו היו מציעים לכם משהו כזה. (הדוגמה היא על גיטריסטים, אבל זה תופס לעוד כלים - הסבר בהמשך).

נניח אתם מנגנים על מיתרים מסוג X, אז חנות מציעה, שאתם תגידו פעם בכמה זמן אתם אוהבים להחליף (פעם בשבועיים חודש למקצוענים, פעם ב 4 - 6 חודשים לפחות מקצוענים) או כל טווח זמנים שנוח לכם, והחנות שבוע - שבועיים לפני הזמן תחייב אתכם אוטומטית ותשלח לכם סט (או סטים) לבחירתכם, ועל השימוש בשרות תקבלו הנחה קבועה על מיתרים. זה היה יכול להיות מעניין?

כל איפה שכתוב מיתרים, אפשר להחליף למקלות (למתופפים), עלים (לנשפנים) או כל חלק מתכלה אחר בכלי הניגה שלכם.

byrdparis

New member
ממ.. לא יודע

אני בדרך כלל קונה פאקים גדולים של מיתרים, יש לי כמה וכמה גיטרות שבדרך כלל עליהן יש את אותו הסט פחות או יותר..
אני לא ממש ממוקד זמנים איתם ומאידך גם לא קרעתי מיתר כבר שנים, כך שאני לא ממש צריך ספרים.

בגדול זה רעיון נחמד, לאלו שיש להם כרטיס אשראי וסומכים על אותו "מוסד" שיהיה אחראי בעניין.
סה"כ זו לא איזו הוצאה אדירה ואני לא מאמין שהחנויות האלו יוכלו לצ'פר אותי יותר מחנות אחרת שאני קונה בה באופן קבוע, מתי שבא לי.

אם זה היה חצי מחיר למשל, אז אולי הייתי שוקל את זה בחיוב,. אבל כמה שקלים בודדים מ 40-50 שקל, נראה לי קצת סתמי בשביל זה, מה שגם אני מקפיד לקפוץ לחנות השכונתית איזה פעם בשבוע בכל מקרה.

אני יכול לראות אם מישהו גר באיזה "חור", אבל מלבד זה, אני רואה ברעיון כשלון מוחץ.

Katarzis

New member
אהבתי:

"בגדול זה רעיון נחמד...אני רואה ברעיון כשלון מוחץ."

כן אני יודע שזה ערוך, אבל אם מחברים את תחילת ההודעה וסופה זה יוצא משעשע
.

אני חושב שזה לא ילך

בכלל כמה דברים
בלאי של נגן זה משהו משתנה
הקניה היא חלק מהכיף.
היום עם חנויות כמו s&b סטרינגר והמיתר השישי,הכמה שקלים האלה לא יעשו איזה שינוי משמעותי .

pril

New member
למרות שאמזון עושים משהו דומה,

וראיתי עוד מקום או שניים, זה לא משהו שאני הייתי רוצה. אבל זה קיים בחנויות המדוברות, אז נראה שיש אנשים שזה מתאים להם.

אני לא אוהב תשלומים קבועים. אם צריך, קונים. כדי להוריד מחיר אפשר לקנות כמה חבילות. או מבצעים (בחו"ל). לפי מה שאני רואה בחו"ל, גם מבחינת עלות זה לא הדבר הטוב ביותר. יותר זול לקנות חבילות של כמה סטים, ובטח כשאתה מחכה למבצעים.

ilanmar

New member
אני מהלא מקצוענים.

במצב רגוע - לא הייתי רוצה שמישהו אחר יכתיב לי מתי להוציא כסף על החלפת מיתרים או מתי לעשות את זה בכלל.
במצב עצבני - אם יש משהו שמביא לי את הסעיף זה הוראות קבע. זה עניין אישי ויש כמובן יוצאי דופן, אבל בעניין מיתרים זה נופל בצד שמביא לי את הסעיף.
לסיכום, ללא אמוציות - לא הייתי עושה מינוי לסידור כזה.

למעלה