שאלת סקר קטנה

ננו9

New member
שאלת סקר קטנה

הי לכולם, שמי חנן ואני עוסק בתחום הטיפול בפציעות ספורט ושיקום גופני. עבור הצעה לפתיחת פורום בתפוז בנושא פציעות גופניות במקצועות הספורט והפנאי התבקשתי להכין הצעה מסודרת על מנת לבחון האם ישנה דרישה לפורום שכזה. לכן ברצוני לשאול אתכם האם חוויתם בעבר או כרגע פציעה או טראומה כתוצאה מעיסוקכם בתחום הספורט. פציעה מוגדרת כנזק לרקמה אשר (לרוב) מלווה בכאב ותסמינים נוספים ואשר מונע מבעדכם או מקשה על השתתפותכם הפעילה בתחום הפעילות הנבחר. (גם כתוצאה מנפילה) במידה ואכן נפצעתם בעבר - זה יהיה נהדר אם תציינו את סוג הפציעה, מה היה הטיפול שקיבלתם, תהליך השיקום ואלו צעדים ננקטו על מנת למזער ולמנוע פציעות עתידיות. תודה רבה על שיתוף הפעולה, חנן בן-עמי

45degrees

New member
נראה לי שכל עוד אתה לא

יכל להבטיח חסיון מלא - אין מקום לפורום שכזה. ההגנות על מידע רפואי אישי הן חמורות. קהילות אנשים של תפוז אינן מסוגלות לשמור על חסיון ברמה הנאותה. חשיפה מיותרת של מידע רפואי אישי עשויה לחשוף את תפוז ואותך אישית לתביעות שונות. בקיצור - חשוב פעמיים אם פורום שאינו בשליטתך המלאה הוא אכן במה נאותה למידע כזה.

MexMex

New member
זה לא הפורום הרפואי הראשון

לא בתפוז ולא בשום פורטל אחר. מה נקרא "פורום מומחה". ננו, אל תצפה לקהל קוראים קבוע אלא יותר לכניסות על בסיס צרכים כמובן.

45degrees

New member
../images/Emo31.gif בתור אחד שחווה מקרוב את רמת

ההגנה שמוענקת למנהלי פורומים בתפוז - ההמלצה היא חמה מכל הלב. בגלל שהבנאדם נחמד הוא עשוי למצוא את עצמו במצבים בהם הוא חב סכומי כסף גדולים רק בשכ"ט עו"ד כדי להוציא עצמו חף מפשע בסיטואציות עליהן אין לו שליטה. לצערי איני יכול לפרט יותר מדי מדוע ולמה אני יודע בוודאות שזה המצב.

MexMex

New member
כן

לפני 15 שנה, התרסקות שגרמה לקריעת רצועה בכתף. הטיפול כלל ביקור אצל הרופא שקבע "אם אתה לא ספורטאי מקצועי, שכח מניתוח" עד היום אינני יכול לישון על צד שמאל, ואינני יכול להישתמש בצבי צב רגיל כי הוא מתחכך בעצם הבולטת מהכתף.

ננו9

New member
הנה קטע מצחיק

מדהים אותי איך העיתונות עובדת. לפני שבוע נפגשתי לשיחה עם עיתונאי ממחלקת הספורט של הרשת המקומית "לוקאל" www.local.co.il. ישבנו שעה וחצי בארומה רעננה, והוא תיחקר אותי על עיסוקיי, איך הגעתי לעסוק בתחום רפואת הספורט, איך היה ללמוד ולעבוד במשך קרוב לשבע שנים באנגליה וכו' וכו'. אתמול התקשרו אלי מהמערכת ואמרו שהם העלו את הכתבה לאתר. כמובן שמיד נכנסתי לאתר והתחלתי לפשפש במדור הספורט ו..יוק. אין זכר לכתבה ולכלום. גללתי את העמוד קצת למטה ולפתע אני רואה את הכתבה במדור הפרסומי של הצרכנות והפנאי. כמובן שאני לא מתלונן, אפילו מברך, את עצם הפרסום (בחינם כמובן..) אבל איך שיחה על נושאי ספורט, מקצוענות ובריאות תפסה כיוון לתחום אחר לגמרי??

למעלה