שאלת סקר מפגרת

ginger5

New member
אפשר להצטרף ללהקה שלך?

מבינה אותך מאד. אני אחרי הפלה מהריון שנוצר בהחזרה ה- 12 (גם אצלי בנובמבר אחרי שהפסיק להתפתח). מאחר ומאגר הדמעות שלי נגמר (אצלי זה קרה סמוך להפלה), אשמח להצטרף ללהקה ולהוציא קצת אגרסיות. אם את על הגיטרה אני על התופים
ולסקר - 3.5 שנים, כולל התקופה שלפני הטיפולים (יותר מ- 40 אכזבות אם סופרים חודשים...
)

osi28

New member
בואו נראה../images/Emo4.gif

אז ככה, במרץ 2002 החלטנו שאנחנו מוכנים ומזומנים לילד הראשון, וכמובן שהייתי בטוחה שתוך חודש חודשיים אני בהריון... איזו תמימות... בספטמבר 2002 התחלתי לקחת איקקלומין + הזרעה טבעית. אחרי בערך שנה קיבלתי שכל ועברתי מהרופאת נשים שלי לרופא מומחה לפריון (בנות שעדיין לא עשו זאת-אנא ממכן! תלמדו מהטעות שלי) מאחורינו 2 הזרעות עם הרופאה שאני לא ממש מחשיבה ועכשיו אני לפני הזרעה שנייה אצל הרופא המומחה, ומקווה שבזאת תסתיים הספירה שלי

לי מ ו ר

New member
3.5 שנים

בהתחלה זרקנו את הגלולות ומפחד מהריון מרובה עוברים (גנטיקה פוריה מאוד יש אצלי במשפחה
), שמרנו עוד חודשיים. אחרי זה שנה של ניסיונות טבעיים עוד חצי שנה של בירורים, שנה של הזרעות שהן כוסות רוח למת מבחינתי, ושנה של ivf. בסך הכל שלוש וחצי שנים ארוכות מאוד.

תלוי במצב רוח

כשאני ממש מרגישה רע ומרחמת על עצמי, אני מחשבת הכל. גם טבעי, גם איקקלומין, גם הזרעות וגם IVF (אז זה 20 חודשים). כשאני מנסה לנחם את עצמי, אני מחשבת רק מה-IVF (כי רק אז גילינו שמן הסתם ממילא לא היו לנו הפריות, אז כאילו לא ניסינו בכלל...) ואז זה 4 חדשים). לפעמים אני סופרת רק "נסיונות" בלי חדשי הפסקה וכו, ואז זה 7 + 3 + 1.5 + 0.5 = 12 במצב רע במיוחד אני מחשבת מאז שהתחלתי לחפש להתחתן... או מאז שהייתי יכולה להתחתן (בתאוריה), נגיד גיל 22. עכשיו אני מחשבת רק מה-IVF זה סימן שאני במצב רוח די טוב...

פּוֹנְג

New member
מצאה חן בעיני הספירה שלך ../images/Emo13.gif

כשאני פסימית אז אני סופרת שלוש שנים וחצי - מאז שאני עם האיש שלי ולשנייה לא השתמשנו באמצעי מניעה אלא רק בימים הבטוחים, ואני שעכשיו יודעת שיש לי מחזור קצרצר, וחלון הפוריות הוא עדיין בימים המדדממים, ואז הייתי אומרת לו בבטחה, שאין חשש, הרי רק לפני יומיים סיימתי את המחזור. היום אני יודעת שזה היה בדיוק הזמן הנכון להרות... (כשאני עוד יותר פסימית, אני נזכרת שכבר שנים אני בלי גלולות
) לפני בערך שנתיים וחצי החלטנו שאנחנו רוצים ילד משותף. כשאני ביום טוב יותר, אז אני סופרת מהרגע שהלכתי לראשונה לרופאת הנשים שלי, שזה היה כמדומני לפני שנתיים. לפני שנה וחצי התחלתי לקרוא בפורומים לעשות רישום של תאריכים ומעקב אחרי סימנים, (הייתי אופטימית ופתחתי קובץ וורד ולא טרחתי אפילו לתת לו שם, עד היום הוא שמור כ XXXX.) פעם ראשונה שלקחתי איקקלומין היה פברואר 2003 (בזזזז) רופא פוריות ראשון היה ב מאי 2003 וכאן צריך לקזז שלושה חודשים של הפסקה כפוייה בהן המשכנו טבעי אבל כבר הבנתי שאין הרבה סיכוי. כשאני מאר אופטימית אני נזכרת שלמעשה רק באוגוסט השנה, שזה בעצם רק חמישה חודשים, פניתי למומחה פוריות אחר, ובינתיים עברתי רק 5 הזרעות...
אז למעשה אני די טרייה בעסק, לא?
(אני אלך להתייבש ולהתבייש לי בפינה על הימים שאני מקטרת בהם
)

נועם@בת

New member
כשאני אופטימית

אני פשוט לא סופרת. אי אפשר גם לחשב כמה זמן וגם להשאר אופטימית
. נועם

חצי נסיון

זה שאיבה שלא היתה אחריה החזרה (גירוי יתר), אז זה בעצם רק חצי דרך. או מוקפאים, כי זה רק החצי השני של הדרך.

../images/Emo14.gifכמעט שנתיים,,,

אנכנו ניסנו טבעי שנה וחצי,וחצי שנה בטיפול, הזרעה ראשונה נכשלה, השבוע אנחנו עוברים להמשך טיפול ברמת מרפא, מקווה שלא נצתרך לחכות עוד הרבה זמן

אז אני מחשבת ככה....

מה- "מספר" הראשון לנסות להיכנס להריון וזה היה ביולי 1996 כמה זה??? 7 שנים ו- 5 חודשים המון לא? האמת הזמן עבר כמו טיל

טלי אבג

New member
ואני סופרת בימים...

763. שזה שנתיים וחודש. או 25 חודשים. (איך שתרצו). שזה מהחתונה. וכמובן כולל את הטבעי. ומעדיפה לספור בימים כי אז יוצא יותר הרבה. ואני מרגישה שכאילו חיכיתי מספיק. ויאללה אוטוטו הריון.

אמאלולי

New member
../images/Emo10.gifאז ככה...

כמובן שאני סופרת גם את חודשי הנסיונות הטבעיים. לא פעם אני נזכרת בימים ההם ובשליליים שהיו לא פחות כואבים! ולכן - שנתיים וחצי "ועוד קצת" של נסיונות. אוף! מי היה מאמין! מאחלת לכולנו שהספירה הזו תיגמר כבר! ומ-ה-ר-!!!

tutiki

New member
אני סופרת רק מהתחלת הטיפול

אני לא מחשיבה את החודשים שלפני התחלת הטיפול. הרי יכולתי לנסות גם 10 שנים - אבל בלי טיפול זה לא היה מצליח. אני סופרת רק את החודשים שלאחר הבנת הבעיה והתחלת הטיפול בה - החודשים שבהם היה סיכוי ממשי להיקלט. נראה שאני במיעוט בקטע הזה...

Galit29

New member
אני מחשבת את הניסיונות בפועל

כלומר לא מחשיבה את ה-3 חודשים חומצה פולית, כי זה לא נחשב.

amitali

New member
שנה וחצי - והיד ממש לא נטויה

התחלנו טבעי ביוני 2002. באפריל 2003 הלכתי לבדיקות אצל רופא פוריות מטעם קופ"ח. לאחר כל הבדיקות הבסיסיות הוחלט על איקקלומין + מעקב זקיקים + כוריגון. עקב העדרותו של בעלי מהארץ (נסיעות לחו"ל מטעם העבודה בדיוק בתקופות סביב המועד המשוער של הביוץ), התחלנו את הטיפול בספטמבר. לאחר שלושה חודשי נסיונות (וגם זה יותר מדי כי מייד ניתן היה להבחין כי נפגעה לי הרירית), עברתי צילום רחם והחלטתי על חודשיים הפסקה, במהלכם הלכתי לד"ר לב רן באופן פרטי. ובשבוע הבא אני אמורה להתחיל פיורגון
סה"כ שנה וחצי של נסיונות

תמר27

New member
סופרת מהתחלה...

כולל כל חודש שאחרי הניתוחים (שאז אסור בכלל הריון). לדעתי זה גם נכלל בזמן שמחכים. זרקנו את הגלולות בספטמבר 2001 , ואם מחשבים מאז יוצא שלוש ורבע שנים. אני מחשבת רק מכמה חודשים אחר כך, כשגילינו את ההידבקויות. ככה שבעצם רק שלוש שנים. האמת היא שזריקות וכו' התחלתי רק חצי שנה אחרי זה, כי בנתיים עברתי היסטרוסקופיות, לפרוסקופיה וניתוח בטן, אבל זה היה במטרה להשיג הריון, אז לדעתי זה "נחשב".

תמר27

New member
פככככככככככככככ ../images/Emo163.gif../images/Emo122.gif

כתבתי את ההודעה וישבתי כמו זומבי....משו לא הסתדר לי..... אז הלכתי להסתכל בניירת הרפואית.....עדיין לא הסתדר לי..... וסוף סוף ירד האסימון ונדלק הפלורוסנט : מ-2001 ועד היום זה "רק" שנתיים וקצת איזה כייף לי ! (וכמה חכם ההוא שהמציא את סיפור העז...
)

השבוע מלאו לנו

שלוש וחצי שנים בדיוק של נסיונות מכל הכיוונים..... באמת בחיים לא חלמנו שנגיע למצב הזה. אבל זה החיים מקווה שנחגוג ארבע שנות נישואין במצב אחר שמחים ומאושרים

למעלה