שאלת סקר לגברים אם בת זוגכם תרצה לצרף ויברטור למיטה,איך תגיבו? אגב הנה הויברטור החדש שלי
S soofgania New member 26/8/08 #1 שאלת סקר לגברים אם בת זוגכם תרצה לצרף ויברטור למיטה,איך תגיבו? אגב הנה הויברטור החדש שלי
1 19אנונימוס New member 26/8/08 #2 א' תתחדשי ב' אין לי שום בעיה אם את רוצה לצרף ויברטור למיטה סופגי רק שיהיה ברור שאליי הוא לא נכנס!
S soofgania New member 26/8/08 #3 א' תודה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif ב' חולה על השנינות ההומוריסטית שלך |מואהב|
א' תודה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif ב' חולה על השנינות ההומוריסטית שלך |מואהב|
T T o NiK New member 27/8/08 #6 M לקוחה של פלאפון מקום שלישי בשוק אני הייתי ממליץ לך להשתדרג לחבילה קצת יותר מתקדמת..
כ כמה את חופרת New member 27/8/08 #7 ../images/Emo13.gif אני הייתי אומר לה.. "תשמעי תתחילי בלעדיי... אני אחזור בבוקר אני הולך לחברה שלך.... חחח תהני...ביי" סתם....(או שלא)
../images/Emo13.gif אני הייתי אומר לה.. "תשמעי תתחילי בלעדיי... אני אחזור בבוקר אני הולך לחברה שלך.... חחח תהני...ביי" סתם....(או שלא)
T T o NiK New member 28/8/08 #9 חח הולך לחברה שלה.. כן אה היום זה נהיה דבר פופולרי...1 אוכל מהסטייק של השני.. חופשי מקובל..אבל אני אישית מעדיF הרבה ויותר חריף...SSקט!.!.!
חח הולך לחברה שלה.. כן אה היום זה נהיה דבר פופולרי...1 אוכל מהסטייק של השני.. חופשי מקובל..אבל אני אישית מעדיF הרבה ויותר חריף...SSקט!.!.!
W WarmBalls New member 1/9/08 #13 בעד. אני דווקא הייתי שמח להצטרף... או לצרף.. (נראה לי שמכיון ש"הוא" כבר שם - אז הוא זה שצריך לאשר שאני אצטרף לא?)
בעד. אני דווקא הייתי שמח להצטרף... או לצרף.. (נראה לי שמכיון ש"הוא" כבר שם - אז הוא זה שצריך לאשר שאני אצטרף לא?)
A ainy New member 2/9/08 #14 אני בעד ולכן קניתי לה במתנה אחד אלא שהיא מסיבותיה שלה לא מנצלת אותו. רק פעם אחת הסכימה לי שאשחק איתו בה בתקווה שיעודד אותה לשחק עם החבר שקניתי לה אבל..., משום מה אינה מתלהבת וחבל
אני בעד ולכן קניתי לה במתנה אחד אלא שהיא מסיבותיה שלה לא מנצלת אותו. רק פעם אחת הסכימה לי שאשחק איתו בה בתקווה שיעודד אותה לשחק עם החבר שקניתי לה אבל..., משום מה אינה מתלהבת וחבל
S soofgania New member 5/9/08 #16 וואלה גברים,אתם אחלה!../images/Emo47.gif באמת שהפתעתם לטובה,הייתי בטוחה שרבים יתנגדו ויחששו שהויברטור יהווה כתחליף. כל הכבוד!
וואלה גברים,אתם אחלה!../images/Emo47.gif באמת שהפתעתם לטובה,הייתי בטוחה שרבים יתנגדו ויחששו שהויברטור יהווה כתחליף. כל הכבוד!
ה העז השש עשרה New member 5/9/08 #17 זה תלוי תרשי לי להוציא באמצע האקשן מתחת למיטה ציצים מגומי ולשחק איתם קצת במקום עם שלך?
S soofgania New member 7/9/08 #19 אהבתי את ההברקה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif