שאלת סקר לבחורות

א י ל ה

New member
את רחמנית את

בואי נלך על חדר עגול, לא מרופד בכלל, ולהגיד לו שיילך לפינה, מישהי תמצוץ לו שם.

VCube

New member
בשם האלוהימה

מי תמצוץ לו, ובאיזו פינה בדיוק?!??! צריך לקרוא די! הרף !! לתהליכי יבוא המילים הקשות הללו מפורומים אחרים ומרוחקים. יש להפסיק ועל אתר (כמו שאמרה רוחמה אברהם לנשיאנו הקצב מל.א.*) את תהליכי התבהמות המחשבה והשיח הציבורי הנקוט בפורום המכובד הזה. צריך לפנות מקום לאנשים ולרעיונות שיש להם מה לומר מעבר להצגת עמדות מגדריות שטוחות ומיושנות. תהיה שפתנו (וכאן כבר עברתי ללשון רבים, כאילו אני חבר ותיק וקבוע בפורום מכובד זה (גונגי, זה מספיק מלקק? :)) נקיה מביטויים גרפיים המעידים על מאוויי כותביהם לתנוחות מגוונות, ונחזור למקורות שפתנו העשירה בדימויים ומטאפורות למכביר. שמישהו כבר יסתום לי את הפה.... אין לי מה להוסיף, פרט לברכת מזל טוב לגברת הרווחים שלא הואילה לכבדני בתשובה על ברכתי הקודמת :) * לוס אנג'לס כמובן...

קפת

New member
כאילו

אתה מתכוון שנניח במקום להגיד למצוץ נגיד משהו מתוחכם ומעמיק כמו "שאיבת תוכן אשכיו באמצעים אוראליים"? ומה אם רוצים לדבר על חוקן* או על זיון בתחת*? *שלא יגידו עלי שאני לא מרימה להנחתות

VCube

New member
אני מודאג

מציצה איננה הפעולה שתארת זה עתה. מבחינה ביולוגית, רק חלק זעיר מחמרי המציצה הנשאבת מכילים את תוכן האשכים, מרבית החומר הלבן (בד"כ) הנוזלי בעל הארומה המופלאה של מיץ חרובים דשנים, מקורו בכלל בבלוטת הערמונית, שהיום, ראי זה פלא, חוגגים לה בפעם הראשונה יומולדת ! לה, ולסרטן החביב המוצא לו משכן מעת לעת, בעיקר באשכים המצומקים משהו של בני הגיל השלישי. ואם זה לא היה מבוא קצר לביולוגיה - מה זה היה? :) זיון בתחת* = איגזוז (חידוש מרענן...) לגבי חוקן - אני צריך לחשוב, לא לפני שאבדוק בעצמי (על אחרות) את התהליך... יש מתנדבת בקהל? * הנחתה קטנה - זה בגלל שהרשת נורא גבוהה

קפת

New member
ביולוגית, אתה צודק

תוכן האשכים מהווה חלק מזערי מתרכובת הכימיקלים הנימצצת. אבל מבחינה אנתרופולוגית, שלא לומר הישרדותית ו/או חברתית, לתוכנם של האשכים יש משמעויות שעולם עשרות מונים על פני הסינרגייה הנוזלית. ולכן, מאחר שמבקשים להדגיש את המהותי - כמו שהמשמעותי בקוקטייל הוא המרכיב האלכוהולי על שמו נקרא המשקה, ולא הנוזלים שמדללים אותו - הרי שיש להתייחס לליקר הביצים, ולא למי הביוב בתוכם הוא צף (או שוקע. מי ידע משקלו הסגולי של זרע?). למסומן ולא למסמן. תחת: מבוא היציאה. איך זה?

VCube

New member
אני מודאג (פעם שניה)

קפת, מותקפת שכמותך. עצם המחשבה שהדבר הקרוב ביותר שיכולת לדמות את משקה האלים הזה, הנקטר המשובח, שבכוחו ליצור עולמות ולהחריבם, הוא "ליקר ביצים" - מ ז ע ז ע ת. אמנם יש כאן סוג של משחק מילים, אך אין הוא יותר משובח ממשחקי המילים שבפורום הרווחי ביותר בתפוז. ומדחי אל דחי, את ממשיכה להוריד את דימויו של נוזל הסגולות המופלא הזה, שרבבות בתולות ישראל המשתטחות על קברי צדיקים ביערות צפת היו מייחלות לטיפה קטנה ממנו, קטנה ולו כזית, לרמת מי ביוב... אפס, אזלו לי המילים לתאר את הזעזוע הנוסף. וזיון בתחת = כניסה אלימה לפתח היציאה? צקצקצק לא משהו... מה דעתך על חוקן = חגיגה בחלחולת ?

קפת

New member
לא סתם חגיגה

בכחנליה בחלחולת. ותגיד תודה שלא חשפתי בפני הבתולות את מה שהנוזל הזה באמת: נזלת. אני מניחה שטרם יצא לך לטעום את מה שכינית בתמימותך נקטר. אם היית שותה ממנו מדי פעם חזקה עליך שלא היית רואה בו כה אלילי. נסבל זה התיאור הכי מחמיא שאני מוכנה לתת. זיון בתחת = כיבוש נאור

"זיון בתחת = כיבוש נאור"?

זה עובד גם להפך? אם כן, היתכן כי מדינתנו היקרה איננה סגורה על נטייתה המינית?

אני לא רוצה להפריע,

אבל הייתי שמחה אם יקום האיש, או האישה, שיסביר לציבור בכלל ולי בפרט מה ההבדל בין סרום שקונים אצל הקוסמטיקאית לעסיס אשכים. זהו. אתם יכולים להמשיך בדיון העמוק, מאוד עמוק, שלכם.

רסקול

New member
שאלת סקר לבחורים

נו טוב, גם לבחורות שעושות את זה: איך אתם אוהבים להיפטר משיער מיותר באברים צנועים? * גילוח בסכין * משחה * שעווה * לא נפטר משיער

רסקול, זונה טיפש שכמוך

יש כאן 4 בחורים בקושי, והם בטח לא יספרו למלכת הכוורת איך הם מגלחים, כי אז היא תהפוך את זה לכלי של שיעבוד.

למעלה