שאלת סקר לבחורות

רסקול

New member
שאלת סקר לבחורות

נו טוב, אם יש כאן גם בחורים שעושים זאת, שיענו: איך אתן מעדיפות למצוץ? * בכריעה על הברכיים * בשכיבה על הבטן *בשכיבה על הגב *להכניס את הכל לפה *להכניס חצי לפה אפשרית יותר מתשובה אחת.

קפת

New member
שאלת סקר לקבועים ולקובעים

שאמחק את השטות הזו? 1. כן 2. בטח 3. לגמרי. אפילו. 4. לא, ממילא אף אחד לא יגיב

קפת

New member
גם הם לא יעזרו

עדיף לזרוקותו לירקון עם אבנים בכיסים.

נראה לי הזונה הרוסייה

חוגגת אצלנו. מישהו/מישהי קיבל ממנו הצעות במסנג'ר? אני לא.

קפת

New member
אותך אני מוחקת

אף אחד מלבדי ומלבדך לא רואה מה את כותבת בפורום. עליתי עליך, בוגונביליה. אני יודעת מה את זוממת. אתמול בערב, כשלא היית בבית, פשט צוות חוקרים מטעם תפוז על המחשבים שלך וסילק מהם ראיות מפלילות. היא מנסה להשתלט על הפורום, להדיח אותי מעמדת הניהול הבכירה ולמלא את מגלומניה בקיטניות. לא יקום ולא יהיה!

יש חור בעלילה

אתמול בערב כן הייתי בבית ואף ארגנתי תחרויות ריצה בין חומוסים לעדשים. הלוביה ניצחה.

קפת

New member
אז זהו, שלא הייתי אמורה לגלות לך

אבל את לא היית בבית. כלומר, את חשבת שאת בבית, אבל האמת היא שסיממנו אותך, באמצעות גזים שהחדרנו דרך מערכת המיזוג שלך. כשנרדמת העברנו אותך למתקן סודי אי שם ברחבי נתניה, בו הכנו חדרים זהים עד לפרט האחרון לחדריך. היו שם כל הדיסקים והספרים שלך, וכמובן, צנצנות הקטניות. אפילו את הג'וקים הצלחנו לשחזר. היחידה שלא הצלחנו לשכנע בנחיצות הדיוק המבצע היתה סקינר, שהעדיפה להישאר ולהתפרעש על המרפסת שלך. שתלנו חתול אחר. ואת, מרוב שהיית מסוממת לא הבחנת שהחתול היה בעצם כלב. שחור.

קפת

New member
אז זהו, שלא היית אמורה לגלות לך

אבל צינור האסלה שלך הוא למעשה מערכת מיזוג מתוחכמת. ואת פשוט לא יודעת להשתמש בה.

בצינור, אלוהים

וזה עושה רושם סגירת מעגל לשאלון של רסקול.

קפת

New member
רגע, לפני שסוגרים

לא הבנתי: לאלוהים יש צינור? ואת רסקול צריך לסגור בחדר מרופד. לא במעגל.

קפת בוקובזה, המורה נירה

היתה כותבת מכתב עכשיו לאמך בשני עותקים, וזו לשונו: גב' בוקובוזה היקרה ידועה לנו נטיית רקפת אל האנרכיזם המגדרי, שבו אלוהים הוא אלוהימה. דא עקא, גב' בוקובזה שאנחנו יהודים וליהודים יש אלוהים, ולאלוהים של יהודים שהוא זכר בטח יש צינור, וכי סתם כתבה המשוררת המהוללה יונה וולך שירה ערגה לזיונים אירוטיים על תפילין, אלוהים, ישו וכריסטינה? רוצה אני להוסיף לידיעתך, גב' בוקובזה היקרה, שידוע ללנו בבית הספר שאת פרופסור עמית, גם בסורבון, לאסטרופיזיקה, ובעלך הוא פרופסור אמריטוס לאנתרופולוגיה, לכן אני מותעים מכך שבתכם , רקפת, מייצגת עמדות אנטי-פוקויאניות בענין רסקול, ושליחתו לזרועות הממסד הרפואי-האלים. בכבוד רב נירה סתם מורה עם B.E.D

למעלה