שאלת סקר- לא לבעלות לב חלש

שאלת סקר- לא לבעלות לב חלש ../images/Emo6.gif

קראתי עכשיו את המתכונים של ניר צוק מהתוכנית "צוקריה" והיה שם מתכון ל-ביז: עטינים (כן, כן) עם פטריות פורטבלו אני מבשלת לי להנאתי כבר מספר שנים- אבל, עדיין יש דברים שאני לעולם לא אגע בהם... אפילו המחשבה על לטעום מחרידה אותי. מהם המאכלים שרק המחשבה על לטעום אותם עושה לכן/ם רע? אצלי- אשכים (סליחה..) של בעלי חיים שונים, ג'וקים ושות, נחשים ומסתבר שגם- עטינים....
 

דידיש

New member
חצילית, כל מה שאמרת ובנוסף-

מוח וחוט שדרה. זה פשוט נורא איך שמגישים את זה. ממש מוח!!!
 

פ א ב

New member
החבר צוק הכין גם חוט שידרה של פרה

וזה לא ממש עושה לי את זה. אפילו נרתעתי מזה. לפני כמה ימים היה שרשור דומה אז אענה בקצרה: פעם אכלתי אשכים של שור, בשר קרוקודיל וגם ארנבת וגם לבבות. היום אני ממשיכה לאכול בהנאה ובתדירות גבוהה כבד עוף, בשר בקר, בשר עוף ופירות ים (שרימפס, קלמארי, "אצבעות דגים", סרטנים, תחליף בשר סרטנים ולפעמים צדפות). לא משתגעת על דגים-מקסימום סלמון וסלמון מעושן. סיכום יותר ממצה מזה, לא תוציאי ממני
 
.......

ביז זה דבר די מקובל במסעדות של על האש וזה די טעים (וזה לא נראה כמו עטין אלא שיפוד רגיל). מוח אני לא מסוגלת לאכול בגלל המראה (של מוח), נחשים,חרקים למיניהם (כמו שיש בתאילנד), ועוד כל מיני דברים שגידי גוב אוכל (צבים צלופחים וכו'). למרות שאני בזמן האחרון נוטה באופן כללי לכיוון צימחוני.
 

באבלו

New member
יוצאת דופן אבל...

אני עקרונית בעד לטעום הכל. כמעט... אכלתי בשר יען, מוח, טחול ממולא, זנב שור, טעמתי אשכים (לא משהו...) בשר קרוקודיל, ג'וקים בתאילנד, אני נהנת מאסקרגו, מכל שורצי הים (שרימפס וקלמרי ועד אויסטרים חיים). אני לא אוכל כלבים וחתולים ויש דברים שאני נמנעת מהם כי זה לא טעים לי כמו כבדי עוף...
 

אמיקה

New member
מרימה ראש ../images/Emo8.gif

אני באתנחתא קומית מהעבודה
לא נראה לי שאסכים לג'וקים, ואין מצב לבשר חיות בית כמו כלבים וחתולים, אבל פרט לזה - אני "סקרנית גסטרונומית". להלן רשמים של דברים מוזרים: לא אוהבת את המרקם של מוח וגם לא של אוייסטרס חיים טחול לא טעים לי וקוקרבנים זה קשה ולא משהו. רגלי צפרדעים עוד לא ניסיתי אבל אני עוד אעשה את זה
זה מה שאני יכולה לחשוב עליו כרגע...
 

באבלו

New member
מנצל"שת - אמיקה:-

מצאת את המאמר שחיפשת בסוף? אני לא יכולה לעזור לך בזה אבל בכל זאת מתעניינת
 

מישמש1

New member
שאלה מעניינת

לא נהנית מאברים פנימיים למעט כבד עוף - כבדים אחרים לא טעימים לי. אכלתי בשר יען (חביב, כמו סטייק בקר) ובשר ציד (צבי?) - לא אהבתי היה לזה טעם של כבד ומרקם דחוס, כל הזמן חשבתי על במבי... אסקרגו סירבתי לאכול, כמו גם יונה וארנבת. באנגליה יש מאכל ישן עתיק שקוראים לו tripe וזה הבפנים של קיבה של פרה. היו אוכלים את זה בזמן המלחמה ובתקופה (צנע) שאחריה כי יש בזה המון דם ומן הסתם ברזל. איזה טעם יש לחרקים תאילנדים?
 

באבלו

New member
תאמת?

מלוח. זה מוקפץ בהמון סויה כך שזה מלוח וקריספי... זה לא ממש מגעיל, המחשבה מגעילה יותר.
 

dorlim

New member
אני מאד בררנית ../images/Emo3.gif

יש מלא דברים שאני בחיים לא אגע בהם רק מהמחשבה... רק לאחרונה התחלתי לאכול קישקה וגם זה רק בחמין חוץ מזה שיש המון דברים שאני לא נוגעת בהם מטעמי לא אוהבת = דגים ופירות ים, בשר לבן ועוד...
 
ואני אכלתי

סטייק כריש
סנוויץ' עם בשר לויתן
צלופח עם בצל, ככה ברחוב באמסטרדם.
בשר אייל הצפון
פירות ים לא "מקולפים" לא ראיתי בהם משהו מוזר...רק הלוויתן..מסיבות מוסריות, אבל הוא כבר ממילא היה רוסטביף... לגבי וזרים אחרים- אני אחזור מתאילנד ואדווח...
 
למעלה