שאלת סקר לאבות...

marcyg

New member
שאלת סקר לאבות...

האם אתם הייתם מעדיפים לצאת לנופש עם הילדים או בלי הילדים? יש כמובן וויקוח ביני ובין בעלי... הוא טוען שרוב הגברים יעדיפו בלי...מעניין אותי לדעת.

aviah

New member
יתרונות לכאן ולכאן

לכל חופשה יש את האופי שלה. היינו בצימר איתו ובלעדיו וזה אכן לא אותו הדבר. היינו בחופשות של שבוע שלם איתו ובלעדיו ושם ההבדל גדול אפילו יותר.

hag70

New member
גם אצלנו ככה

תלוי בסוג החופשה. לפעמים נחמד לנפוש כמשפחה לפעמים נחמד לנפוש כזוג ולפעמים נחמד לנפוש רק אבא וילדה. אין המלצה גורפת.

aviah

New member
אבא-וילד בלי אמא - זה חדש לי

אבל כבר שלחנו את אמא מחוץ לבית, שתנוח לה קצת

hag70

New member
כן, גם זה קרה לנו.

לילה בים המלח בחופשת הקיץ. היה מאד נחמד והרבה זמן איכותי מאד מיוחד. מומלץ.

aviah

New member
רשמתי לפני ../images/Emo13.gif

רעיון נפלא. היא התחלקה איתך בנהיגה הארוכה, אני מניח
)

hag70

New member
דווא בחרתי יעד קרוב ../images/Emo11.gif

אנחנו גרים בערך שעה נסיעה מים המלח. אחרת בחיים לא היית עושה את זה (איכות איכות, 42 מעלות בצל
)

hag70

New member
הילדה היתה בת 4.5

היינו לילה אחד במלון די פשוט (לא זוכר בדיוק, די קרוב למרכז הקניות ופסאז). בעיקר היה לי חשוב שיהיה ליד הים ופחות האטרקציות במלון עצמו. אולי בדיעבד יותר אטרקציות היו מעבירות יותר זמן בנעימים. הגענו, ואחרי שהתאוששנו מהחום
היינו קצת בבריכה ואכלנו צהריים בבריכה. נחנו בחדר ועשינו גיחה לים המלח. בבוקר מוקדם ירדנו שוב לים וב 9 וחצי כבר היינו בדרך למצדה עד 12 וחזרנו הביתה. אפשר לעשות את זה ביום אחד, אבל ללינה היה אפקט מאד מרגש וכל ההפנינג של בית מלון (וגם ממלא יומיים מהחופש
). הבעיה היחידה שהחום של האיזור הוא לא יאמן וכבר ב 7 בבוקר די זוועה. בסופו של דבר היה נחמד ומאד חוויתי.

Mיקי_

New member
(אני מהעמוד הפורומים)

בן זוגי ואביו נוסעים כל שנה לשבוע בים המלח, למין בונדינג גברי ללא האם. בחו"ל זה מקובל לצאת למסעות קמפינג אב-ילד/ה, כאן הם מתפנקים במלון. אני חייבת לומר שלא אחת אני מקנאה במוסרת המשפחתית הזו שלהם...

hirshfe

New member
בכל תלוי

לאן? לכמה זמן? חזרנו עכשיו אני ואישתי משלושה ימים באילת בלעדיו. היה נפלא! למרות שהיו לו ניקפות מצפון (במיוחד שהוא התעורר באותו הבוקר עם מעט חום) אבל יש סבתות והוא היה בידיים הכי טובות שיש

shno

New member
גם אצלי התשובה לא גורפת

היינו 3 ימים ביערות הכרמל בלי הקטנה (גם כי אסור, אבל גם כי רצינו להיות לבד) - והיה נהדר. היא טופלה במסירות ע"י הסבתות, אנחנו זכינו לחופשה אמיתית של שקט בלי שום אחריות על הראש. כולם יצאו מבסוטים. מצד שני, אני כבר לא יכול לחכות לשבוע נופש שמתוכנן לנו באילת בסוף הקיץ, עם הקטנה - שזה חופש מסוג אחר של כיף בבריכה וכו'. אז כאמור - תלוי מתי, תלוי לאן, תלוי לכמה זמן.

shno

New member
אומץ קטן מאוד, האמת...

סוף הקיץ, קרי תחילת ספטמבר, אחרי שכל עמישראל חוזר לעבודה וללימודים (אנחנו מקווים...)

aviah

New member
זמן מצוין, נראה לי

בתי מלון ריקים זה אחלה דבר.

למה להכריע כשאפשר לשלב?...

כיף לצאת לחופשה משפחתית, כיף לצאת לחופשה זוגית - ולכן צריך ליהנות גם מזה וגם מזה... אנחנו נפשנו גם עם הילדון וגם לבד, גם בארץ וגם בחו"ל (היינו, כל ארבע האפשרויות התקיימו) - וכל אחד מאלו היה נפלא בדרכו. ארנון

ferdinand

New member
ההוווו!!!

זה מה שנקרא שאלת "סקר" מגמתית!!! כלומר התיזה היא שרוב האבאים, הם אגוצנטרים שחושבים רק על דבר אחד. והאימות לעומתם.. . . חחחח!
קודם תשאלי ת'שאלה, אחורי זה, אחרי שענו, תגידי מה את או בעלך חשבתם!
ולעצם העניין - ועונה בלי לראות מה האחרים כתבו! "נופש" יענו - חופשה אמיתית, בשביל להירגע, להטעין מצברים ולחזור כמו חדשים וזה . . . בלי הילדים!!! (וזו גם דעתה של אמא שלהם!) מה ל'שות! לצאת איתם לחופשה (בני 7, 5, ו-חצי שנה) זה חצי חופש חצי עבודה! כמובן שאם האלטרנטיבה היא בין לטפס בבית על הקירות, לבין לשרוץ בבריכה של איזה קלאב בטורקיה . . . בכולופן, בתום חופשה משפחתית שכזו, מתיש'ו במהלך חודש ספטמבר, כשחוזרים לשיגרת הלימודים, היה נורא נחמד (ומועיל לכל הצדדים) לאפסן אותם לאיזה שבוע (או לפחות איזה סופשבוע) אצל החמות, ולברוח לאיזה צימר חביב רק שנינו.

aviah

New member
סופסוף אנחנו חושבים על הזוגיות

וגם זה לא בסדר?

למעלה