מגיע לך מז"ט?שאלת סקר בן או בת
האם יש סיכויים יותר גדולים בהפריות ללידה של בנות או בנים או שאין קשר כלל. מה יש לכם? בן או בת? לי יש ילדה בת 9 חודשים ששמה שיר-אל
עדיין לא ידועמגיע לך מז"ט?
או שאולי אני טועה.. בכל מקרה יש לי בן בבית. בתחילת סיבוב זה חשבתי ועשיתי הכל כדי שתהיה בת. עכשיו אני רוצה "סתם" ילד.. אבל.. ליאור של חנהאמר בפגישה שהיתה אצל ליאת מזמן.. (מה עם עוד אחת?) משהו לגבי מיקרומניפולציה וההסתברות לבת/לבן. מסתבר שיש הבדל אם יש בעיות זרע או עם אין קצת שכחתי מה הוא אמר אז אשמח אם יחזור על כך..![]()
מחזיקה אצבעותעדיין לא ידוע
אצלי כל טיפול (בלי עין הרע) מסתיים בבדיקת בטא ויש הריון הבעיה היא שההריון לא מגיע לשלבים מתקדמים. רוב ההריונות הם הריונות כימים והיו לא מעט הריונות שהסתיימו בשבוע 10-12 והעובר פשוט הפסיק לגדול לכן עדיין מבחינתי זה שבדיקת הבטא חיובית זה לא אומר כלום. כיום בדיקת הבטא חיובית אך עדיין לא ראינו הריון אז לוקחים הכל בפורפורציות. מחזיקה אצבעות לכל שאר הבנות להצלחה מהירה. עינב
תודהמחזיקה אצבעות![]()
להמשך הריון תקין ומשעמם ביותר. וכעת לקלישאה שזוכה אצלי הימים אלה למקום מכובד ביותר: "מה זה משנה בן או בת העיקר שיהיה בריא!" מאחלת אח מקסים לשיר-אל. אה כן, אני רוצה לנצל את ההזדמנות לקצת בלונים שמזמן לא יצא לפזר פה בפורום![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
הרופאים טוענים שאין הבדלשאלת סקר בן או בת
האם יש סיכויים יותר גדולים בהפריות ללידה של בנות או בנים או שאין קשר כלל. מה יש לכם? בן או בת? לי יש ילדה בת 9 חודשים ששמה שיר-אל
אנחנו דווקא מוכיחים את ההיפך...הרופאים טוענים שאין הבדל
לנו יש תאוריה שלא הוכחה בכלל. הסטטיסטיקות בפורום הורים לאחר טיפולים די תומכות בתאוריה הזאת, אבל אני יודעת שיש דוגמאות הפוכות (ונא לא לקפוץ עלי כי זו סתם תאוריה) ב IVF עם ICSI האמבריולוגית בוחרת את הזרע שאותו היא מזריקה לביצית. השאלה היא איזה זרע היא בוחרת? היא צריכה למצוא אחד שנראה תקין ונמצא בתנועה, אבל לא זריז מידי כדי שתוכל לתפוס אותו. אני טוענת שבזרע בעייתי, עם תנועתיות לא טובה, יש סיכוי גדול יותר לתפוס זרעון זכרי (כי הם הזריזים יותר) אבל בזרע תקין, עם תנועתיות טובה, יש סיכוי טוב יותר לנקבי (כי הזכרי מהיר מידי ונח יותר לתפוס נקבי) לנו יש בת (שיר, בת 3)
אמרתי שיש דוגמאות הפוכותאנחנו דווקא מוכיחים את ההיפך...
זרע בעייתי מאוד וילדה לא בעייתית בכלל...
אולי זה תלוי בסוג בעיית הזרעאמרתי שיש דוגמאות הפוכות
אבל אם עושים סטטיסטיקה בפורום, רואים הרבה יותר בנים לזוגות עם בעיית זרע שעשו ICSI. ואני יודעת שזו סתם תאוריה לא מוכחת.
ואנחנו מה?הרופאים טוענים שאין הבדל
לנו יש תאוריה שלא הוכחה בכלל. הסטטיסטיקות בפורום הורים לאחר טיפולים די תומכות בתאוריה הזאת, אבל אני יודעת שיש דוגמאות הפוכות (ונא לא לקפוץ עלי כי זו סתם תאוריה) ב IVF עם ICSI האמבריולוגית בוחרת את הזרע שאותו היא מזריקה לביצית. השאלה היא איזה זרע היא בוחרת? היא צריכה למצוא אחד שנראה תקין ונמצא בתנועה, אבל לא זריז מידי כדי שתוכל לתפוס אותו. אני טוענת שבזרע בעייתי, עם תנועתיות לא טובה, יש סיכוי גדול יותר לתפוס זרעון זכרי (כי הם הזריזים יותר) אבל בזרע תקין, עם תנועתיות טובה, יש סיכוי טוב יותר לנקבי (כי הזכרי מהיר מידי ונח יותר לתפוס נקבי) לנו יש בת (שיר, בת 3)
לנו יש בןשאלת סקר בן או בת
שאלת סקר בן או בת
גם לנו- בעיית זרע ובתשאלת סקר בן או בת
איקסי חביב ובן עוד יותר חביב!!!שאלת סקר בן או בת
שתי בנות עם איקסי.שאלת סקר בן או בת
בן ובת בפעם הקודמת, שתי בנות עכשיושאלת סקר בן או בת
כלומר לפי חישוביבן ובת בפעם הקודמת, שתי בנות עכשיו
ועל זה דובה הכופרת אומרת: אמן!כלומר לפי חישובי
8 בנות 3 בנים במדגם הלא מייצג של הפורום שלנו. מעניין, כי בנזוגי לפני שנים רבות רבות אמר לי שאצלם במשפחה נולדים רק בנים (ועל זה עניתי: למשל אמא שלך ושתי אחיותיה). והרושם שלי מהכרותי עם הרות וילדים שנוצרו במעבדת הדסה עין כרם שיש שם הרבה יותר זכרים. כששאלתי על כך את הרופא הוא אמר שהיחס המספרי זהה בין בנים לבנות, ושזה לפי תקופות. יודעים מה? לא אכפת לי לעמוד בעוד חוויה קשה כמו ברית (למרות שהייתי מעדיפה קוקיות ושמלות) רק שיבוא כבר !!!!!!!!!
אתם הורסים לי את כל התאוריהכלומר לפי חישובי
8 בנות 3 בנים במדגם הלא מייצג של הפורום שלנו. מעניין, כי בנזוגי לפני שנים רבות רבות אמר לי שאצלם במשפחה נולדים רק בנים (ועל זה עניתי: למשל אמא שלך ושתי אחיותיה). והרושם שלי מהכרותי עם הרות וילדים שנוצרו במעבדת הדסה עין כרם שיש שם הרבה יותר זכרים. כששאלתי על כך את הרופא הוא אמר שהיחס המספרי זהה בין בנים לבנות, ושזה לפי תקופות. יודעים מה? לא אכפת לי לעמוד בעוד חוויה קשה כמו ברית (למרות שהייתי מעדיפה קוקיות ושמלות) רק שיבוא כבר !!!!!!!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.