שאלת סקצ'אפ

חורפנית

New member
שאלת סקצ'אפ

אני בשלב מאד ראשוני של התיידדות עם התכנה איך קובעים את כיווני השמיים ואת המיקום הגאוגרפי? אני זקוקה לזה כדי לבדוק את עניין ההצללה תודה

חורפנית

New member
בתכנה החינמית האופציה הזאת כנראה לא קיימת

אבל יש שם משהו דרך GOOGLE_EARTH שאני מנסה עכשיו תודה בכל אופן

חורפנית

New member
המיקום הגאוגרפי בסדר

אבל עדיין לא מצליחה לקבוע את כיווני השמיים מישהו כאן יודע?

avi5199

New member
ברגע שקבעת את המיקום הגאוגרפי

את בוחרת את החודש בשנה, ואת השעה ביום, (יש שם סרגלים כאלה ) והתוכנה מחשבת את כוון השמש אוטומטית, ומראה את הצללים בהתאם, את צריכה להיות במוד שמראה את הצללים ( צריך ללחוץ על אייקון שהוא ריבוע קטן עם קוים שחורים אלכסונים)

חורפנית

New member
זה בסדר

אבל אני צריכה למקם את המגרש לפי רוחות השמיים כדי שהצללה תהיה נכונה אני לא מצליחה למצוא איפה קובעים את הצפון

פיטנגו4

New member
באותו החלון שאמרתי לך

שם גם קובעים את מיקום הצפון. בשבילך מועתק מה HELP Solar Orientation The Solar Orientation options are used to set the path of the Sun in relation to the axes. North Angle: The North Angle is used to establish the path of the Sun. East, West, and South can be computed by entering a North angle (0.0 by default for a model whose faces are directly aligned to the axes). Enter a new North angle if your north is at an angle to your model. Or, to determine a less precise North angle using the Select button: יתכן שזה חסום בגירסה החלקית.

חורפנית

New member
לא מצאתי את זה בגרסה החינמית

מה שמוזר עם העזרה שלהם זה שלפעמים הם מדגישים שפונקציה מסוימת לא קיימת בגרסה החינמית ולפעמים הם לא כותבים כלום ואז לכי ותשברי את הראש בקיצור עדיין אין לי פתרון לנושא כיוון צפון באופן ידני אני מנסה להמקם את המודל לפי הצפון שבברירת המחדל אבל זה קצת קשה כאשר המגרש הוא מין טרפז ששום גבול לא מקביל לגבול שמולו, ושהבית מורכב מכמה מלבנים שלא ממש מקבילים לגבולות המגרש

צימעס

New member
../images/Emo207.gif תונכה חינמית לתכנון מטבח

אני רוצה לשחק עם זה קצת בעצמי לפני שאני פונה לנגר/חברת מטבחים.

רונס

New member
תוכנה לעיצוב מטבחים

http://www.kitchendraw.com אחרי שתמצא את העיצוב שלך, תרים טלפון
רון 050-2156781 http://www.or-online.co.il

צימעס

New member
מיד

אחרי שתשכנע אותי שאתה תעשה לי את המטבח ו/או נגרות בבית לשביעות רצוני

רונס

New member
ואם אני אוסיף למשוואה....

גם את נושא האלומיניום, ואצרף רשימה של מספר לקוחות מרוצים גם מתחום הנגרות, גם מתחום האלומיניום וגם מטבחים? זה ישכנע ?

צימעס

New member
אם אקבל המלצה על האלומיניום

מאנשים שאני סומכת עליהם, נדבר. טוב. די. זה לא מנומס שאנשים מבוגרים חורצים לשון.

גם לי יש שאלה

לקחתי את הסרטוט של האדריכלית - העברתי לסקטצאפ והתחלתי להפוך את זה לתלת מימדי. הבעיה הכי גדולה - יצא לגמרי במידות מטורפות (אורך הבית כ 600 מטר)יש אפשרות לשנות את המידות של סרטוט? יש דרך נכונה להעביר ציור דו מימדי לתלת מימדי? תודה מראש

פיטנגו4

New member
פשוט עושים SCALE

עד כמה שהבנתי, הבעיה שלך שמטר יוצר מידה אחרת. נניח 2.5 בוחרים את הכל ctrl+A לוחצים על כפתור SCALE ואז על אחד הגריפים הירוקים שבפינה ואז כותבים מספר (למטה מימין) במקרה הנל 1 חלקי 2.5 שזה 0.4 והכל יוקטן במידה שווה.

פיטנגו4

New member
אצלי

מהסקצ': import-3d לקובץ dwg מעביר בלי עיוותים. לפני זה צריך לשטח את כל השרטוט באוטוקד Z=0 הבעיה שקורית אצלי, ובטח לא אצלך, שיש המון שטחים לא אורתוגונאליים, למשל: שבילים מתפתלים, מסלעות... ואותם קשה מאד לסקצ' לסגור, וזו עבודת נמלים אמיתית של שעות. ואח"כ עבודה עם ארגז החול לבנות טופוגרפיה וגם קוי הגובה מעוגלים... הרבה הרבה יותר קל לעשות 3D לבנין יחסית לנוף.

למעלה