שאלת סקינים

natali24

New member
שאלת סקינים

שלום, אז ככה, הורדתי מלא סקינים למשחק שלי (במיוחד שמתי לב שלא רשום שמיועד לתוספות הרחבה שאין לי, יש לי רק את ה- UNLEASHED). אבל רק סקין אחד או שניים "נתפס" במערכת החלפת הבגדים. מדוע? תודה, נתלי

schizm

New member
אז ככה

יכול להיות שהורדת קבצים מקובצים (zip\rar\ace) וישר הכנסת אותם לתייקית הסקינים. יכול להיות שהורדת נגיד סקינים לצבע עור מסויים כמו חום בהיר... ולא הסתכלת שם. גם יכול להיות שלא התקנת אותם בתיקייה הנכונה...

ועוד משהו../images/Emo80.gif

את יודעת שיש שלוש מידות לסימים? או שאת לא יודעת.. יש FIT,SKIN ןוגם FAT. איך יודעים? שם הקובץ של הסקין בנוי כך למשל: B908FAfit_brudeKS.cmx B908FAfit_brudeKS.skn B908FAfit_brudeKS.bmp כל סקין בנוי משלושה קבצים. יש כאלה שיתנו לך סקינים בלי המשס (סיאמקסים וסקינים) אלא רק את הביאמפי בגלל שהם השתמשו במשס של מקסיס. האות הראשונה והמספר הם בעצםן מה שהיוצר של הסקין בחר. האות F מתייחס לFEMALE -אשה ו M לאיש MALE. מבחן הבנה קצר: של מה הסקין הזה? אי או אשה? חחח ברור של אשה! האות A מתייחסת לקבוצת השייכות ADULT-מבוגר. אם זה היה סקין של ילד היה כתוב CHD מהמילה CHILD אחר כך יופיע בעצם מה שהכי חשוב והוא מה שיקבע אם הסקין מתאים לסים שלך או לא: המידה! Fit=Fit Skin=Skn ו Fat=Fat אוקיי? כל מה שבא אחרי זה הוא בעצם השם של הסקין שהיוצר שלו בחר בשביל להבדיל אותו מאחרים וגם! אם רוצים שהוא יהיה BUYABLE כלומר לקנות אותו בדאוןטאון. זהו!

ואם כבר הזכרנו סקינים...סתכלו

תסימים הגותיים החדשים שלי!! סתכלו איזה בגדי מרילין מנסון מדהימיםםםםםםםםם!!!!

Sweety Bitch1

New member
יאאא...

איזה יאפים
.. מאיפה?..

SakuKin

New member
האמצעי

... מזכיר לי את הבחור הזה מיוגי הו...חחחח.. נו אממ.. סטו קאיבה..חח

natali24

New member
איזו השקעה !

נילס היקר, תודה רבה על ההסבר המורחב והמושקע. בהחלט ממליצה להעתיק ולשים בחלק המאמרים של הפורום. למען יראו רבים אחרי.... האמת היא, שהורדתי מלא סקינים... ולכולם, יש את ההגדרות כפי שאמרת - לצבעים, גדלים (משקלים), ומינים... אבל לנשים: רק 3 סקינים נתפסו ולגברים - 2 סקינים. (לילדים עוד לא בדקתי). ספריית הסקינים שלי מלאה ב- 10 מגה של סקינים... אוף!!! שוב תודה על התשובה המורחבת, נתלי

natali24

New member
אתרים

the sims resource mall of the sims simmerville the sims collection ועוד כמה...

natali24

New member
קטן עלי!

תודה, את הסקינים לרוב הורדתי כזיפ, ופתחתי ישר לספריה המתאימה: thesims/gamedata/skins נכון ? הורדתי פשוט מלא סקינים, לכל צבעי העור... אבל רק 2 נתפסו... מוזר..

schizm

New member
יש הגבלה לכמות סקינים

במקרה שלך אולי באמת הגעת להגבלה, אם יש לך 10 MB אולי זה באמת ההגבלה.. זה לא לפי מגה בייט אלא לפי מספר סקינים, ואם יש לך 10 צגה בייט יש לך טונות של סקינים.

מאיפה הקשקוש הזה?

אתה יודע כמה תופסת ספריית הסקינס שלי? 20 מגה!!!! שמתי לב לזה כי מקודם צרבתי סידי חירום LOL אז ראיתי. והספריית אובג'קס שלי תופסת מעל 120 מגה.. אז כאילו אין הגבלה על הדברים האלה..

schizm

New member
קראתי את זה פעם באתר של מקסיס

הם אמרו שההגבלה היא בכמויות הסקינים לא במקום אותו הם תופסים..

למעלה