שאלת ספוילר......

YONI567

New member
שאלת ספוילר......

הקדמה קצרה... כל הכבוד על הפורום.. בלי להעליב כשנכנסתי לכאן לפני יותר מחצי שנה לא האמנתי שהוא ישרוד..... (לא כתבתי פה כי אני גר בפנימיה...) אז ככה אני לא ראיתי עונה רביעית אבל השתדלתי להתעדכן בספוילרים ובלאגנים...... עצוב עצוב שהם מתים בסוף אבל אני מאמין שנגלה איך זה נגמר באמת בעתיד.... בכל מקרה יש לי שאלה ראו על ארין את ההריון????? ואם כן אז למישו יש תמונות..... בכל מקרה אני מקווה שהסיבה שעונה שלישית (משודרת כבר פעם שנייה ברצף החודש) משודרת שוב במטרה להכין אותנו לעונה רביעית ואז אני יראה ויהנה אבל זה חשוב.... ועוד כמה דברים שמזה אין לי מושג עליהם- 1. צ'יאנה מופיעה בעונה? כמה מופיעה? כל העונה? בפרק הסיום? הדמות שלה מתפתחת לאנשהו ואיך היא חוזרת אחרי העזיבה בסוף עונה שלישית. 2. מה קורה עם ג'ול????????????????????????????????????????? כל כך אהבתי אותה. 3. זאן חוזרת לפתקיד אורח???? דיברתי עם וירג'יניה לפני שנה והיא אמרה שלא אבל כמו שאנון ומכושפות תמיד קיוותי שתחזור.... בבקשה תענו....... ומהר כי אני מת לדעת?????????

sprqy

New member
היו זמנים...../images/Emo58.gif

אולי לכתוב על פארסקייפ יעודד אותי קצת... עדיף שתראה את העונה ולא תקרא את הספויילר! עונה רביעית: לא ראינו את ארין בהריון (לצערנו) היא בשלבי הריון מוקדמים בפרק האחרון. צ`יאנה מופיעה כל העונה ויש לה התפתחות מעניינת במיוחד! ג`ול נשארת רק לשלושת הפרקים הראשונים. זאן חוזרת לתפקיד אורח (מוזר אם יורשה לי לציין) בפרק 7, פרק שבן בראודר (קרייטון) ביים. דיברת עם וירג`יניה היי ???? מה פגשת אותה??? איפה?? יש לי תמונה חמודה בשבילך...

YONI567

New member
"דיברתי" התכתבתי......

כתבתי לה מכתב ואחר כך עוד אחד........ ההלם שהייתי תקוע בו כשקיבלתי ת'מכתבים חזרה ממנה....... עד היוום קשה לי להאמין.... מה שכן בניגוד ליעל בר זהר..... היא כותבת כמו בנאדם ולא על איזו גלויה מסכנה שעליה מודפסת אותה הודעה... היא כתבה אישי וענתה על השאלות ששאלתי...... בכל מקרה, נחמד שהיא חוזרת זה ממש משמח.... תוכל לפרט קצת יותר על חזרתה.... חבל שג'ול עוזבת תמי היא שחקנית מדהימה ואהבתי את כל ה"צ'יאנה מרביצה לג'ול ג'ול מקטרת/צורחת/בוכה/מייללת..." בכל אופן תודה....

sprqy

New member
מגניב!! ../images/Emo58.gif

"זאן" כתבה לך!!
נחמד מאד!! הלוואי עלי... לגבי החזרה שלה, היא חוזרת בתור זאן במשחק וירטואלי שקרייטון וצ`יאנה "משחקים" בו (פרק 7), אני חייב להודות שהיא נראתה לי קצת מוזר, לא עם כל האיפור הרגיל שלה... בקשר לג`ול היה באמת נחמד הקטעים שלה עם צ`יאנה והתכנון היה שהיא תחזור בגדול עם כל הסיפור סביבה (פרקים 2,3 בעונה 4) שהיה אמור להיות חלק חשוב בעונה החמישית להתפתחות הסדרה! רק חבל שבנתיים אין חמישית

למעלה