שאלת ספוילר

avivit3321

New member
שאלת ספוילר

אני צופה בפרקי ורידכ' החדש כבר הופיע
קשה לי מאד.. להתרגל אליו, לא יכולה לקלוט אותו
האם גם הצופים שרואים אותו מזה זמן הרגישו כך והאם יש שלב שמתרגלים לחדש הזה?

דובי1401

New member
גם אנילא מצליחה להתרגל אליו......

זה כל כך לא אמיתי כשהוא קורא לה "לוגן" ... בלתי אפשרי להתרגל אליו

Shiri from the block

Active member
לא, ממש לא מתרגלת אליו מבחינתי מדובר על דמות אחרת לגמרי שבמקרה קוראים לה גם רידג'.

וזה שהתסריטאים כל כך דוחפים לנו כל פעם את המשפטים של "אני לא מי שהייתי בעבר" "אני אדם שונה לגמרי" זה מעצבן כי באמת זה מרגיש שפשוט הביאו דמות חדשה לסדרה שאין לה שום קשר לרידג' הקודם בכלל.
מה שכן, עכשיו בפרקי ארה"ב הם קצת מכניסים את האישיות המעצבנת והשתלטנית של רידג' עכשיו אז נגיד שזה מקרב איכשהו..
אבל אני עדיין חושבת אליו בתור דמות אחרת לגמרי.

לינה18

New member
טוב, כיוון שהעלתם את הנושא

אז אני גם חושבת עליו בתור דמות אחרת לגמרי. זה משאיר אותי בפני הבעיה- אז את מי אני מעדיפה עם ברוק? כי אני גם שונאת אותה עם ביל, ואני לא אוהבת אותה עם ריג' החדש. בקיצור, חבל שרון עזב.

נצלש פרקי הארץ...מיום שישי....

אני לא יכולה לסבול את הופ...

את עומדת להתחתן עם אהובך ואז, שנייה אחר כך את מבטלת את החתונה וטסה להוואי עם וויאט???
וכל זה כי הוא דיבר עם סטפי...
הרי היא מהתחלה לא האמינה לפתק שמצאה וחשבה שסטפי כתבה אותו (זאת הייתה קווין בעצם..).

איך עוברים מלרצות להתחתן עם גבר אחד להחלפת נוזלים עם גבר אחר...
הלוואי וליאם היה מעיף אותה כבר !!!!!
גם קווין הזאת מעצבנת....שתמצא לעצמה חיים ותפסיק להתערב בחיים של בני נוער מפגרים...

Shiri from the block

Active member
כן זה היה פרקים מעצבנים אני ממש ממש שנאתי את הופ אחרי הפרק הזה.
לגמרי מחקתי אותה.. היא לא מעניינת אותי לא איכפת לי ממנה כבר..
היא מעצבנת ובכיינית וילדה קטנה ומפגרת בכללי.

4hilla4

New member
בקלות. רון מוס אף פעם לא ידע לשחק

בירכתי את היום שהעיפו אותו והסירו מעלינו את קללת "רידג' וברוק לנצח". ת'ורסטון שחקן מעולה שמוכר לי עוד מימיו בPort Charles.

תודה לאל שאין לו כימיה מי יודע מה עם קתרין כך אני לא צריכה לדאוג יותר מדי שיפרידו את ברוק וביל לטובת רידג'.

וכן, להרבה מאוד אנשים יש בעיה להתרגל לרידג' החדש... תני לזה זמן, זה יגיע

לינה18

New member
ריג' וברוק לנצח זה לא קללה, זה המהות של

הסידרה. אי אפשר להחליף את זה בהופ-ליאם, או בהופ-וויאט, ואני מופתעת למה הסידרה עדיין מחזיקה מעמד, אולי בגלל שקתרין עדיין שם. וביל הוא שחקן שאני מאוד אוהבת, ואני העדפתי אותו עם קייטי, לא כי אני אוהבת את קייטי, כי אני אוהבת את השחקנית שמשחקת אותה עוד מצעירים חסריי מנוח, וגם את ביל אהבתי משם.
לדעתי הצירוף של שני השחקנים הללו טוב לסידרה, אבל זה לא טוב להרוס את הדמות של ברוק עד כדי כך, כי ברוק תמיד אהבה את אחיותיה, היא לא יכלה לפגוע בקייטי בצורה כזאת. וכאן אני מאשימה את ברדלי.

4hilla4

New member
זה באמת נראה לא סביר

שברוק תעשה את זה לקייטי, אבל אף פעם לא אהבתי את הזיווגים של ברוק\רידג' וביל\קייטי. נראה כאילו דעת הקהל משתנה ויותר ויותר אנשים רוצים לראות את ברוק וביל ביחד, מה שמשמח אותי מאוד!

ואני מסכימה עם הדעה הרווחת שצריך להזיז את הפוקוס מברוק, אני אשמח אם היא וביל יעברו קצת לרקע, אולי יהיו מאושרים קצת ביחד? לתת את הספוטלייט לדמויות אחרות וחדשות זה רעיון בכלל לא רע.

Shiri from the block

Active member
אם יורידו את הספוטלייט מברוק מיליון אנשים יפסיקו לצפות בסדרה.
כל הקהל המבוגר שצופה בסדרה, שזה הרוב, צופה בגלל ברוק ואריק, כי הם המקוריים היחידים שנשארו בסדרה.
אם תיהיה התמקדות בהופ-ליאם וכו' אז אני מאמינה שהם יאבדו הרבה מאוד צופים, ואני ביניהם. אם ברוק לא דמות ראשית ולא רואים אותה אין לי מה לצפות בסדרה.
אני לא סובלת אף אחת מהדמויות שם וברוק היא הדמות היחידה שאני אוהבת

לינה18

New member
זהו, גם אני

אני רואה רק בגלל ברוק. כי אין כבר את ריג' המקורי.

למעלה