שאלת |ספויילר|
הורדי סרטון שקוראים לו Buffy Top 5, ויש שם דירוג של חמשת הקטעים הכי טובים בבאפי (לדעת יוצר הסרטון כמובן), בכל מקרה, הקטע שנבחר כמס´ 1#, הוא כזה: באפי ואחותה (דון קוראים לה לא?) עומדות על איזה גשר ופתאום רואים משהו עולה באופק ובאפי אומרת שהיא חייבת לעשות את זה או משהו כזה (היתה מוזיקת רקע בנוסף לקולות עצמם אז היה קשה להבין), והיא מחבקת אותה, נותנת לה נשיקה רצה וקופצת למין תהום לבנה כזו, ואז תוך כדי שהיא קופצת שומעים אותה אומרת ברקע שתמשמור על כולם ושדון תמשיך לחיות ושהיא אוהבת את כולם וכל מיני בלה בלה (לא זוכרת, וגם לא שומעים ממש
), ואז רואים איך פתאום מהריסות יוצאים ווילו וטארה פצועות, וג´ילס וספייק שיורד לו דם מהראש והם מסתכלים על משהו ואז רואים שהם מסתכלים על הגופה של באפי מוטלת על ההריסות וספייק מתחיל לבכות. ואז רואים בית קברות, ויש מצבה וכתוב "באפי סמרס תאריך לידה-2001" וכתוב למטה "SHE SAVE THE WOLED A LOT" וככה זה נגמר.. זה קטע מאודדדדד עצוב
עכשיו, אני מעריצת באפי די מתחילה אפשר להגיד, אני ראיתי רק את עונה 4 שהיתה בביפ, ומההתחלה מה שמשדרים עכשיו, ואני מעוניינת לדעת מה זה בדיוק הקטע הזה, מאיזה עונה הוא ולמה באפי מתה בדיוק? אחרי הודעה ארוכה כזו נשאר לי רק להגיד לילה טוב לכולם
, חלומות מתוקים (וכמו שראיתי ברשור למטה, הם מאוד מתוקים שהם על באפי ושות´
,
הורדי סרטון שקוראים לו Buffy Top 5, ויש שם דירוג של חמשת הקטעים הכי טובים בבאפי (לדעת יוצר הסרטון כמובן), בכל מקרה, הקטע שנבחר כמס´ 1#, הוא כזה: באפי ואחותה (דון קוראים לה לא?) עומדות על איזה גשר ופתאום רואים משהו עולה באופק ובאפי אומרת שהיא חייבת לעשות את זה או משהו כזה (היתה מוזיקת רקע בנוסף לקולות עצמם אז היה קשה להבין), והיא מחבקת אותה, נותנת לה נשיקה רצה וקופצת למין תהום לבנה כזו, ואז תוך כדי שהיא קופצת שומעים אותה אומרת ברקע שתמשמור על כולם ושדון תמשיך לחיות ושהיא אוהבת את כולם וכל מיני בלה בלה (לא זוכרת, וגם לא שומעים ממש