שאלת ספויילר

slide2129

New member
שאלת ספויילר../images/Emo58.gif

אמרתם שקול הוא המקור. אבל לפי העונה השלישית, ויותר לפי הפרק האחרון שלה, המקור רצה להרוג את קול. אז איך זה?

Woogyman

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

"המקור" זה תפקיד בעולם השדים - השליט העליון. זה לא מישהו מסויים שנקרא ככה. כשמקור אחד מת, מתמנה מקור חדש. זה יכול להיות שד חזק במיוחד שהשתלט על התפקיד או שד שנוצר במיוחד לצורך העניין. כשקול הפך לאנושי, החצי השדי שלו הושמד, מה שיצר אצלו בגוף "חלל" - חצי ריק. כדי שהאחיות יצליחו להרוג את המקור שראינו בסוף העונה השלישית, קול היה צריך לקחת לו את הכוחות, וזה מה שהוא עשה. כשהמקור מת, לכוחות לא היה לאן לחזור והם התיישבו בחצי הריק של קול והמקור החדש נולד לתוכו. קול עצמו (האנושי) הוא לא המקור, אלא החצי השני שלו, במקום שבו פעם היה בלת´אזור. כרגיל, הסדרה לא הסבירה את זה טוב, זאת רק התאוריה שלי. בכל אופן, החלק החשוב הוא שזה לא אותו מקור. המקור מסוף העונה השלישית והמקור שקול הפך אליו הם לא אותו אחד. הם שני שדים שונים עם אותו התואר והחוזק.

Paige

New member
ספויילרים

בצורה מסויימת זה כן אותו המקור - או לפחות חלק ממנו - שנכנס בקול. כיוון שהכוחות שלו נכנסו בקול והעיינים הבוערות הם הסימן ה"מסחרי" (אם אפשר לומר) של המקור. זה אומר שהמקור נכנס לגופו של קול כמקור ועכשיו הוא מתכנן להשתלט על השאול בחזרה.

Woogyman

New member
|ספויילר| בקשר למקור

העיניים הבוערות זה הסימן המסחרי של כל מקור, לא משנה אם זה המקור הלבן המעוות עם החצי פרצוף או המקור החדש שהתנחל בגוף של קול. המקור הקודם מת, הכישוף של האחיות הרג אותו. הכוחות שלו עברו אל קול.

Paige

New member
כן,

אבל אם כל שד יכול להיות המקור, איך זה שלקול - לפני שהוכתר כמקור החדש - היו את העיינים הבוערות?

p3

New member
מיי תאוריה...

לפי דעתי, המקור זה מן דיבוק כזה שאף פעם לא מת ורק עובר מגוף לגוף (ועדיף של שד כמה שיותר חזק, או אקס-שד במקרה של קול), ונשאר בגוף עד שהוא מת. לפי מה שאני יודע, עדיין לא הוסבר אחרת.
ומצד שני, זה לא הוסבר בכלל, אז יכול להיות (ורוב הסיכויים ש) אני טועה.

Paige

New member
לפי דעתי...

אתה באמת טועה. כי כששדים מנסים את כוחם בלהפוך למקור החדש, משמע שהם לא עומדים בתור ומחכים לרוחו של המקור שידבוק בהם.

p3

New member
יכול להיות...../images/Emo19.gif(../images/Emo58.gif)

אבל עובדה שהסימן של המקור זה העיניים הבוערות- וישר ששדים ראו את קול מצית את העיניים הם השתחוו לו- זה אומר שהמקור זה סמל, וזה לא יכול להיות סתם אדם שמשתלט על העולם התחתון
.

Woogyman

New member
זה אדם שמשתלט

והופך לסמל אחרי שהוא משתלט. זה עובדה, כל הזמן שדים מנסים להשתלט על כסא המקור. הם לא היו עושים את זה אם הם ידעו שהמקור הוא מישהו אחד ואין להם סיכוי להפוך למקור החדש. שדים כבר אמרו בבירור שהם מתכוונים להיות המקור הבא, אז כנראה שזה כן רק סמל שניתן להעברה.

p3

New member
התיאורייה המחודשת שלי היא...

שהיוצרים לא ממש השקיעו בזה מחשבה...

Woogyman

New member
אני נוטה להסכים

זה דיי מסתדר גם עם התיאוריה שלי (הסבר בהודעה הקודמת). הכוחות של המקור הם משהו שעובר כשמכתירים מקור חדש. אצל קול המקרה יוצא דופן.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif

שאלה, קול, בתור המקור, מה היה תפקידו? הוא שלח שדים? עשה דברים? פעל בצורה כלשהי? ומה חשבו הבנות, שהרואה בעתיד השתלטה על העולם התחתון? אם כן, למה הם דיברו על רגיעה זמנית? (בלהציל את טוראי ליאו, פיבי אמרה את זה לקול כשהוא ביקש ממנה לעבור איתו החוצה). ושמתם לב שפיבי מה-זה חלשת אופי?! כל מה שצריך כדי להפוך אותה לרעה זה מכשף אחד חתיך (עלק... כן, בטח!), והיא נוטשת את האחיות שלה! וזה לא רק קול.... גם עם אנטון זה היה ככה...

Woogyman

New member
חחח ../images/Emo58.gif

הסבירו את הנושא הזה בפרק עם הווגימן (אהמ). אני לא זוכר בדיוק למה, אבל פיבי, בניגוד לפייפר ופרו, יכולה לפנות לצד הרע או לצד הטוב. היא נולדה באמצע. בכל אופן, כן, יש רגיעה זמנית. המקור הקודם כל הזמן היה שולח שדים לתקוף את האחיות. קול לא שולח, הוא עובד עליהן לבד. לכן, ההתקפות היחידות שיש זה רק משדים שתוקפים על דעת עצמם, ואין הרבה כאלה. האחיות כנראה חושבות שמקור חדש ינסה לצוץ בקרוב, כמו שהיה עם השד ב"שלושת הפנים של פיבי", הן פשוט מחכות שזה יקרה.

Woogyman

New member
התיאוריה שלי (יש לי הרבה תיאוריות)

זה שכששד ממונה למקור, העיניים שלו הופכות לבוערות והוא מקבל את הכוחות של המקור. לפני זה, אין לו את הכוחות. קול קיבל את הכוחות עוד לפני שמינו אותו, זה היה מקרה יוצא דופן. לא שד רגיל שמנסה להיות המקור. ראית שלשד שתקף את האחיות לא היו עיניים בוערות אפילו שהוא היה חזק כמעט כמו המקור (מתפוצץ ומתחבר חזרה, לדוגמא). העיניים כנראה באות רק אחרי המינוי הרשמי. המקור שמת מונה רשמית בהתחלה, קיבל את העיניים, ואז הכוחות שלו עברו אל קול ישר.

למעלה