שאלת ספויילר בבקשה...

i love gina

New member
שאלת ספויילר בבקשה...

איך לעזאזל בריידי הוא הנכד של ויקטור?!?! אגב, מי שרוצה לדעת בקשר לרוצח, יש איזה משהו נחמד... ספויילר למטה מרלנה נזכרה ברצח של רומן, ואמרה שאסור היה לו להתחתן עם קייט, זו הייתה הטעות שלו, ולכן היא רצחה אותו....

soapsfan

New member
תשובת ספויילר

לאמא של איזבלה,מרינה,היה רומן עם ויקטור שכתוצאה ממנו נולדה איזבלה.איזבלה וג'ון התחתנו,איזבלה היא אמו של בריידי כך שויקטור הוא הסבא שלו. לגבי ההערה השניה שלך,מרלנה מטורללת.לגמרי.היא מוציאה לה אלבום של כתבות על הרוצח,מסתכלת בהן בלי כל רגש ופשוט מסדרת את השוליים,עד שהיא מגיעה לזה של רומן-פלאשבק לרגע שרומן אומר "אוי מיי גוד" רק שהפעם רואים את מרלנה אחרי שהיא מניפה את החרב-ואז היא אומרת מה שאמרת.אח"כ היא אומרת שהיא חייבת להפסיק את הרציחות.היא הולכת למצוא את ג'ון,רואה אותו מתחבק אם קייט ומתחילה להתקרב אליהם עם סכין[היא בורחת בסופו של דבר].אח"כ יש לה סיוט בבוקר[רואים אותה בשיחים עם האקדח[הרצח של אייב] באותו סיוט]בו היא צורחת שהיא מצטערת[איימ סורי ג'ניפר..]..צורחת כשהיא נזכרת בקרוליין,במגי שמתחננת בפניה לחוס על חייה..ואז היא אומרת לג'ון מתוף שינה שהיא לא רצתה להרוג את כל האנשים האלה..הופ-היא מתעוררת,ממציאה תירוץ ואז אומרת לעצמה שאם סלסט תאמר שהיא הרוצחת,זה יהיה הסוף בשביל סלסט.מרלנה בהחלט יודעת מה היא עושה.האישה מטורפת.

Bo and Hope "20 Years of Pure Magic

hope definately a victim hate to say it, but it has been confirmed. marlana is really haiit, which is obvious by her weird behavior, she def. kills hope as the final vicitim. the one reilly said would make people hate him. so mar and john are only non teenage couple left. ah, yah, can anybody say cancelled no more days. there are four teenage/0 ish couples left and john and marl. what a show!!! anyway, it has been confirmed hope,tony , and most likely victor are the final victims followed by john killing haiti as she is about to kill bo. mar. will be found in about six months. SO no more bo and hope. I know people will still speculate and hope but it is a done deal.

soapsfan

New member
וזה בא מ..? [ספויילרים/שמועות]

"most likely victor" לפי ראיון שהיה עם ריילי ויקטור הולך למות,אבל הרוצח לא הולך להרוג אותו "john killing haiti" דידרה הול אמרה שלפי מה שקן קורדיי אמר לה זו מרלנה.לא האטי,לא שטן יש גדבר כזה שנקרא שמועות.זה שמועה.אין טעם להאמין לכל שמועה שמתפרסמת ברשת.אמרו שקרוליין תחושמל.אמרו שיהיה פיצוץ בחתונה של רומן וקייט,אמרו שמרלנה היא השטן,אמרו שמרלנה היא האטי,אמרו שהרוצח זה בריידי,לקסי,קאסי,וכל מי שנשאר בצוות.אז אמרו.כל עוד אין דיווח ממשי-אני לא מאמין לזה.איפה בדיוק זה "הוכח"?בשום מקום. אני לא אומר שלא יכול להיות שהופ לא תהיה קורבן,אבל כרגע היא לא ברשימת הקורבנות.הקורבן הנוסף של מרלנה החודש עוד לא ידוע.כל מה שכן ידוע זה שויקטור הולך למות בעוד שבועיים[מה שכן בכלל אין כל כיוון לכך שמרלנה הורגת את ויקטור,במיוחד כשניקול וג'ן זוממות יחד והשמועות אומרות שניקול תגרום לג'ן להרוג את ויקטור-אבל שוב,זה שמועות]

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

ושוב,אני יחזור על זה,בפעם המיליןו,אני לא יודע מה עם הופ.היא יכולה למות.או שלא.זה מצב של 50 אחוז-50 אחוז.אבל כרגע-העובדה שהיא מתה זה שמועות.אומרים שהקורבן הבא של מרלנה יהיה סלסט.אין דיווח רשמי שמאשר את הידיעה כרגע,אבל ככל הנראה זה נכון

soapsfan

New member
../images/Emo58.gifוהנה בדיוק קראתי

שבצ'אט של דיג'סט השבוע אמרו שסלסט לא תהיה קורבן.אז מי יודע.לפי הספויילרים לפברואר מרלנה אמורה להרוג מישהו.אבל שוב-יש המון שמועות.דאג,סלסט..ואגב-בו חוזר חזרה לתוכנית ב18 בפברואר

i love gina

New member
ספוילר

אהה... הייתי בטוח שבריידי הוא הבן של מרלנה... טוף , אף פעם אי אפשר לדעת... ובקשר למרלנה, ראיתי את הקטע שהיא מדפדפת.. קטע ממש חזק!!! לא יודע , אבל אחרי שהתרגלתי לרעיון, אני פשוט מת על עצם העובדה שהיא הרוצחת!!!!!!! זה פשוט ענק.. ומה שלא יהיה עם הקרבנות, אני מאדמקווה שסלסט והופ ישארו לא נגועות

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שזה יהיה ג'ון כרגע.אני מהמר שאכן זו סלסט,אבל אם זה ככה למה שבצ'אט של דיג'סט יאמרו שהיא לא תמות ANYTIME SOON? ובנוסף יש שמועות שדאג בכלל יהיה הקורבן הבא..מי יודע

ללללאאאאא......./images/Emo58.gif

מה יהיה על הופ שכל כך אוהבת אותו?!? פעם באמת רציתי שהוא ימות אבל עכשיו כבר לא! אוףףף...מה יש למרלנה נגד דאג עכשיו?!? איזה טימטום! וגם סלסט חמודה! חבל שהיא תעזוב אולי.. ובכלל...ראית איך פתאום נטף דם על התמונה של גו'ן! מה זה משמיים?!? חחח...

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

מרלנה חתכה את האצבע שלה וכתוצאה מכך הדם נפל

../images/Emo7.gif

אוף...למה היא עושה את זה?
עכשיו אני מרגישה שאני מתחילה לשנוא אותה! וכל כך אהבתי אותה....

למעלה