שאלת סלולארי

מוצארט

New member
שאלת סלולארי

אני מעוניין באייפון 4s ומתלבט בין החברות השונות.
בנוסף, אני מעוניין במסלול ללא הגבלה מבחינת שיחות, סמס ואינטרנט.

AT&T לא בא בחשבון כיוון שהבנתי שהם הכי יקרים.
מתלבט בין ורייזון, טי מוביל וספרינט. למישהו יש ניסיון והמלצות בנושא?

רוב תודות.

Boston Guy

New member
יש לך מספיק קרדיט היסטורי לקבל תכנית כזו?

האם מישהו בחברת טלפונים בדק את הקרדיט לך ואמר לך שאתה מאושר לקבל תכנית סטנדרטית?

מוצארט

New member
לפי מיטב ידיעתי

אין צורך בקרדיט היסטורי לתוכנית כזו.
מנסיון של כמה חברים קרובים.

השאלה היא באיזו חברה אני יכול לקבל את המחיר הטוב ביותר
עם שירות טוב.

eladts

New member
חייבים הסטורית אשראי לתוכנית POSTPAID

מנסיון אישי.

eladts

New member
ובכל מקרה, אין מתנות חינם

בשביל לקנות איפון ב-$200 דולר אתה צריך להתחייב לשנתיים לתוכנית יקרה. עדיף לך לקנות את הטלפון במחיר המלא ולעשות תכנית זולה בהתאם לצרכיך.

RoyG NJ

New member
רלTMOBILE אין IPHONE

AT&T כבר לא מציעים ללא הגבלה בDATA . (ללקוחות חדשים)
אני משלם בערך 180$ ל2 קווי IPHONE עם UNLIMITED DATA וSMS , עם 1400 דקות בחודש , 10 מספרים בחינם וכמובן ROLL OVER.

ואתה חושב שAT&T יקרים .. תנסה VERIZON .

נראה לי שהאפשרות היחידה שלך היא SPRINT
או שתנסה את זה :
http://www.motoringcrunch.com/news/mobile-tech/10762-cricket-iphone-4s-tmobile

billc

New member
לפי הפרסומות האחרונות

IPHONE S על T-MOBILE הוא הכי מהיר בארצות הברית

אומנם אתה צריך לקנות לא נעול, אבל אתה יכול להשתמש בהם

eladts

New member
עוד חזון לששון

טימובייל החלו בפריסה של רשת HSPA בתדר 1900 שתואם לאיפון, אך היא עדיין רחוקה מלהיות שלמה. מה שכן, יש להם תוכניות פריפייד חודשיות זולות בהרבה מהמתחרים.

Immigrant

New member
AT&T לא בדיוק הכי יקרים, אבל אם אתה צריך קו

בודד (לא משפחתי) ולא מעוניין להתחייב לשנתיים, נסה את סטרייט טוק. DATA לא מוגבל ברמת העקרון, אבל הבנתי שהם כן מגבילים ל-2GB. לא ברור לי בשביל מה צריך יותר מ - 2GB בחודש על רשת סלולרי, but that's just me.

ranshe

New member
בקריקט יהיה אייפון מ-22.6

$499 למכשיר, $55 לחודש unlimited שיחות SMS ודאטה (עם האטה אחרי 2.3GB)

אז ככה

כשאנחנו הגענו לגולה, לפני קצת יותר משלוש שנים, עשינו מנוי בווריזון.
בלי היסטוריית אשראי ובלי בטיח.
לקחו לנו פקדון בסך 600 דולר, שהוחזר אחרי שנה. עם ריבית של 6%! (שאלתי אותם אם אני יכול להפקיד סכומים גבוהים יותר. באותו הזמן - שיא השפל - זו הייתה תשואה נאה ביותר).

כל החברות שהזכרת מוכרות חבילה כפי שאתה מתאר. פשוט כנס לאתר אינטרנט שלהן ובדוק כל תכנית.

מבחינת מחיר ושירות - כולם אותו דרעק. אנחנו התחלנו עם ורייזון ועברנו לאט"ט. במקרה שלנו אנחנו יותר מרוצים מהמחירים והשירות, אבל זה מקרי בהחלט. באינטרנט אתה יכול למצוא מאות ואלפי מקרים הפוכים בדיוק.

דרך אגב, אולי זו רק תחושה אישית שלי, אבל נראה לי שפה (כלומר שם) מכניסים פחות "עיזים" לחשבון. המחיר שאתה רואה באינטרנט זה המחיר (מלבד כמובן כל מני מיסים ואגרות שלא קשורות לחברה).

ועוד דבר

אם אתה עובר לחור באמצע שום מקום, או הולך לבלות הרבה זמן בנסיעות לשם, בדוק את מפות הכיסוי של כל חברה. בדרך כלל לאט"ט וורייזון יהיה הכיסוי הרחב ביותר. אם אתה באזורים המאוכלסים לא צפויות בעיות מיוחדות.
באזור די סי יש לוורייזון את איכות הקליטה הטובה ביותר.

מוצארט

New member

zelig0n

New member
אם המחיר הוא נמצא איי שם בראש רשימת הדרישות

ממליץ לך לבדוק את h2o (משתמשים ברשת של at&t) או simple mobile (משתמשים ברשת של t-mobile).

השניים מציעים חבילות ללא הגבלה וללא חוזה, כל מה שאתה צריך להביא זה מכשיר. בשביל h2o כל מכשיר של at&t יעשה את העבודה והפוך עבור simple mobile\t-mobile. מכשיר unlocked יעבוד על שני הרשתות.

עוד פיטצ'ר נוח ב-h2o זה שהחבילה מגיעה עם $20 לשיחות בי"ל.

Sam and me

New member
חבילה אנלימיטד ב- T-mobile עולה 70$

דאטה, שיחות וסמסים..
על מנת להשתמש ב- T-mobile אתה זה שצריך להביא את המכשיר ושיהיה unlocked, שסביר להניח שזה יהיה מכשיר יד שניה (קרייילסט/אמזון) אלא אם תקנה מאפל במחיר מלא כמובן.

אני מתוך עיקרון סירבתי לשלם ל- AT&T על המחירים המטורפים שלהם.
על מנת להמנע מלפרוץ את האייפון יש מוצר שנקרא gevey sim שמאפשר למכשיר AT&T לעבוד עם כל סים.. עולה בערך 40$-50$ חד פעמי (עליו פיזית יושב הסים, לא דורש פריצה של מערכת ההפעלה וכך גם לא מאבדים את האחריות של אפל על המכשיר)
להלן האתר של היבואן היחיד בארה"ב של המוצר המקורי (יש הרבה חיקויים בשוק) שמספק גם תמיכה: http://www.applenberry.com/

בהצלחה

TrigATUSA

New member
מנצלש

נמאס לי לשלםתעריפי ROAMING ואני רוצה לקנות IPHONE פרוץ שיהיה לי לנסיעות, בעיקר לארה"ב שם אני לפחות פעם בחודש

יש סיבה טובה במיוחד -לא- ללכת על 3GS?

יש המלצה על תוכנית חודש-בחודשו זולה עם מעט DATA ומעט דקות שיחה? אני בטח לא אשתמש ביותר מ 20 דקות בחודש/M500 DATA בחודש

למעלה