שאלת סכם

fdafasdfafds

New member
שאלת סכם

היי,

יש לי ציון התאמה של 714.15 ללא מור, לפי מה שאני רואה זה עובר את סף הזימון למור השנה בתל אביב, אבל האם זה נותן לי בכלל סיכוי בשלב הבא, או שזה נמוך מידי? אשמח לשמוע מנסיונכם...

PantherettePitz

New member
הסכם שלך גבולי

כלומר, לא בטוח שבסכם כזה תקבל זימון למיונים. נכון שהסכם הוא מעל הרף של שנה שעברה, אבל במרחק כזה מהרף אי-אפשר להיות בטוחים. הסיבה היא שחישוב הסכם משתנה מעט משנה לשנה, ובנוסף הרף נקבע על-פי נתוני המועמדים באותה שנה ולכן יש תנודות שאי-אפשר לצפות אותן.

(כמובן, ואני כותבת את זה בסוגריים כדי לא לעורר תקוות שווא אצל כל הגבוליים שיקראו את זה, שתמיד יכול לקרות ההפך. בשנה שלי הרף לזימון היה 717 וירד שנה אח"כ ל-713. גם את זה לא יכולנו לצפות מראש).

בכל אופן, לכל מי שמקבל זימון יש סיכוי להתקבל. נכון שזה דורש ציון מו"ר גבוה יותר, אבל לא מדובר על 250 אלא על משהו כמו 225. זה גבוה אבל זה קורה.

fdafasdfafds

New member
אוקי תודה, אז בעצם אם אני מבין אותך נכון

אז אם עוברים את הסף למו"ר זה אומר שיש סיכוי (כמובן שתלוי בכמה עוברים) אבל אי אפשר לסמוך על זה שאם עברתי השנה אז גם שנה הבאה אני יעבור... (גם לא ידעתי בכמה הוא תנודתי)

ושאלה נוספת, האם את יודעת אם תואר ראשון במקצוע שלא קשור בכלל לתחום משפיע/עוזר באיזשהיא צורה? או שהוא לא רלוונטי כלל

שוב תודה!

mnm113

New member
בתל אביב..

תואר ראשון בכל תחום שהוא יכול להחליף בגרויות. כדי לדעת מה ציון ההתאמה שלך אתה צריך להתקשר למרכז הרישום והם עושים איזשהו חישוב על פי ממוצע התואר והפסיכומטרי.

למעלה