שאלת סטורן

שאלת סטורן

היי, אני מזל גדי (5.1.1984, 18:30). ביומיים האחרונים אני מרגישה ב"התפכחות" מסויימת. ראייה שונה ומפוכחת, עניינית, אובייקטיבית ובוגרת (לעומת רגשנית, ילדותית ורומנטית, בד"כ) של כל התחומים בחיי. קראתי במדור אסטרולוגיה על מעברו של סטורן שליט המזל שלי למזל בתולה. רצייתי לדעת אם יש קשר בין הדברים. קראתי שסטורן נשאר במזל שנתיים, ומאוד תתאים לי נקודת המבט הזאת לפחות לשנתיים
או שזה מקרי בלבד?

nomi12

New member
המפה כל כך דומה למפה של הבת שלי

שאני בהלם. כמובן שיש דברים שונים, אך גם היא גדי עם אופק אריה, גם לה יש חמישה כוכבים בקשת...בקצור? את צעירה מידי בשביל מפה, אך רציתי לדעת האם את מאוד יצירתית עם כל כך הרבה כוכבים בקשת ובבית החמישי.

23 נחשב צעירה? ../images/Emo8.gif

אני חושבת שאני יצירתית, אני לא עוסקת בשום תחום של אומנות כי אין לי סבלנות להשקיע. יש לי שמיעה מוזיקלית ואפילו לא הצלחתי ללמוד נגינה כמו שצריך בגלל הצורך להתאמן. היצירתיות שלי מתבטא בחשיבה יצירתית ובעבודה. תגידי, שתי שאלות לגבי מה שאמרת - האמת שאף פעם לא שמתי לב שיש לי הרבה כוכבים בקשת. החבר שלי קשת ותמיד אומרים על קשת וגדי "לא!!!!!" ענק. אולי בגלל זה אנחנו מסתדרים? ואיך באופן כללי אמור להרגיש גדי עם כל כך הרבה כוכבים בקשת?? איך זה אמור להשפיע, לטובה, לרעה?

יחסית לגיל 30 - האמת שכן..../images/Emo13.gif

שכן רק מהגילאים האלה מנתחים מפות בפורום הזה. ולגבי כל השאר - אם ירצו לענות לך, אשמח גם אני לראות את התשובה..

sunshine44

New member
סליחה שאני חמור קופץ בראש

אבל גם אני גדי עם אופק אריה וגם לי כוכבים( 2 )בבית 5 "קצת" יותר מבוגר מהעלמה הצעירה וזה מרגיש דומה כן יצירתי גם לי שמיעה מוזיקאלית לא רעה מנגן כותב שר (בעיקר לעורבים שעל חוטי החשמל מול האמבטיה) יש הרבה השראה אבל אין ת'חלס - אולי זה קשור למאדים בדגים (מיקום חלש) או בית 10 הריק ? לדעתי הציר הזה גדי אריה הוא ציר לא קל שיוצר הרבה אי שקט סביבו ואי הבנה בתוכו ברמה הבינאישית אנשים מתמגנטים לחום של האריה אבל שהם מתקרבים הם מגלים שזה פחות חמים ומלהיב ממה שחשבו ,והם מצטננים, זה נכון יאיר ? וגם לי היתה זוגית קשתית ככה שזה נחמד לגלות שדומה מושך דומה

nomi12

New member
אולי תעלה מפה.

מעניין לראות את המפה. זה שבית עשירי ריק לא אומר כלום, גם לבריטני ספירס יש בית 10 ריק.....גם לג'סטין יש בית 10 ריק וגם לעוד מפורסמים יש בית 10 ריק ובכלל מפה בלי שום כוכב מעל האופק. אני לא יודעת אם בית 5 עם הרבה כוכבים מראה רק על יצירתיות משום שבית חמישי אחראי על עוד תחומים ולא כל מי שיש לו בית 5 עם הרבה כוכבים יראה על יצירתיות.

די נכון

נכון יש בי חמימות ואני "פסיכולוגית" של הרבה אנשים אבל אני מתנתקת מהם כי זה בד"כ קשר חד צדדי שאני מעניקה והצד השני מאוד צריך אותי (כי אני מבינה אותו) ואז אני מתרחקת ומתנתקת. אני אוהבת אווריריות ופעם כתבו לי שזה קשור דווקא ליסוד קשת שנמצא אצלי, לא לחלק של הגדי. כרגיל יש הרבה אי הבנה. לדעתך קשר עם קשת יכול להחזיק הרבה זמן ? באופן פרדוקסלי ביחס למה שתמיד אומרים, הוא היחיד שמרגיע אותי.

נו, אז מי מתנדב? ../images/Emo8.gif

הייתי מאוד שמחה לקבל תשובה לשאלה שלי, כי זה הולך ומתגבר ומאוד מפתיע אותי. אגב 30 שנה לחכות כדי לקבל ניתוח פה זה המון זמן..

ושאלה היפותטית כללית - אנא קראו

אני מקווה שיראו אותה כי זה לא קופץ. יש אפשרות כזאת שמישהו יוולד וכל כוכב יהיה בדיוק באמצע הבית שלו, ובין כל הכוכבים תהיה זוית הרמונית אחת? אני לא יודעת אפילו גיאומטרית אם זה אפשרי אבל מעניין אותי לשמוע ומעניין אותי לדעת איך יהיה בנאדם כזה.. סתם מסקרן

למעלה