שאלת סוללה

song4u

New member
שאלת סוללה

כל כמה זמן אתם טוענים? ו/או כמה זמן לוקח לסוללה של ה4150 להתרוקן? אצלי לוקח לה בדיוק שימוש של יום עם שעה של WIFI והרבה הפעלות לעידכון יומן- והיא חדשה דנדשה...

AYELET1

New member
תלוי מה אתה עושה איתו

בעת שימוש ב-WI FI (לוקח די הרבה כוח להערכתי. אין לי נסיון מעשי) שימוש ב-BT? אוכל סוללה שמיעת אודיו? כנ"ל סרטים ? כנ"ל קריאה ענוגה ונינוחה של טקסט- מרוקנת סוללה באיטיות רבה יותר לאיזו בהירות מכוון המסך? ככל שמאיר יותר, זולל יותר סוללה, כמון

song4u

New member
השאלה בכלליות

היא כמה זמן מחזיקה הסוללה שלכם? אני לא משתמש בBT אלא בWIFI , המסך אמנם דולק הרבה במהלך היום, אבל יום אחד ודיי...נגמרה הסוללה ?!?!? נשמע לי קצת מוזר לא???

raananta

New member
סביב ה-4 עד 4.5 שעות עבודה נטו!

יותר קרוב ל-4 שעות. אני מתייחס לשעות העבודה של המכשיר נטו ללא WIFI כי אין לי וללא BT כי אני בקושי משתמש בו. דגם 2210. סה"כ עושה רושם שהמכשיר שלך בסדר גמור, זה מה שהמכשירים נותנים היום.

2cookie

New member
דווקא עבודה עם WIFI+BT

משפרת את חיי הסוללה (אם כי מנמיכה ביצועים), כך לפחות בX30.

2cookie

New member
ראי

כאן
"Wireless networking has significantly improved the usefulness of handhelds, but it has also significantly reduced their battery life. In my real world testing, I found that the Axim X30 can only go about 3.5 hours on a single battery charge. I came up with this figure by using this Pocket PC as my primary handheld for several days. This means there were times when either Wi-Fi or Bluetooth were active, but they weren't constantly on. After a total of 2.5 hours of use, I reached the point where Wi-Fi wouldn't activate any more. This is something Windows Mobile does in an attempt to keep you from draining your battery too quickly. At 3 hours I got the first warning that my battery was low. Anything after that and you are living on borrowed time. I stretched the battery out another half hour, but eventually decided I wasn't in the mood for a hard reset and plugged the X30 in. "​

mikeoreli

New member
נראה לי שלא הבנת נכון

הוא אומר שהקישור האלחוטי שיפר ללא היכר את התועלת שבשימוש בפוקט, אך הוא גם קיצר את חיי הסוללה באופן משמעותי. מה שאתה אומר סותר את ההגיון שכן הWIFI והBT הם צרכנים של הסוללה. כל עוד הם פועלים ההספק יותר גבוה ולכן הסוללה מתרוקנת יותר מהר.

2cookie

New member
כנראה...

נצל"ש- מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה ונורמלית לעריכת תמונות לפוקט? אמנם DAVA עושה משהו, אבל משום מה היא מורידה לי רזולוציה של תמונות. אני לא מעוניין במשהו כמו פוטושופ- אלא בכוונונים לתמונה, בסגנון IrfanView. אה, וגם כדאי שתהיה קלילה.

shed

New member
--->

תלוי במכשיר, בסוללה ובפעולות. אני לא יודע איזה סוללה יש ל-4150. ל-TC לדוגמא יש סוללה חזקה יחסית (1500ma) אשר מספיקה לי לשבוע עבודה רגילה (ללא wifi), וסדר גודל של יומיים כאשר אני משתמש ב-wifi בתדירות גבוהה. עשיתי ניסוי של השמעת MP3 + בדיקת מיילים כל רבע שעה עם מסך בבהירות מכסימלית (ללא כיבוי מסך) ורק אחרי חמש שעות הוא התחיל לבכות לי שהסוללה נגמרת. ה-T3 מצוייד בסוללה 900ma חלשה יחסית. אני לא סגור על המפרטים של הפוקטים למיניהם, אני חושב שהסוללה הנפוצה היא של 1200ma.

למעלה