שאלת נשירה

שאלת נשירה

יש לי חתול מעורב חצי פרסי חצי אנגורה .יש לו המון המון פרווה שהוא משיר בבית .מה יכולהל היות הסיבה ??האם שינוי תזונתי יכול לעזור??להסתרק הוא לא נותן כל כך רק בגב וקשה לחיות בבית מלא פרווה .
איזה אוכל מומלץ לתת כדי שלא תהיה נשירה כזאת חזקה כל השנה ?.אני לא רוצה כל שלושה חודשים לספר כי זה מצריך טשטוש ואמרו לי שזה מסוכן לעשות את זה בתדירות גבוהה כל כך
כבר מיואשת
אנא עזרתכם תודה

נשירה

יש לכם חתול עתיר שיער, אין מה לעשות. כאשר יש הרבה שיער על החתול יש הרבה שיער גם בבית.
נכון שאם הוא היה מאפשר לסרק אותו זה היה יותר קל. זה לא מפחית את הנשירה, אך מצמצם את כמו השיער החופשי בבית. אפשר לנסות להרגיל אותו לסירוק בסבלנות. עדיף להתחיל מיד אחרי תספורת, כי ברגע שיש קשרים הסירוק אכן כואב.
צריך לזכור כי החלפת שיער היא תהליך נורמלי. מזון איכותי משפר קצת את המצב, אבל ממש לא פותר את הבעיה.

אני שונא לטשטש חתולים לצורך תספורת, אבל אם עושים זאת נכון, גם כל 3 חודשים זה לא מסוכן, כל עוד החתול בריא. זה יותר מתסכל לטשטש חתול בן 15 רק למטרה הזו.
אסף

אם אני לא מוצאת פתרון

החבר רוצה למסור אותו לבית אחר .החתול בן שנה ומאוד חששן.הבאנו אותו לבית כשהוא היה בן חצי שנה והיה גר במפעל לקח לי המון זמן לרכוש את המעט אמון שהוא נותן בי היום.הנשירה פשוט ככה כל השנה וזה לא פוחת אף פעם .בלי טשטוש אין סיכוי לספר אותו .

למעלה