שאלת נעליים :) ועוד קצת

nobodys girl

New member
שאלת נעליים :) ועוד קצת

נותרו עוד 26 ימים לגיוס. השעון מתקתק :) ומיותר לציין, שלא רק שלא קניתי שומדבר, אין לי גם מושג מה אני צריכה לקנות. אבל בגלל שנסעתי לחו"ל הרשתי לעצמי לקנות נעלי ספורט שחורות בתקווה שהן יהיו תקניות אז.. אני מוסיפה קישור עם תמונה. הכוונה, כמובן, לצבוע בשחור את הסמל. חוצמזה.. הן בסדר? לא? למה לא? איך אני אמורה לדעת מה בסדר ומה לא? יש דרך לדעת לפני יום הגיוס? כי סולייה נמוכה, נעל שחורה וזה, זה לא בדיוק מדויק ומספיק כדי להבין מה אני אמורה לקנות... ): ועוד שאלה, כן, יודעת שאני נודניקית.. מאיפה בכלל מתחילים..? מה באמת צריך? מה ממש לא? אם הגיוס ביום ראשון, אני בטח אחזור הביתה מינימום בסופשבוע, נכון? תודה מראש :)

מאמי הנה הקישור....

לאיזה נעליים בנות צריכות- נעליים. ויש לך רשימת ציוד של דברים מאמרים של פורום מתגייסים. בהצלחה!!!!!!

original jess

New member
נצל"שון../images/Emo26.gif

אתם מוזמנים לבלוג היפה שלי, שאני משתדלת לעדכן אותו הרבה...

תראי

נעלים שחורות בעיקרון רצוי לקנות את הפשוטות שאחרי זה גם ככה תזרקי. אני חושבת שבסדיר רוב הבנות [לא קרביות] עוברות לדר' מרטינס
. אחיות שלי התחילו עם נעלי ספורט זולות ופשוטות נורא ולאחר מכן שתיהן עברו וכך גם חברים שלהן. הנעלי ספורט בעיקרון זה חשוב לטירונות P:.

nobodys girl

New member
כן..

בגלל זה חשוב לי לקנות נעליים שחורות נורמליות.. כי בקיץ חם נורא בתוך דר מרטינס ודומיהן..

או.קיי...

אני גם מתגייסת איתך למאבחנת מחקר (אם את זוכרת..) וגם אני די הוטרדתי בשבוע האחרון מנעליים, אז פשוט שאלתי חיילות וכולן אמרו שהכי טוב זה פשוט נעלי ספורט שחורות. מקסימום, אחרי הטירונות נקנה משהו אחר, אבל בתור התחלה זה נוח וסבבה. ובקשר למה שצריך להביא/לקנות - לקחתי את הרשימה שהייתה ב"פורום מתגייסים" לבנות בטירונות 00 והיא די כיסתה הכל, אז נראה לי שאני אלך לפיה פלוס שדרוג קטן. בגדול, מה שממש נחוץ שתדאגי לו עכשיו זה הדברים ה"גדולים" יותר, כמו תיק, שניים שלושה מנעולים (לפחות אחד קצר ולפחות אחד ארוך), שעון יד זה די מומלץ (עדיף עם סטופר), גופיות וכמובן, נעליים. בכללי, אל תגזימי, כי אנחנו עושות טירונות קצרה וקלה יחסית וכל הדברים הגרנדיוזים שמוכרים בחנויות למתגייסים ממש מיותרים. אמממ זהו.... אם בא לך סתם להתייעץ וכו' (גם לי יש התלבטויות שונות ומשונות), דברי איתי במסרים.

111שיר

New member
השמועות הן

שהטירונות שלנו תקוצר עקב החגים (ערב ראש השנה ביום שני, שבוע ויום מהגיוס שלנו). אגב, איפה את מתגייסת? גם זאת שפתחה את השרשור, איפה את מתגייסת? אני בתל השומר

למעלה