שאלת ניקיון

שאלת ניקיון

אולי זה הגיל, אולי זה ריבוי הכלים, אבל בקרוב עמד לנחות לי בחניה האופנוע הרביעי. בעצם החמישי, אם מחשיבים את הפנטיק אינדורו. כאחד שלא אוהב לנקות את האופנוע שלו, במקרה זה הפיירבלייד יתברך שמו, הייתי מעוניין לדעת האם יש חומר ניקוי שמנקה "על יבש". אני חושב שמיהו פעם הזכיר כאן משהו דומה. אשמח לשמוע על עוד טיפים לשמירה נקיה של האופנוע. כאמור, הנסיון שלי עם נקיון של אופנוע קטן מאד. לשם הגירוי, קבלו את שני הנוכחיים העיקריים שלמדתי אשכרה לאהוב.

מיצו

New member
לא ממש על יבש, אבל אין כמו הספריי של הונדה

מנקים את האופנוע כמו שצריך, מרססים על כל הפלסטיקה וגם על חלקים חשופים אחרים (צריך לבדוק מה זה עושה לחלקים שממש מתחממים, למשל על האגזוזים אני אישית לא מרסס את החומר הזה). אחרי כמה שניות מנגבים קלות, ואז יש לך שבוע של רכיבה שבה פשוט עוברים ויש על כל חלק שחוטף ליכלוך וזה יורד בלי מאמץ. שומר על הצבע ועל הניקיון, משתמש בזה כבר כמה שנים טובות, ויעידו כל מי שראו את האופנועים שהיו בבעלותי שנראו כאילו הרגע יצאו מהניילונים.

Spondylus

New member
יש גם על יבש

להשיג בכולבוטקס כמובן. מוצרי ניקוי של חברה בשם Stoner

GiladZX6R

New member
לא מכיר את הספריי של הונדה, אבל בסופרמרקטים

ספריי "מר. שין" או "Mr Shin" , מרססים על יבש, מנגבים והנ"ל גם מבריק את הפלסטיקים לשבוע.

34TK

New member
תשקיע מעט יא שפמפם,סחתיין על הרחבת המשפחה.

e m i l yo

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ה CBR שלך גם היה אהבתי הראשונה

וגם האופנוע הראשון שלי כשהתחלתי לרכב לפני כ 5 שנים. אני רואה ששמרו עליו...
אני הייתי מנקה אותו עם מים וסבון מייבש עם ג'ילדה ומבריק אותו עם ווקס פעם בחודש וחצי בערך

מוחסון

New member
איזה נוסטלגיה...

זה לא האופנוע שהיינו רוכבים עליו ארבעה בחולות ראשון
שמרו עליו יפה...

liquidspice

New member
סחטיין על הזז-קל הצבאי../images/Emo45.gif

יש לי חומר מעולה בשבילך, דבר איתי בטלפון נארגן לך איזה דוגמית

למעלה