שאלת ניסוח מחדש

חגית18

New member
שאלת ניסוח מחדש

Several floors of the building collapsed in the explosion,which flung debris across the street and destroyed the suspects' first-floor apartment. 1. The debris from the suspects' first-floor apartment, which was in a building where se veral floors collapsed, was destroyed in an explosion. 2. the explosion destroyed the suspects' first-floor apartment, flung debris across the road and causrd a several floors in the building to cave in. 3. The explosion flung debris into the building, which caused seven floors of the building to collapse and destroyed the suspect's first-floor apartment. 4. The suspects' first-floor apartment was destroyed by debris , which was flung from across the street where an explosion caused several floors of a building to cave in.

PinkyRaSta

New member
תשובה ../images/Emo210.gif

4. כמה קומות של הבניין התמוטטו בפיצוץ, שהטיל חורבן והרס על פני הרחוב והרס את דירת הקומה ה1 של החשוד. ותשובה 4 זה פשוט אותו משפט שהפכו את הסדר שלו.. אפשר לשלול ישר את תשובה 3 כי זה לא 7 קומות, seven floors אלא several, אומנם דומה תחבירית, אבל לא מתאים.

חגית18

New member
זה גם מה שאני סימנתי אבל

מסתבר שהתשובה היא 2. אין לי מושג למה....

HawkEmpire

New member
לדעתי

התשובה היא באמת שתיים - אני לא רואה שום הבדל רציני בין מה שארבע ושתיים אומרות, אבל מה שכן, ב 4 מתייחסים ל debris כ was, ולכן לא הייתי בוחר בו.

HighJunior

New member
אני עדיין חושבת שזה

4 בגלל ש2 לא מסביר טוב את מה שהתרחש...ו4 במדוייק ובצורה נכונה....=(

Amoureuse

New member
עוד נקודה אחת

במשפט המקורי לא ידוע אם דירת החשודים היא בבניין ההרוס הראשי ולכן נהרסה, או מעבר לכביש ונהרסה מההריסות שעפו. משפט 2 משאיר את אי הבהירות הזאת בעינה - ולכן הוא מתאים משפט 4 מוסיף מידע כי הוא מבהיר איפה היתה דירת החשודים - ולכן אינו מתאים.

Proteous11

New member
זה לקוח מספרים של הייקיו אם אני זוכ

זוכר נכון... וזאת שאלה מממממממש לא מוצלחת....

חגית18

New member
תודה רבה לכל מי שניסה למרות שאני

עדיין חושבת שהתשובה היותר נכונה היא 4. היא אכן לקוחה מסימולציה של היי קיו. מס' 7 ליתר דיוק. שאלה מעצבנת...

ia 2

New member
כבר מהחלק הראשון של תשובה 4...

אפשר לראות שהיא לא נכונה The suspects' first-floor apartment was destroyed by debris הרי הדירה שלו לא הושמדה על ידי הפסולת... אלא הפיצוץ הוא זה שגרם לזה.

Proteous11

New member
לדעתי התשובה פה היא 4 ועוד כשעשיתי

את הקורס היה ויכוח על המשפט הזה ....

למעלה