שאלת נימוסים והליכות

נינגאמא

New member
שאלת נימוסים והליכות

תיאור מצב: הצגת ילדים, תור ארוך ארוך לשירותים. מן הסתם לא ממש נקי שם. נכנסת אמא עם הבת שלה מניחה חתיכת נייר על השיש הקדמי של הכיור הכי מרוחק מושיבה את הילדה עם הטוכע'ס בתוך הכיור ובתה מטילה את מימיה. לאחר מכן הכיור נשטף, הנייר נזרק (לא השאירו זוהמה אחריהן) והאם ובתה יוצאות לחופשי. זה היה מפריע לכן? הייתן מעירות משהו? מקובל? וחצמזה, מאז שעברנו לפורום אני חסומה בעבודה והמחשב בבית לא הכי תקין אז רק נשאר לי להוציא עיניים באייפון ולתקתק שעות כל הודעה. אבל מה לא עושים בשביל הבית

falkor11

New member
על ני נשמע לי הזוי אבל תכל'ס- ילדה קטנה, חייב

חייבת פיפי, נשמע הפיתרון הטוב ביותר שיכלה למצוא. מודה שלא הייתי חושבת עליו לבד אבל אחלה פיתרון.

JJ2004

New member
מפריע לי (במצבים מסויימים גם הייתי אומרת משהו

כזו אני

נושי 14

New member
אבל מה בעצם מפריע לך בזה

שהיא עשתה פיפי בכיור (לכלוך) שאחר כך אחרים רוחצים שם ידיים שהיא לא חיכתה בתור שאת לא חשבת על זה
ברור שאם זו היתה מבוגרת זה היה מפריע לי כי הלו, למה היא מכריחה אותי לראות אותה עושה פיפי. אבל עם ילדה קטנה אין את המבוכה הזאת.

JJ2004

New member
לא מפריעה לי כלל החשיפה, מפריע לי שהיא מאלצת

אחרים לשטוף ידיים במקום בו ביתה הטילה שתן. אני לא הייתי רוצה לשטוף ידיים באסלה. (ואני דווקא כן חשבתי על זה והגעתי למסקנה שלא לגיטימי. אם בתי היתה צריכה "דחוף" הייתי פשוט מחפשת עץ).

נושי 14

New member
אז בעצם 1

אני בחיים לא חשבתי על פתרון כזה ושקראתי את תחילת השרשור בהתחלה אמרתי איכס ואחר כך ניסיתי לחשוב למה עצם זה איכס בעיני. ושתי האופציות האחרות היו מה שחשבתי אחרי זה

JJ2004

New member
ואת מי שלא מפריע לה אני שואלת - ואם אישה

מבוגרת היתה עושה זאת?

נינגאמא

New member
לדעתי זה לא ממש בר השוואה

זה כמו שאין לי בעיה אם ילד קטן יעשה פיפי מתחת לעץ בפארק אבל ממש לא יראה לעניין אם אדם מבוגר יעשה זאת

falkor11

New member
אבל זו לא אשה מבוגרת. לצורך הענין- גם אשה מבו

מבוגרת שתשקה שיח בחוץ, לא אסתכל עליה אותו דבר כמו ילדה קטנה שמה לעשות, יכולת ההתאפקות שלה מוגבלת.

Forever Mom

New member
היה מפריע לי כי

זה ממש מגעיל בעיניי. זה לא מנומס ולא מקובל. אמנם ילדה קטנה, אמנם טוסיק חמוד, אבל בכל זאת. היא הרי לא עמדה אחר כך עם אקונומיקה וקירצפה את הכיור. ונראה לי שהיא שמה את הנייר לא מתוך התחשבות בשאר האנשים, אלא כדי שהבת שלה לא תרטב. אבל לא הייתי מעירה. אני פחדנית

לדעתי מעורר גועל וממש חורג מגבולות הנימוס

אבל זו אני, לא חולקת את הטוכעס של הבת שלי מול כל העולם. עד שלא כתבת, גם לא הייתי חושבת על כזו אופציה להטיל שתן בכיור.

מיוליקה

New member
מסכימה מאוד עם דעתך

ואני אחרונת הסטריליות והנגעלות, בטח מילדים קטנים. הזוי.

פישים

New member
כשהייתה בגמילה או קטנה, לא יצא לה לעשות פיפי

בחוץ? (שיחים/מאחורי עצים - בגינה?)

היא עדיין קטנה (3.4) יחסית.

פעם אחת תחת שיח הרחק הרחק מעיני כל ובחפזה. מעדיפה לרוץ לשירותים הקרובים/הביתה. ממש לא נוח לי עם זה.

Koketka

New member
אז יופי שילדה שלך יודעת להתאפק

מה עושים עם ילד שמסוגל להתאפק 30 שניות על השעון?

וההורה מן הסתם יודע את זה

מלכתחילה הייתי מבקשת ממישהי לוותר על תורה. הכיור לא אופציה כך או אחרת. אגב, היא לא תמיד ידעה להתאפק, הייתי נכנסת איתה לשירותים אחרי שתייה גם אם היתה אומרת שלא צריכה.

Koketka

New member
אני לא מדברת על כיור

בחיים זה אפילו לא עלה לי כאופציה אבל בת שלי השקתה כמעט כל עץ ושיח אפשרי בסביבה אני יותר בקטע של להגיע בריצה בהולה לשירותים תוך כדי בקשה שיתנו לנו להכנס כיור נשמע לי איכס בכל מקרה כלומר הלוואי והיתי יכולה לא לתת לה להשתין ליד כל עץ שנקרא בדרכנו, אלא לקחת אותה הביתה. אני בטוחה שהיום יש לא מעט אנשים מצקצקים בלשון כשרואים את הבת הדי גדולה שלי, משתינה ליד העץ באמצע הרחוב. את לא יודעת עד כמה האיכות חיים נפגעת כשאת חייבת להתנהל כל הזמן תוך כדי חישובים לגבי נגישות השרותים.

למעלה