שאלת נימוסים והליכות

הבנתי

נשמע שאת כן תבחרי בשיח/עץ צדדי ולאו דווקא באמצע שדרה הומה. אם הילדה חייבת אז היא חייבת אין מה לעושות בנידון, אלא לאפשר לה. אני לא אעקם פרצוף כשילד מתפנה ולא בשירותים, כל עוד ההורה נוקט במידה של כבוד כלפיו וכלפי סביבתו. זה טבעי בעיני. (הכיור פשוט החליא אותי). אבל יכול להיות שהיא מתאפקת עד שהיא כבר לא יכולה יותר? אחותי היתה כזו ואז מרגע שהכריזה, היינו חייבים למצוא לה מקום מיידית. להבדיל אלף אלפי הבדלות (סתם בשביל השיתוף והצחוק), עכשיו בהריון אני מתנהלת בחישובי נגישות לשירותים. לפעמים אני לא אנהג אם אני יודעת שאבזבז זמן על מציאת חניה.

Koketka

New member

אנחנו לא יודעים עדיין מה הבעיה, אבל להתאפק עד הדקה ה-90 זה לא, כי היא יכולה ללכת לשרותים ואחרי חצי שעה לצעוק ש"בורח" לי ולגבי נגישות לשרותים תמיד כשאני מגיעה לאיזה מקום, אני מייד בודקת איפה השרותים כדי לא לבזבז ברגעים קריטים וגיליתי שבחו"ל פתרון הכי קל זה פשוט להכנס לבית קפה וללכת שם לשרותים. כשאין ברירה, אז אין ברירה ולמזלנו בארץ (אירוני משהו) יש המון עצים ושיחים בערים באירופה, אפשר ללכת קילומטרים ולא יהיה עץ אחד באופק.

מיוליקה

New member
כן, אבל זה לא אותו דבר

גם כשאני מחפשת שיח צמא לילד בגמילה, לא אעמוד איתו באמצע אי תנועה ברחוב הראשי, אלא אלך לשיח צדדי, וגם שם אחפש את הצד האחורי והמוסתר (יותר) של השיח. כולנו ראינו חבורה של צוציקים שמוציאים את הצ'ופצ'יקים שלהם בחלק צדדי של גן השעשועים ועושים את מה שעושים. ברור שהסיטואציות שונות. מעולם לא העמדתי אף ילד שלי באמצע תור לשירותים, מול אנשים שממתינים בתור, על מנת שיעשה את צרכיו היכן שבא לו באותו רגע. אוסיף ואומר, שהמצב המתואר על ידי נינג'אמא לא מפריע לי בגלל חשיפת הישבן, אלא בגלל הזלזול - בכבודה של הילדה, בכבודם של העומדים בתור וברכוש הציבורי.

פישים

New member
התכוונתי לפודינג...

ברור שלעשות פיפי בכיור מול כל התור אינו דומה ללהתחבא מאחורי שיח.

מיוליקה

New member
הבנתי שהתכוונת לפודינגית

אבל כיוון שהסכמתי איתה, "הרשיתי" לעצמי לענות לך גם כן

מסכימה עם המשפט האחרון שלך ומוסיפה

שגם החשיפה מפריעה לי וזה חלק מכבודה של הילדה או ילד. לא משנה בעיני המין.

אני חושבת שהדבר הראשון שהיתה צריכה לעשות

זה לפנות אל הראשונים בתור ולהגיד שהילדה חייבת פיפי דחוף. אם לא היו מוותרים לה, והאופציה היא פיפי על הרצפה ועל הבגדים, נשמע שמה שעשתה סביר. אבל משהו בקלילות של איך שאת מספרת שנהגה והשיטתיות רומז לי שהאמא היתה מאד נינוחה בעניין, כך שכנראה שמדובר בסוג האנשים שחושבים שלהם מגיע יותר- כמובן שהם, כמו כולנו, לא היו רוצים שכולם ישתינו בכיור, אבל אם זה הם, אז בטח שכן. אותם אנשים שמעמידים את הרכב בדאבל פרקינג שחוסם את הכביש כדי לקנות סיגריות או להעלות נוסע במקום לנסוע עוד 3 מטר לחניה הקרובה. אני חייבת לציין שסוג התנהגות הזה מאד, מאד מפריע לי ולכן סביר שהייתי מעירה.

נשמע שקלעת לאופי הטיפוס

מזכיר לי את ההורים שלא יטריחו עצמם לפינת החתלה, אבל יחתלו את הילד על מזרני הפעילות בתום החוג/סדנא. כי מה הוא כולה ילד. לא מבינה.

g a g a g a

New member
מוחה בתוקף!

אני הטיפוס שבחיים לא יבין מה הבעיה לחתל על מזרן פעילות או על ספה כשיש עוד חיתול נקי מתחת למלוכלך ואין שום סיכוי ללכלך את המזרון... אני הטיפוס שגם יתן לאורחים לעשות את זה בבית שלו, ולא יבין למה בבתים של אחרים הוא לא יכול. אני הטיפוס שלא יעשה ענין מדברים כגון המקרה המתואר, מקסימום ירים גבה... כי יש לי ילדה עם העדפות מאד אקצנטריות בעינייני גמילה ותמיד יצא לה הפיפי לא במקומות המצופים. כן מתחת לשתיל קטן ולא מתחת לעץ גדול. כן מתחת לפרחים צהובים ולא מתחת לפרחים לבנים... לכי תביני מאיפה הגיע ענין הכיור... אבל מעולם לא חשבתי שמגיע לי יותר מלאחרים, ונראה לי קצת מוזר לשפוט את שורש ההתנהגות בצורה כזאת.

אז גישתנו שונה

אני מפנה את האורחים לחתל על שידת ההחתלה ופרשתי בעצמי לחדר כשהיה צריך לחתל. מה קורה אם הילד עשה קקי צריך לשתף את כל הנוכחים? ובכלל לא אוהבת חשיפה של ילדים, מגיעה להם פרטיות בכל גיל. לעניין הכיור, זה משהו שלא הייתי מעלה על הדעת, אז מה שנותר לי הוא לשפוט אותה עפ"י אמת הסטנדרים שלי. אז נסכים שלא נסכים

Y1N1

New member
מפריע.

לי זה נשמע מגעיל אבל מניחה שלא הייתי מעירה לה (וגם לא שוטפת ידיים באותו כיור אח"כ) אני הייתי או מבקשת לעקוף את התור עבור הילדה או שיוצאת החוצה ומחפשת עבורה עץ רענן..

לדעתי-

1. איכס איכס איכס 2. לא הייתי מעירה, כי כזו אני.לא מעירה.על כלום. 3. לרותם המון פעמים יש פיפי דחוף.אני יוצאת איתה החוצה למקום צדדי והיא עושה.מעולם לא חלפה בדעתי האופציה של כיור. 4. ואם היה לה קקי??

לא הייתי מעירה, אבל לא היה לי נעים.

ואם לילדה היה קקי? אם זה מצב של לחץ הייתי מבקשת מהנשים הראשונות בתור. מנסה לחשוב - אולי הילדה בתהליכי גמילה, והאמא פחדה שתפספס? לא יודעת. לא נעים, אבל לא הייתי מעירה.

למעלה