שאלת נגישות

TheForumLord

New member
שאלת נגישות

שלום לכולם, רציתי לקבל הערכה בנוגע למרחק ההליכה מהבניין המרכזי לבניין "סלע" שבבניין הרב תכליתי . אשמח אם תוכלו לומר לי: א. מרחק משוער (זה חשוב לי...למרות שזה נשמע מגוחך) ב. מדובר בירידה או בעלייה תודה לעוזרים!

deathcaster

New member
תשובה

באופן לא מפתיע... אני זה שעונה לך
זה לא בניין "סלע" אלא בניין "בית סלה" והוא צמוד לבניין הרב תכליתי נכנסים מכיוון תחנות האוטובוס לכניסה הראשית של הבניין הרב תכליתי, עוברים אותו (אין עליות וירידות) יוצאים בצד השני לכיוון בניין המדרגה, אבל במקום לפנות שמאלה למדרגה פונים ימינה ורואים דלת ממש ליד, זה בית סלה, עולים במעלית קומה אחת (אני מניח שאתה מחפש את אחת הכיתות שם מרחק בין 2 הבניינים...2 מטר

TheForumLord

New member
לא שאלתי על המרחק בין בית סלה לבניין הרב

תכליתי...אלא על המרחק בין הבניין הראשי לבית סלה ! :) אשמח אם תוכל לעזור לי עכשיו :) תודה !

deathcaster

New member
אופס.....

מהבניין הראשי לבית סלה זו הליכה של כמה דקות, מרחק מוערך... חצי קילומטר, אין צורך בעליות או ירידות, יש מעליות לאורך כל הדרך

orita40

New member
../images/Emo207.gif אם כבר נגישות, אז שאלה קטנה לגבי רכב

אם אני מגיעה אם רכב לאוניברסיטה, עד לאן אפשר להגיע עם הרכב?

deathcaster

New member
תשובה

אם את מגיעה עם (ולא אם) רכב... ואין לך אישור כניסה.. מצפה לך טיול קטן... יש את חניון הכרמל בצד השני של הכביש או על הכביש הראשי עצמו.

orita40

New member
אנחנו מדברים על??

קודם כן כן סליחה לא שמתי לב, ברור שרושמים עם ואנחנו מדברים על הצד של IBM או מהצד השני שמגיע מכיוון דליה. וכמה זמן בערך הליכה?

deathcaster

New member
תשובות

על 2 הצדדים... כל הכביש החיצוני של האוניברסיטה, אם תמצאי חנייה שם- הרווחת. כמה זמן הליכה ? אני לא יודע אף פעם לא מדדתי, אני חונה 2 מטר מאיפה שאני נמצא באניברסיטה

orita40

New member
שאלה קטנה (אחרונה)

הגעתי עם רכב היום, והחניתי על הכביש. ובסופו של דבר נכנסתי דרך שער החירום שנמצא מצד ימין של בניים ברזיל. האם השער הזה נשאר פתוח עד בערך 4???

deathcaster

New member
תשובה

אין לי שמן של מוסך, מעולם לא נכנסתי ברגל לאוניברסיטה (למעט לפסיכומטרי לפני הרבה הרבה שנים
ואז לא נראה לי שהשער הזה היה קיים)

למעלה