שאלת מתכון

meyravbh1

New member
שאלת מתכון

עד עכשיו העוגות הכי מוצלחות שאפיתי כבסיס לבצק סוכר היו עוגות שוקולד,אבל עכשיו אני צריכה מתכון מנצח לעוגה לבנה. הסתכלתי במאמרים,אבל רוב העוגות עם ה"הבטחות" שם באמת עוגות שוקולד. האם מישהי יכולה להפנות אותי למתכון שווה של עוגה לבנה? הרבה תודה.

net the jet

New member
"שמנת קינמון" רק ללא הקינמון. אפשר להשאיר

סתם כך או עם שוקולד לבן, או אגוזים וכ"ו. יש בחיפוש וגם במאמרים

meyravbh1

New member
איך משנים אותה לפרווה? את החמאה אפשר להמיר

במחמאה,אבל מה עושים עם היוגורט? בד"כ אני יודעת שאפשר לשנות למיץ תפוזים-אבל גם זה כבר יש בה...

meyravbh1

New member
זה בדיוק מה שאני צרעכה ולא מצאתי...יש לך

רעיון אחר? מישהו??? ניסיתי השבת את עוגת התפוזים שהופיעה במאמרים,אבל היא יצרה סתם כמו איזה "לייקח",חשבתי על משהו יותר שווה. (אם לא תהיה לי ברירה אז ארטיב אותה באיזה רוטב מעניין, אבל אני בהחלט רוצה מתכון שכשלעצמו יהיה טוב.

net the jet

New member
למה "ליקח" ? אחלה עוגה. אני הרבה פעמים מרטיבה

עוגות תפוזים.. ולקרם אני עושה קרם חמאה עם קצת מיץ תפוזים וגרד תפוז- יוצא מדהים!

הנה מתכון לעוגת מייפל פרווה

ניסיתי אותה הרבה פעמים ותמיד קצרה הצלחה... לא יודעת למי לתת את הקרדיט עליה, אבל נדמה לי שהופיעה פעם בפורום. עוגת מייפל: 3 ביצים 3 שקיות סוכר וניל 1 שמנת פרווה לבישול 1.25 כוס קמח תופח 1.25 כוס סוכר ½ כוס שמן 1/2 כוס סירופ מייפל. לערבב את כל החומרים ולאפות בחום בינוני נמוך בערך שעה. לתבנית 26 אני מכפילה את הכמות. לפעמים מוסיפה אגוזי פקאן. בהצלחה!

סימה לב

New member
לעוגת מייפל...

אני שמה במקום שמנת חמוצה שמנת צמחית. יוצא מדהים!!!! עוגות נוספות: שמנת וקינמון, שמנת ופקאן סיני, תפוזים, שיש..... את רוב המתכונים אני לוקחת מהספר קלות ומהירות של בני סיידא

למעלה