שאלת מתח - כן, עוד אחת...

innocence

New member
שאלת מתח - כן, עוד אחת...

אני לא אוהבת לפתוח הודעות חדושת, אבל זה די דחוף לי... עשיתי חיפוש בפורום, אבל בכולם היה כתוב שמתח חוט תחתון משנים באמצעות בורג קטן שנמצא למטה, אבל במכונה שלי אין בובינס שנשלפים החוצה, אלא בובינס מפלסטיק שמניחים בתוך המכונה. אין לי מושג איך אני משנה את המתח, אבל שינוי של מתח חוט עליון לא עזר וכנראה שהבעיה היא במתח של התחתון. יש ליזינגר משנות ה70, למישהי יש מושג איך משנים מתח חוט תחתון במכונה עם בובין פלסטיק שהגוף שלו לא נשלף החוצה?

שש שבע

New member
זו אחת הסיבות למה אני לא אוהבת מכונות מימי

הביניים, הראש של האנשים מאז לא מובן לי, וגם לא המכונות. ובכל זאת, זו בעיה של מתח מלמעלה, שימי לבה איזו תחנה ההשחלה לא תקינה או החוט רופף מידי..ותקני.

innocence

New member
דווקא המכונה מאוד פשוטה להפעלה,

אבל היא נקנתה באיטליה ולכן גם חוברת ההוראות שלה באיטלקית וזה לא מאוד עוזר לי XD יכול להיות שזה בגלל השחלה לא נכונה? כי השחלתי כמה פעמים את החוט מחדש ולא נראה כאילו שם הבעיה.. נוצרים לי "עיגולים" בחלק התחתון של התפר, לפי כל הציורים והסימנים זו בעיה של מתח מלמעלה, אבל גם העלאת וגם הורדה של המתח יצרו תוצאה זהה (בסביבות ה5 התפר יוצר הכי קרוב לתקין, וחריגה למעלה או למטה הגדילו את הלולאות שנוצרו בחלק התחתון...). תודה על התשובה והעזרה!

innocence

New member
שלחתי אותה לתיקון היום,

יחד עם השנייה, שהחליטה לא לעהביר את הבד, למרות שהיא חזרה מתיקון לפני חודשיים. מזל שעוד יש עליה אחריות של הבחור שמתקן... זה מדהים, יש לי 2 מכונות תפירה, אבל כשאני באמת צריכה - אף אחת לא עובדת!

שש שבע

New member
קני לך אחת חדשה וטובה, ש,תעבוד כשצריך

אותי המכונות מעולם לא איכזבו, אין מצב שאני קמה בבוקר עם השאלה "המכונה תעבוד או לא תעבוד" אלא אם יש הפסקת חשמל, ואז התשובה ברורה.

innocence

New member
אחת מהן שירתה אותי נאמנה עד היום,

קורה שמתקלקל:) מעבר לעובדה שממש, אבל ממש אין לי את הכסף להוציא עכשיו על מכונה...

למעלה