שאלת מתחיל

shnitznitz

New member
שאלת מתחיל

שלום לכולם, יש לי מגוון שאלות בנושא טלויזיה בלווין מפני שאני מתעניין בנושא והייתי רוצה לקבל טלויזיה יותר איכותית ממה שהכבלים או ה"לווין" נותנים לנו. מעבר למחיר שזה כמובן גבר חשוב בשיקול המעבר לצלחת פרטים, הייתי רוצה לדעת יותר על איכות הערוצים יותר מאיכות הקליטה. הייתי אצל חבר שעשה צלחת ומחובר לעמוס ולמשהו בשם HOTBIRD, יש לו 400 ערוצים, ערוצי סרטים בתשלום שפתוחים חינם וכמה ערוצי פורנו שגם פתוחים ללא תשלום, זה נחמד וטוב אבל לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלתי "איפה ערוצים לכל המשפחה?, איפה אני יכול לראות סדרות TV, קומדיות, SCIFI דרמות וכו..." או בקיצור משהו שדומה ל SKY שיזכה לחיים ארוכים שעזב אותנו לפני הרבה שנים, STARWORLD ואפילו ערוץ 3. לאיזה לווין צריך להתחבר כדי לקבל CONTENT טוב, שאלה נוספת היא, האם יש אפשרות לתקשר עם לוויונים בארה"ב כדי לצפות בתחנות אמריקאיות (אני מניח שיש לוויני קישור). הכמובן שאשמח לקבל פחות או יותר מושג על עלות ההקמה של מערך כזה ואיזה ממיר מומלץ ולמה. תודה מראש על הכל.

scart

New member
הערוצים שאתה מדבר עליהם יש רק

בכבלים או ביס או בחבילת SKY DIGITAL הבריטית שאתה צריך לרכוש מנוי . אתה צריך מישהו שיספק לך את הממיר שלהם לארץ במידה ואתה מעונין לעשות מנוי . אני מדבר כמובן על ערוצים בשפה האנגלית שאני מניח שזאתי השפה שאתה מעונין לשמוע . בקשר לערוצים מארה"ב ישנם ערוצים בודדים שניתן לקלוט מלווינים שמשדרים ערוצים מאירופה אך זה לא מה שאתה מחפש כלומר חבילת ערוצים .

shnitznitz

New member
ערוצים

השאלה שלי היא בכלליות, לאיזה לווין כדי להתחבר כדי לקבל את הCONTENT הכי טוב שיכול להחליף לי את הכבלים, כמובן בשפה האנגלית.

למעלה