שאלת מתחיל

שאלת מתחיל

שלום חברים, אשמח לעזרה/עצה. החלטתי לבנות לעצמי אתר אינטרנט בתחוןם בו אני עוסק. מאחר והיה לי המון זמן פנוי לקחתי את הזמן הזה ללמוד בניה של אתר במערכת וורד פרס, אחלה תוכנה ואני מתלהב ממנה ממש ידידותית למשתמש. מאחר וחלק מדפי האתר שלי הם המשך של דפים אחרים אני לעיתים נותן קישורים בין הדפים, או אם יש נושאים אותם אני מזכיר בדף אחד אבל הם נידונים בהרחבה בדף אחר אז אני מקשר, ז"א קישורים פנימיים בין דפי האתר עצמו. סליחה אם אני משתמש במינוחים לא נכונים. האם סוג קישורים שכזה של דפים במפנים לדפים אחרים בתוך אותו האתר פוגע /תורם/לא משפיע על קידום האתר. המון תודה, משקיע בב"ש

תורם אם נעשה בצורה מחושבת

ברגע שאתה מקשר בין שני דפים פנימיים רלוונטיים באתר אתה עוזר למנועי החיפוש לנווט בתוך האתר ולאנדקס לך אותו.

במידה ואלה קישורים טקסטואלים HTML

זה בסדר גמור. הרי הזרימה של העכביש של גוגל היא על קישורים. חלוקה של טקסט ארוך למקטעים חשובה מאוד ותורמת גם לגולש וגם לגוגל.

תודה ושאלות המשך של בור בתחום

רב תודות Exploter ו- עמית מלכי אני ממש מעריך זאת והפורום והבלוג נכנס לפייבוריטס אצלי. אני מנסה להבין מז"א קישורים רלוונטים? או אולי אשאל בצורה אחרת, כיצד אני הופך את הדפים המקושרים לרלוונטים? לדוגמא אם אני כותב משהו 'פילוסופי' אך ההמשך שלו מצוי בדף אחר, אך לא תמיד יש את אותם מילות מפתח, האם עלי להכניס מילות מפתח זהות בין שני הדפים כדי שהאינדקסים ידעו שהם אכן רלוונטים? ומה זה קישור HTML (אמרתי שאני בור ועם הארץ בתחום נכון?)
ועוד משהו, יש כל מיני אתרים של קידום אתרים ובלוגים, רובם ממש נראים לי מקצועיים מאוד, היכן הייתם ממליצים להתחיל בפשטות למי שרוצה לקדם את האתר שלו לבד, בכיף אך בתבונה ולהשכיל מאחרים, האם יש אתר או בלוג שיש בו התחלה פשוטה משהו כמו : 'קידום אתרים לדאמיס'? שוב פעם תודה, משקיע בב"ש

בוקר טוב

קישורים רלוונטים - נניח שכתבת מאמר ממש מושקע על נעליים וחילקת אותו לכמה דפים. במקום שהקישור יראה כך " להמשך המאמר לחץ כאן " אתה יכול לחלק את המאמר שהחלק הכללי יהיה ראשון ובסוף המאמר תפנה את הגולש לקרוא המשך המאמר על נעלי נשים. אז אתה יכול לקשר באמצעות קישור שיראה כך, עוד על נעלי נשים הקישור יהיה רק על הביטוי נעלי נשים. לגבי מילות המפתח - אני מאוד ממליץ לך שכל דף יהיה ייחודי, אין כל צורך שהדפים יהיו אותו הדבר מבחינת ההגדרות שלהם. לא שאלת אבל אני אומר לך בכל זאת - יש את העניין של תגיות המידע על כל דף שכוללות - תאור לדף וכותרת חשוב מאוד שלכל דף יהיה הגדרות שונות בהתאם לתוכן שרשום בו. קישור HTML זהו קישור רגיל ופשוט שגוגל יכול לקרוא אני מנחש שאתה משתמש באיזו מערכת ניהול ויוצר שם את הקישורים, אז כנראה שהם קישורי HTML רגילים. לגבי מידע על קידום אתרים: יש לא מעט מידע ברשת לא הכל נכון ומעודכן. תתחיל מהבלוג של פאבל ממליץ לך לבקר גם בבלוג ובאתר שלי יש שם לא מעט מידע יישומי בהצלחה

תודה רבה עמית

ענית על אשר שאלתי והשכלתי אני מעריך זאת. כאשר אתה מדבר על קישורי HTML אתה מתכוון לקישורים בתצורת WWW. וההמשך? אני בונה את האתר דרך וורד-פרס, והוא נותן לי לקשר בין דפים כאשר הוא מכניס את כתובתו של דף על המילים שאותן הגדרתי לקישור.. לגבי האתר של פאבל, לפני שנתיים בערך כאשר בניתי אתר אחר קידמתי אותו באמצעות הטיפים של פאבל, אבל...כעת כשביקרתי בבלוג שלו הוא ממש השתנה, השתכלל וגדל, אני לא מוצא שם ידיים ורגליים. אבקר גם בשלך ואנסה אט...אט...לקדם את האתר. האם הפטנט של החלפת לינקים בין האתרים באותו הנושא עובד? בכדי לקדם את האתר שלי? משקיע בב"ש

נכון לרגע זה

עניין הקישורים עדיין עוזר אך חשוב לא פחות שהתוכן יהיה איכותי לגולש

Seo up

New member
תשובה

שלום לך, יצירת לינקים כאלה, מדפים ל"דפים אחים" בתוך האתר המדברים על אותו נושא, זו דרך פעולה מצוינת ורצויה וגוגל אוהב זאת. הסיבה לכך היא שאתה עוזר לגולשים שלך להגיע לתוכן רלוונטי. כלומר: אם הם היו בדף "א" וגם דף "ג" מדבר על אותו נושא, ייתכן מאוד שהם ירצו לקרוא גם אותו, ואתה עושה זאת בעזרת הקישורים הפנימיים. המשך כך, רק שים לב שלא לתת יותר מידיי קישורים פנימיים כדי שהטקסט יראה טבעי והגולשים לא יסתבכו יותר מדי באתר במעבר מדף לדף. בברכה, דרור, חברת seo up מקבוצת שיאולוגי

זה יהיה לגיטימי

לתת כאן לינק לאתר (לאחר שאסיים) בכדי לקבל עליו פידבקים? אתם יודעים מה שרואים מכאן לא רואים משם, חשובה לי דעה של גולשים אחרים, לגבי ויזואליות,נוחות התמצאות באתר וכיו"ב. משקיע בב"ש

arye9

New member
הכוונה לקישור לאתר שלך?

נראה לי שזה ליגיטימי מאד

אכן לכך כיוונתי

פשוט לא ידעתי איך מקבלים כאן לינקים. כשהאתר יהיה גמור אתן לינק. משקיע בב"ש

למעלה