שאלת מתחיל

alma de mi

New member
שאלת מתחיל

שלום לכולם, אני מעוניין להקליט סקיצות בבית עם הגיטרה החשמלית שלי, ואין לי נסיון קודם בהתממשקות למחשב. השאלה שלי היא: יש לי את המקורות הבאים - 1) גיטרה חשמלית 2) ZOOM G2.1U עם יציאת USB 3) תוכנות להקלטה: cubase, reaper 4) כרטיס קול בסיסי ביותר - כזה שמקבלים כשקונים מחשב ביתי ללא דרישות מיוחדות השאלה שלי: זה מספיק כדי לבצע הקלטה או שחסר לי כרטיס קול מתמחה או מיקסר? אודה על כל עזרה!

תראה

כדי שתוכל להקליט בלי לייטנסי אתה צריך כרטיס קול מעט יותר סביר לא צריך להשקיע יותר מדי כסף , בסביבות ה400 - 500 שקלים ביד שנייה רק תבדוק שלכרטיס יש פרה אמפ עליו שלא תצטרך גם מיקסר

alma de mi

New member
הבהרה נוספת

הי שי, קודם כל תודה על התגובה המהירה. רציתי לחדד את השאלה - בלי קשר ללייטנסי (לא שיש לי מושג מה זה), הציוד שיש לי אפשרי להקלטה בכלל? אם התשובה היא שאני חייב כרטיס קול איכותי: 1) על איזה אתה ממליץ בקטגוריית המחירים שהצהרת עליה ליד שנייה וקצת יותר יקרים 2)האם אתה יכול להמליץ על חנות שמוכרת כאלה מיד שנייה באיזור המרכז: גוש דן ודרומה. תודה!

היי

קודם כל לייטנסי זה בעברית "עכבה" זה אומר שלוקח למחשב זמן בין הקלט לפלט , עיבוד הנתונים לוקח נניח חצי שנייה מה שגורם לך לשמוע את הכל באיחור , או להקליט לא בטיים הנכון לגבי התשובה יש 2 אפשריות , המומלצת זאת לקנות כרטיס קול חדש , יש מספר רב של הודעות שמדברות על זה אולי תכנס לACT.CO.IL בבאזר שלהם יש אחלה מציאות , ואם תמצא משהו במחיר שלך תשאל אותנו פה האפשרות השנייה להוריד ASIO FOR ALL (לפעמים נכתב ASIO 4 ALL) מה שיכול מאוד להיות שיעזור עם העכבה של המערכת בהצלחה

alma de mi

New member
הצעות לכרטיס מסך בחו"ל

Asio 4 All לא הצליח לפתור לי את הבעייה, ובכלל אולי לא הבהרתי את עצמי עד הסןף - הusb שאליו אני מתחבר לא נמצא על כרטיס המסך שלי ואולי זו הבעייה. יש לי אפשרות לקנות דרך חבר כרטיס בניו יורק בשבוע הבא. האם מישהו יכול לייעץ לי על כרטיס לפי הסינונים הבאים: 1) יש לי במחשב כניסות firewire, usb2 2) הייתי רוצה כרטיס חיצוני 3) אני מעדיף כרטיס שאפשר יהיה להקליט בו גם מהZOOM וגם לחבר לו מיקרופון להקלטה של גיטרה קלאסית\ קולות 4) טוח המחירים שלי הוא 150$ גג. 5) גם יד שנייה זה אופציה האם משהו יכול לתת המלצה לדגמים + חנות בניו יורק? תודה!

alma de mi

New member
אין המלצות???

חברה מה המצב, אף אחד כאן לא יכול להמליץ על חנות בניו יורק? או שיש לי בעיית לייטנסי עוד פעם והשאלה עוד לא הגיעה? :)

gatinho

New member
אני קניתי

M-audio fast track pro באיביי ואני מאוד מרוצה. זה חיבור USB, ויש לו שתי כניסות PL שהם גם XLR (למיקרופון). זה בטווח מחירים שלך ובחול הרבה יותר זול מאשר בארץ (בערך 50%).

למעלה