שאלת מתחילים

amiko86

New member
שאלת מתחילים

קודם כל תודה רבה על כל העזרה, שמתי לב שמייעצים כאן המון אז שוב תודה לכל מי שעוסק בזה.
עכשיו לשאלתי-פתחתי משתמש חדש באיביי התחלתי למכור בו מוצרים קיימים המוצר שלי הוא בעלות של פחות מ3 דולר כאשר הרווח שלי הוא במידה וקונים ממני 2 מוצרים ומעלה אחרת אני לא מרוויח ולא מפסיד, אני עושה את זה בעיקר כדי לצבור פידבקים ולקוחות המוצר הכי זול כרגע אחרי עולה כפול 3 ממני
השאלה שלי היא האם לדעתכם ונסיונכם הצורה שבה אני עובד היא טובה?
הייתם מתמחרים אחרת את המוצר?
בנוסף פתחתי עוד חנות כאשר החנות נפתחה ממחשב אחר בבית שעובד על אותו ראוטר...בעייתי? יש מצב שיגבילו אותי?
אשמח לעוד המלצות באופן כללי ממי שיכול.
תודה רבה :)

Amiram_e

New member
מבחינת הדרך אתה נוהג טוב

רק אם קנו ממך כבר כמה יחידות,ף אתה בהחלט יכול להעלות את המחיר בטיפה, לבדוק FINE TUNING. זה לא משנה אם יש מוכרים יותר בזול.
ברגע שנמכרו כמה אתה עולה בטבלת החיפוש.
בנוגע לפתיחת חנות נוספת. זו טעות. איביי יודעים טוב טוב מה המניע של מתחילים לפתוח עוד חשבון ואם פתחת חשבון נוסף באותו הראוטר, אתה עלול למצוא את עצמך עם שני חשבונות מוגבלים / סגורים.

amiko86

New member
תודה על התגובה אמירם

מכרתי כבר את כל היחידות שהיו לי שם...פרסמתי 5 יחידות ונמכרו עכשיו פרסמתי עוד 5.
לגבי המשתמש הנוסף...זה נכון שהם יודעים לגביו כי מדובר באותו פייפאל השאלה שלי היא אם אשאר עם 2 המשתמשים האלה האם הם יגבילו אותי בוודאות?
אני לא מתכוון לפתוח עוד משתמשים מעבר ל2 האלה ספציפית לפחות בזמן הקרוב עד שאייצב את עצמי...
זה בוודאות שהם יסגרו יגבילו אותי?

Amiram_e

New member
שום דבר לא וודאי

אבל אתה צריך לקחת בחשבון שאיביי שואלים את עצמם מדוע משתמש חדש ישר פותח עוד חשבון. הם מבינים שאנשים מנסים להתגבר על ההגבלות וזה נוגד את חוקי איביי.
אפשר לפתוח עד חמשיה חשבונות תחת אוות פייפל, שוב זה תלוי בתזמון וקח בחשבון שהחשבונות מקושרים וכל בעיה בחשבון אחד תשפיע על השני, אלא אם פתחת חשבון ברשת אינטרנט אחרת עם פרטים שונין ופייפל שונה.

למעלה