שאלת מתהפכים

happy

New member
שאלת מתהפכים

ליהי התהפכה פעם אחת מהבטן לגב לפני בערך שלושה שבועות ומאז היא מצליחה כמעט להתהפך. היא כמעט מתהפכת מהבטן לגב וכמעט מתהפכת מהגב לבטן. כמובן שאני מתחילה להלחץ. היא בת חמישה וחצי שבועות. היא מאוד מאוד פעילה היא מנסה לזחול ומצליחה לזחול טיפה אחורה (כמובן בלי להרים את כולה אלא רק לגרור את עצמה על הבטן לאן שהיא רוצה להגיע). מיאש אותי שהיא כמעט מתהפכת ולא מצליחה לעשות את כל ההיפוך. משהיא יודעת איך אפשר לעזור לליהי להתגלגל עד הסוף ולא כמעט!!

חודשים, לא שבועות

אחרת היא באמת תינוקת מאוד מפותחת... אפשר לסייע לה על ידי גירוי עם צעצוע לאורך מסלול ההתהפכות, אבל אני קצת
בלהסיר את זה באופן מפורט. תיכף יבואו המומחיות בתחום. אל דאגה, היא בכיוון הנכון!

happy

New member
../images/Emo9.gif את צודקת חמישה וחצי חודשים

אני כל כך עייפה שאני לא שמתי לב.

סינטה1

New member
קודם כל לא להלחץ.

גם לרותם המוטוריקה הגסה הולכת קצת לאט. התהפכות מהבטן לגב - פשוט גיריתי אותה להרים את הראש גבוה והצידה (ע"י איזה צעצוע שהחזקתי) עד שהיא הרימה את הראש גבוה והתהפכה, כך עד שהיא תקלוט את זה לבד. מהגב לבטן - תרגילים של להביא רגל לצד הנגדית ולתת לה להשלים את מסלול ההתהפכות, וגם עם צעצוע לגרום לה להסתכל הצידה ואחורה עד שהיא מתהפכת לצד ומשם לבטן.

happy

New member
סינטוש ליהי מסתובבת מהגב עד הצד

כל הזמן ואז היא נופלת חזרה לגב. היא מסקלת מצויין את הרגל ואכן מתהפכת עד הצד אבל לא מצליחה להשלים את הסיבוב ולמצוא אותה על הבטן. לגבי מהבטן לגב היא מרימה את היד ואת עצמה אך שוב רק עד הצד היא לא מצליחה להשלים את הסיבוב. אנחנו נעבוד על הנושא היום שוב.

טאניוש

New member
לאון התהפך בגיל 6 חודשים כמעט!

יומיים לפני גיל חצי שנה- מהגב לבטן. מבטן לגב עדיין לא. אין סיבה ללחץ,הוא מנסה, יקח לו זמן לקלוט אבל אני רואה שהילד מתפתח
וזה הכי חשוב. את ה"כמעט" אפשר להשלים, כשהיא על הצד צריך למשוך את הרגל הנגדית ליד שנתקעת (הכוונה מהגב לבטן).

פלגיה

New member
אין מה להילחץ ליהי בסדר גמור

ובשבועות הקרובים ה"כמעט" יהפוך ל"ממש". בהצלחה.

happy

New member
תודה יקירותי

מאוד עודדתן אותי. גם המטפלת שלה אמרה לי שאין לי מה להלחץ. ליהי מרימה מאוד יפה את עצמה ואת הראש. אני אנסה לגרות אותה יותר עם הצעצועים שלה. אני מקווה שהכמעט היפוך יהיה עוד מעט ממש היפוך

בנצ100

New member
יום אחד זה פתאום קורה...

והמצחיק הוא, שדווקא אז, זה לא בגלל שום דבר. אלא שפתאום "נפל האסימון". יוגי נורא ניסה כמה וכמה ימים, ואז יום אחד פתאום זה הצליח לו. מהאושר, הוא התחיל להתגלגל עוד ועוד על המזרון, והיה נראה מופתע שזה מצליח לו. לפני כן, אני הייתי שמה אותו על הגב, מעבירה רגל מעל רגל, ורק בעזרת הרגליים גורמת לו להתהפך. את הרוב הוא עשה בעצמו. אבל - אני משוכנעת, שאין בזה צורך. ליהי תידע לבד איך לעשות את זה. ועוד כמה ימים לכאן או לכאן - זה לא חשוב. היא תגיע לזה.

למעלה