שאלת משטח עכבר

Veganiny J

New member
שאלת משטח עכבר

שלום
איך אני מנטרלת את הפונקציה של המשטח עכבר לבחור דברים, שאוני אוכל רק להזיז איתו את העכבר ולבחור עם הכפתורים בלבד? אני לא מוצאת את זה בקונטרול פאנל של העכבר. תודה!

bar666xp

New member
לא מכיר אפשרות כזו...

בעיקרון זה פשוט להתרגל לעבודה עם הPAD נגיעה תגרום לתזוזת המצביע עכבר נגיעה כפולה {דאבל קליק} יגרום לפתיחה ו/או סימון ו/או גרירה תלוי איפה נעשה...

Veganiny J

New member
יש אפשרות כזו

לידיד שלי יש HP (לי יש LG) והוא נטרל את האופציה לסמן עם הPAD. באמת יתכן שזה אפשרי בHP ובLG לא?

kitt

New member
יכול להיות שבדרייבר של HP הכניסו את זה. בLG

אני לא מכיר אפשרות כזו (היו לי בחברה הקודמת בה עבדתי 15 מחשבי LG מ6 דגמים ובכולם לא היתה את האפשרות).

bar666xp

New member
לא נשמע הגיוני במיוחד...

אישית מה שידוע לי זה כי האפשרויות הן לבטל את הPAD כולו או להפעילו... לכוון מהירויות תגובה כדי למנוע זיהוי של קליק אחד כ2 וכדומה... לאפשר CLICKLOCK המאפשר החזקה הלחצן למספר שניות כדי לגרור ולחיצה נוספת לשיחרור... אבל אני לא מכיר אופציה של ביטול הCLICK ע"י לחיצה כפולה על הPAD עצמו {מה שגורם ל""בעיה"" המדוברת}. תשאלי אותו מה הוא עשה כדי לנטרל אולי נילמד משהו חדש ביחד.

Veganiny J

New member
עכשיו דברתי איתו

הוא אומר שאצלו יש תוכנה בשם סינאפטיקס שמפעילה את הטאצ' פאד. אצלי זה מיקרוסופט. כנראה זה העניין.

bar666xp

New member
אפשר צילומי מסך והסבר קצר...

זה חדש לי... בעיקרון מדובר בשינוי צורת העבודה של הפאד עצמו זה מעניין.

יאיר B

New member
יש מחשבים שאין בהם דרייברים של סינאפטיקס?

חשבתי שהם הסטנדרט בנושא העכברים בניידים ושאין ניידים בלי התקנים שלהם. בכל מקרה, בדקי תחת הגדרות עכבר (לוח בקרה) אם יש לך משהו כמו שבצילום מסך המצורף (זה חלונות XP, אבל גם בויסטה צריך להיות משהו דומה). יכול להיות שלא מותקן אצלך הדרייבר שלהם (כדאי לבדוק באתר החברה אם אפשר להוריד את הדרייבר הזה שמתאים לדגם של המחשב שלך, זה יתן עוד כל מני אפשרויות בנוסף לדרייבר הסטנדרטי של חלונות). הצילום הזה נעשה ממחשב דל בן שלוש שנים. אגב, סינאפטיקס הם מונופול בתחום, גם הגלגלת של האיפוד היא שלהם....

RoyBO

New member
יש עוד חברה שלפעמים מותקנים הדרייברים שלה

לא זוכר את שמה , בכל אופן סינפטיקס הכי מוצלחים.

bar666xp

New member
אמרתי לעצמי נעשה ניסיון מקסימום לא יעבוד...

הורדתי את הדרייבר מהאתר http://www.synaptics.com/support/drive.cfm איזה יופי עובד חחח שני מיליון אפשרויות נוספות כמו הגדרת פס גלילה רוחבי וכו'... איזה כיף ללמוד משהו חדש... אז מה אתה אומר שוב להאשים את MS WINDOWS שלא יודעת לזהות חומרה? האמת היא שזה אף פעם לא הציק לי אבל אם אפשר למה לא להשתמש.... יאיר כדי להכניס את הלינק לקישורי הפורום אני לא יתפלא אם ""הבעיה"" נפוצה מעוד אם פיתרון כל כך בפשוט של הורדת דרייבר.

הסבר

לוח בקרה בתוך hardware and sound יש mouse בחלון שניפתח בוחרים תלשונית הכי שמאלית dell touchpad ולוחצים על הציור (ציור של הפאד עם כפתורים +הסמן דל העכבר) שוב ניפתח חלון עם 4 אופציות בוחרים touchpad settings ועכשיו יש כמה מכוונים שאחד מהם ניקרא taps ושם אפשר לסמן V על tap to click ואפשר להוריד את הV כדי שלא ילחץ..... ומימין לאופציה הזו, יש את המכוון שהוא tapping speed (לא צריך לפרש מה זה אומר) אישור, ותתחדש

bar666xp

New member
יפה יפה למדתי משהו חדש...

אגב אני לא יתחדש
יש לי FS בין מעל 3 שנים מזל שיש ביכלל הגדרות עכבר חחח... וכניראה שאני ימשיך לשרוד איתו עוד כי אין תקציב.

אני בטוח שגם אצלך אפשר לשנות

פשוט תחפש ותשחק......... אני ביום הראשון שקיבלתי תנייד התחלתי לשחק עד שמצאתי את זה, כי ממש השתגעתי מזה...... או שהכי טוב זה לקנות עכבר אלחוטי..... פותר את כל הבעיות

למעלה