שאלת מרחק

שלגיה ו7

New member
שאלת מרחק

כמה רחוק מהבית אתם נוסעים לעבודה? היה לי ויכוח עם חברה שטענה לגור במודיעין ולעבוד ברעננה זה מוגזם, כי זה מאוד רחוק.

eitan-as

New member
50 ק"מ ממודיעין לרעננה

מבחינת הזמן, ברכב זה לוקח בערך כשעה ורבע בשעות הבוקר - פחות מלנסע לת"א בשעות העומס בבוקר, למרות המרחק הגדול יותר. עבדתי ברעננה ונסעתי יום יום את המרחק במשך כ-3 שנים. היום אני מניח שזה יקח יותר זמן- כביש 1 יותר עמוס (כבר מנתב"ג) לעומת לפני כשנה וחצי שהיה עומס בערך משפירים.

אני עובדת באזור התעשייה הצפוני של

לוד ולוקח לי כמעט 45 דקות להגיע, אז אולי כבר עדיף לנסוע לרעננה...

choco 1

New member
אני עובדת ב...

אני עובדת בשפיים ויסלחו לי כולם אבל זה טירוף - 3 שעות ביום בכבישים אני יוצאת לפני הילדים וחוזרת הרבה אחרי שהם הולכים לישון... וכן, אני עוברת עבודה בקרוב!

litho

New member
עובד באשדוד

אני עובד באשדוד, כבר חמש שנים על הקו. אמנם עם הסעה מאורגנת ממקום העבודה, אבל מסלול הפיזור בתוך מודיעין מאריך את הדרך ב-15 דקות. סה"כ כ-50 דקות בכל כיוון. זה לא אידאלי, אבל להמתין את אותו זמן בפקקים זה נראה/מרגיש יותר מעייף. אני חושב שלא המרחק האבסולוטי קובע, אלא מידת העומס, משך ההמתנה בפקקים, וכמובן שעת היציאה. דוגמה נוספת: פעם בשבועיים אני צריך לנהוג ליוקנעם. אם יוצאים אחרי 9:30 משך הנסיעה (דרך כביש 6 וואדי ערה) מסתכם ב-1:20 שעות, למרות המרחק. נסיעה רגועה, רדיו נעים בדרך, ואני מגיע הרבה יותר רענן מאשר נסיעה לת"א המרוחקת 30 ק"מ בלבד.

Agnetta

New member
אני נוסעת יום יום לת"א- לאזור הצפון

ובעבר עד שעברנו, נסעתי מירושלים לת"א לעבודה 4 שנים רצוף. בבוקר , אם אני יוצאת ב 6:15 אני כבר ב 6:50 בעבודה. אם אני יוצאת בסביבות 8 בבוקר אז זה לוקח כשעה פלוס מינוס

שלגיה ו7

New member
../images/Emo105.gif

למעלה