שאלת מקררים...

Inco Gnito

New member
שאלת מקררים...

במקרר שעמד בדירה, נמצאו ראיות מפלילות כמו תבנית קרח עבושה, 2 סוללות שתוקפן פג מזמן, נמלים שמתו בשיבה טובה והמון המון סירחון. הראיות תוייגו ונויילנו, המקרר נוקה משאריות, אבל הריח לא עוזב אותו. איך מעלימים את הריח הזה מכאן ?

Noaal

New member
נקיון מאסיבי וסודה לשתייה

שתספוג את הריח??

שמעתי פעם על פיזור אבקת נס קפה

אמורה לספוג את הריח בדיוק במקרה כזה, אבל אין לי נסיון אישי בתחום.

אני שמעתי על קטשופ, וגם על תפו"א...

אתה שם את התפו"א, חתוך, מוסיף שמן, שם במחבת, ואחרי זה מוסיף קטשופ, זה אמור להוציא טת הריח... או שבעצם ככה מכינים צ'יפס
לא זוכר, בקיצור תנסה.

לא הייתי מתנגת לצ'יפס ../images/Emo3.gif

אבל שינסה לשים ויראה שזה עוזר! ככה סבתא אומרת שצריך לעשות... ואז אוהד מותק נראה מי צודק

triny

New member
קודם כל לנקות

המון המון המון. עם סבון ומים ועוד ועוד. לשים לב שלא מפספסים אף חלק. אחר כך- לשים קערה עם סודה לשתייה, היא אמורה לספוג את הריח. אפשרות אחרת היא לשים קערה עם קפה שחור. אם ממש רוצים להשקיע- לעבור על דפנות המקרר עם מטלית שיש עליה משחת שיניים בריח מנטה. ולבסוף, אפשר לקנות "סופגי ריח" למקרר. אני לא יודעת אם זה ממש עוזר, אבל יש לי אחד במקרר ואחד בפריזר.

nickey

New member
ובכן...

בדירה הקודמת ובנוכחית, לפני שהוריי קנו לי מקרר, קיבלתי מקררים עבשים
הכנתי כלי מלא מים עם אקונומיקה, סקוטשברייט וכפפות גומי, ניתקתי את המקרר מהחשמל ועברתי עליו עם האקונומיקה והשתמשתי גם במברשת בשביל להיכנס לכל החריצים של הגומי. ניגבתי במטלית עד שהכל נהיה נקי, וליתר ביטחון עברתי עוד פעם, על כל מקרה...
והשארתי פתוח עד שהריח התנדף. קיבלתי מקררים נוצצים. בהצלחה

למעלה