שאלת מפיות.... עם מה מדביקים מפית על מתכת צבועה ????
ל לילך1 New member 11/11/02 #3 סליחה ? לא הבנתי... אני רוצה להדביק מפית על מתכת צבועה ורציתי לדעת באיזה דבק להישתמש הים מספיק דבק מפיות רגיל???
סליחה ? לא הבנתי... אני רוצה להדביק מפית על מתכת צבועה ורציתי לדעת באיזה דבק להישתמש הים מספיק דבק מפיות רגיל???
B bell2002 New member 11/11/02 #6 כן, מספיק דבק מפיות רגיל. הדבקתי מפית על קומקום מתכתי ישן נושן עם דבק מפיות רגיל. אגב, אני מכינה דבק מפיות לבד. דבק פלסטי פושטי רגיל ומים ביחס של 1:1. עושה אותה עבודה - ב-ד-י-ו-ק.
כן, מספיק דבק מפיות רגיל. הדבקתי מפית על קומקום מתכתי ישן נושן עם דבק מפיות רגיל. אגב, אני מכינה דבק מפיות לבד. דבק פלסטי פושטי רגיל ומים ביחס של 1:1. עושה אותה עבודה - ב-ד-י-ו-ק.
ל לילך1 New member 11/11/02 #8 האמת שאני לא משתמשת בדבק מפיות אני משתמשת בדבק דקופאז´ שקניתי בזמנו וזה עושה יופי של עבודה...
B bis fd New member 11/11/02 #7 ללא דבק אחרי הצביע אני מניחה את המפית ועוברת עליה עם לכה על בסיס מים אחרי היבוש עוברים עוד שכבה של לכה
ללא דבק אחרי הצביע אני מניחה את המפית ועוברת עליה עם לכה על בסיס מים אחרי היבוש עוברים עוד שכבה של לכה
ל לילך1 New member 11/11/02 #10 זה במידה ואת צובעת וישר מדביקה מפית אני מתכוונת על מתכת שהיא כבר צבועה ...כמו דלת כניסה לבית