שאלת מסר

miri3012

New member
שאלת מסר

אפרופו פורום ישנוני מה דעתכם לגבי שאלת מסר לזוגיות מיקום 1 - השוטה מיקום 2 - הקיסרית מיקום 3 - האוהבים קלף האוהבים בעייתי קצת בעיניי , מרמז על התלבטות ומלחמה בין הלב להגיון אבל מושך בעיקר לכיוון ההגיון ???? השוטה מרמז כי כל האפשרויות פתוחות ?? יש הטוענים כי אם קלף השוטה מופיע בתחילת הפריסה יש לבטל אותה . האומנם ? שבת שלום

יופי של מסר ויופי של זוגיות

עפ"י הקלפים הללו... כמובן שלא ניתן שום רקע אז באופן כללי אינטואיטיבי זו התשובה. לא שמעתי על הסברה הזו שאם קלף השוטה מופיע בתחילת פריסה יש לבטל אותה - מאין היא הגיעה?

האוהבים מושך יותר לצד הנמוך או ליצר

למרות שבגדול הכל פתוח, לפחות ככה אני רואה את זה. עדיין, בדרך כלל אין בקלף הזה מספיק בגרות בכדי להחליט באופן נכון ומאוזן. בחפיסת מרסיי המקורית מצויר מעל לראשו של הבחור קופידון, אשר משקף עבורי יפה את התהליך כאן. אגב פריסות מסר הן מאוד מורכבות, צריך היכרות מאוד מעמיקה עם הקלפים בכדי להבין אותן.... יהיה צורך ברקע לשאלה בכדי לפרש

miri3012

New member
היי

לגבי אותה זוגיות בפריסה לניתוח קשר בין אישי צד השואל - נער המטות הצד השני - שני המטות מה עוזר - יום הדין מה מפריע - השטן פוטנציאל הקשר - האוהבים שוב קלף האוהבים ??????

miri3012

New member
נתנאל

קלף השטן אכן מחזק את הצד הנמוך והייצרי כפי ששיערת קודם .

נראה שהבעייה מצד השואל...

כמיוצג/ת על ידי נער המטות האולי קצת יותר מדי הרפתקני, וזה משתלב בקלף השוטה בפריסה הקודמת. נראה כי יום הדין עשוי לבשר על סיום הקשר.

אני מסכימה עם נתנאל ומוסיפה את שאמרתי

זה מכבר - מסר הוא לאדם כשלעצמו, זה איך שהוא מקבל את המסר. מי שעושה את הפריסה. ואני עדיין חושבת ששלושת הקלפים הללו ביחד הם מסר יפה לזוגיות.

למעלה