שאלת מסלול....

arielc

New member
שאלת מסלול....

שלום לכל המומחים... זו פעם ראשונה שלי בפורום זה, אנו עתידים לנסוע לתאילנד לירח הדבש בסוף אוקטובר. אנו מעונינים להיות יום יומיים בבנגקןק - 3-4 ימים בקופיפי - 3-4 ימים בקו סמוי וחזרה לבנגקוק לעוד 2-3 ימים. לפי מה שהבנתי, אין טיסה בין פיפי לסמוי, האם הדרך היחידה תהיה: בנגקוק - טיסה לפוקט - מעבורת לקופיפי - מעבורת חזרה לפוקט - טיסה לקוסומוי - טויסה לבנגקוק ? או שמא ישנה דרך נורמאלית יותר ? בברכה,

Silvi k

New member
אין דרך יותר נורמלית

אבל המעבורת לקופיפי היא בסדר גמור. (ורק שתדעו שקופיפי הרבה יותר יפה ורומנטית. והחופים שלה הרבה יותר יפים משל קוסמוי. קוסמוי חופים נחמדים אבל פחות, אי קצת מכוער אפשר לומר - לעשות שם הרבה קניות - כי המחירים דומים לשל בנגקוק)

arielc

New member
רוב תודות - שאלת המשך...

אנחנו נוחתים מבנגקוק בפוקט - מה המרחק מהשדה למעבורת ? כי מייד נרצה להגיע אליה...כדי להמשיך לקופיפי יש איפה אפשר לראות זמני המעבורות ? תודה מראש.

Silvi k

New member
אני לא זוכרת את המרחק, אולי משהו

כמו חצי שעה נסיעה במונית אבל כדאי לדעת שאת הכרטיס למעבורת לקופיפי כדאי לקנות בשדה כי בשדה מכרו משהו כמו 250 בהט (כיון אחד) כרטיס ואילו במעבורת עצמה כיון אחד לקופיפי עולה 400 בהט אז ראה "הוזהרת"

yam1212

New member
המלצה

אישית הייתי מוותרת על הבלאגן של קופיפי (טיסה לפוקט +מעבורת לאי) במיוחד כשרוצים להיות גם בקוסמוי...אישית הייתי טסה מבנקוק (שדרך אגב כדי לעשות אותה בסוף בטיול) כלומר לנחות בבנקוק ולקחת טיסת פנים לקוסמוי להיות שם , להיות בקופנאגן בחלק הצפוני שלה ואם יש זמן אז גם הקוטאו ואז לחזור לבנקוק ורק ם לעשות את כל הקניות כישם זול בהרבה וקל יותר להתמכח... טיסה נעימה

Silvi k

New member
ממש לא נכון - אני ממש לא מסכימה

קופיפי מקסימה ויפה ורומנטית (ואין מה להשוות את החוף שלה לזה בקוסמוי) ובדיעבד הייתי נשארת בה אפילו יותר ממה שהייתי

arielc

New member
הפתעתם אותי...

פה פעם ראשונה אמרו לי ש קופיפי יותר יפה מקוסמוי !!! !??!!? אני ממש ממש מבולבל.....
תגובות ? הארות ? הערות ? יתקבלו בברכה.... (להזכירכם\ן - זהו ירח הדבש שלנו) רוב תודות לכל המשיבים.

Silvi k

New member
פעם ראשונה? אז אני מופתעת

כי אני שמעתי את זה דוקא הרבה. בכל מקרה זו דעתי כשתגיעי לשם כבר תדעי להחליט אבל קופיפי זה אי מקסים ויפה קוסמוי מזכיר קצת את אילת (והאמת שאם עושים סיבוב באי, אז הוא גם מזכיר קצת את עזה, אבל מי סופר)

SPnage

New member
ברור

אין על קופיפי, ובטח לא משתווה לקוסמואי. סמואי זה כמו עיר קטנה עם חופים. קופיפי זה ממש אי, בלי כבישים, בלי תנועה ועם חול במקום מדרכות. והנוף מהמם. לדעתי עדיף להתחיל בקוסמואי ומשם להמשיך לקופיפי, אחרת תתאכזבו...

למעלה