שאלת מנשא

• פותח הנושא yam74
  • פורסם בתאריך

noga30

New member
אתן יכולות להציץ במשקל ההתחלתי?

אני אשתמש במנשא של חברה והוא עדין לא אצלי, אני רוצה לדעת כמה זמן יש לי לחכות כי אנחנו כבר קורסים

אוצה

New member
אני התחלתי בגיל שבועיים הוא היה

פחות מ- 3.5 ק"ג (אבל יש מין תפס כזה להקטין את מפתח הרגל בביבי ביורן).

../images/Emo207.gif יש למישהי מנשא סלגוזל

או מנשא צד אחר? אני פשוט לא רוצה סתם לקנות ומעדיפה קודם לנסות לראות אם זה בכלל נוח לנו. אז אם יש למישהי והיא מוכנה לתת לי לנסות או רוצה למכור יד שניה, אני אשמח. כמה זה בכלל אמור לעלות????

noga30

New member
../images/Emo207.gifבאיזו חנות יש מגוון מנשאים

מבד כדי למדוד ולהשוות?

אביטלתל

New member
סלגוזל ומנשאי צד

סלגוזל כרגע חסר בשוק וגם אצל היצרנית אני מביאה השבוע לחנות מנשא צד חדש אשמח לשלוח לך להתנסות אם תרצי

אני אשמח!

אם לא מדובר במחירי יאמו... מה שאת מביאה זה מה שיש באתר של שרון ודלית? לא זוכרת מה השם..... תשלחי לי מסר ואני אתן את הפרטים שלי. תודה!

כשהראש מספיק יציב../images/Emo95.gif

אני הפכתי את בני בגיל 1/2 שנה עד עז הוא היה עם הפנים אלי. גם כאשר התינוק ישן רצוי שפניו יהיו אליך ולא החוצה כך ראשו לא ישמט לצד

מרגלית10

New member
שאלה בנוגע לבייבי ביורן

היי, אני עומדת לקנות מנשא בייבי ביורן לבתי בת השישה שבועות. הבנתי מהפורום שהמנשא הזה אמור לשמש עד גילאים מתקדמים (3 אם אני לא טועה). אולי השאלה שלי טפשית, אבל האם יש למנשא אפשרות הגדלה? אני פשוט תוהה איך אותו מנשא מתאים מגיל 0 עד גיל 3. אם הגודל לא משתנה, אז תינוק שרק נולד "ישחה" בתוך המנשא, ולתינוק בגיל שנה יהיה צפוף...

mamina

New member
ניתן לשחרר את כל הרצועות בהתאם

לגודל של התינוקי.

אוצה

New member
המשקל המירבי של הביורן הוא עד 12 ק"

ק"ג. אני נושאת עכשיו את תמיר (בן 9 חודשים והוא 10 ק"ג) והגב שלי נשבר. אני לא מכירה אף ילד ששוקל 12 ק"ג בגישל שלוש אבל נרהא לי שיש לך טעות. עםן זאת, המנשא הזה מאוד מאוד שימושי אצלנו. ואני אפסיק איתו אוטוטו.

מה דעתכן?

קיבלנו במתנה מנשא TOT TENDER של אינפנטינו מישהי מכירה? מה דעתכן?

למעלה