שאלת מנשא

דיא

New member
ועוד משהו שרלוונטי לכל מנשא

ברגע הראשון ילד עשוי להרגיש לא בנוח. צריך להתחיל מיד ללכת ואז תוך שתי דקות עד 10 דקות הוא פשוט יאהב את זה. מכירה המון אימהות שוויתרו על מנשא בגלל ה-5 דקות הראשונות האלה. הכי טוב זה להתחיל עם המנשא מחוץ לבית, שיהיה מישהו שיכול לעזור ואז פשוט זזים. אם מתחילים בבית אפשר לעשות את זה במקום חדש ומעניין (גם תינוק בן יומו יתעניין, בטוח אחד בן חודש), למשל מול מראה.

ברבי28

New member
זה מה שאני מתכוונת לעשות

יש לי מנשארי בהשאלה, ולופי (נראה אותו דבר) אני אנסה אותם

נוריה

New member
אני מבינה שאת נהנית מהלופי

איזה כיף לדעת שהוא בידיים נהנות וטובות ד"ש ונשיקות לבלונדיני המהמם שלך

נוריה

New member
גם אני

נישוקים ומזלטובים. סליחה שאני בלתי סוציאלית בזמן האחרון אבל אני בשלב זחל-גולם לחלוטין.

למי קראת בלונדיני../images/Emo35.gif

יש לו צבע שיער שאני קוראת לו "מופז" (לא כמו שאול, חלילה, אלא כמו פז). זה לא ממש ג'ינג'י (למעשה, ממש לא ג'ינג'י) אבל מלא פז. אבל הרבה יותר חמור
למי קראת קטן
רואים שלא נפגשנו המון המון זמן
(ואת זה, באמת, יש לתקן!)

תמי ס

New member
יקירתי

ראשית, צר לי, הוא אכן בלונדיני, אל תנסי להסוות זאת במילים גבוהות
ושנית -איפה ראית שהיא כתבה קטן???

מה זאת אומרת איפה?

בין השורות, כמובן
אני כתבתי שהלופי נח לקטנטנים ונוריה הגיבה לזה

ברבי28

New member
סיכום ביניים ...

אתמול הייתי בסבב מדידות ... המנשארי נפסל לא ממש מצליחה לתת את מבטחי ברצועת הבד הזאת (מי אמר טיפול פסיכולוגי), והלופי, אע"פ שהיה מאוד נוח ... פשוט הבחורצ'ק הלך לאיבוד בפנים ... יכול להיות שהקונספט השבטי הזה, לא מתאים לבחורה "אלק מודרנית" כמוני ? אוףףףףףףףף, ואני בניתי על סיבובים נטולי סלקל, אז בניתי ... ברבי, שמצפה שהבחור יגיע כבר ל 3.5 ק"ג ויוכל להשתחל לבייבי ביורן (או יותר נכון לא ישתחל ממנו החוצה)

עגלת תאומים!!!!!!!!!!!!

בואי נשכור עגלת תאומים, ואז מישהי סוחבת את העגלה עם שניהם והשנייה מנווטת את השופינג!!!!!

מותק, אם מקומות של פחמימות היו בררניים,

את, אני, הקישוא ועוד לא מעט כאן מהפורום לא היו שורדות....

תצחקי, אבל ככה אחותי

ואני הולכות לקניות (שזה תיאור בלשון רבים לפעם היחידה שהלכנו בצוותא לאיקאה עם שני הפשושים).

../images/Emo46.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo43.gifפלצת

רציתי לספר איך בלבלנו מאוד את האנשים, כי אנחנו מאוד דומות, חושבים שאנו תאומות, ואז לא הבינו איך אנחנו תאומות עם תאומים (ועוד בהפרש של שלושה חודשים וחצי!)

רינת200

New member
הלא אחראית

אני השתמשתי בביבי ביורן גם במישקלים נמוכים מהמומלץ, לא שזה מהווה המלצה, או עידוד לפעול בניגוד להמלצת היצרן זה רק מספר שאני לא אחראית, אבל חזרתי על זה עם שלושה ילדים ולא בגלל זה אני נמצאת בפורום הזה...

למעלה