שאלת מנוע

שאלת מנוע

אחרי שנה של התעללות המנוע שבק חיים. נזק למנוע עליון, כרגע לא נראה שיש נזק למנוע תחתון. השאלה היא - האם לחפש ולשים צילינדר משומש או לקנות חדש? האם כדאי לחפש ציל' + בוכנה 660 "על הדרך"? כרגע אין סימנים לנזק בחלק התחתון, אבל יש להתחשב בכך שהמנוע עבר חיים לא קלים. האם הגדלה ל - 660 תביא את הקראנק לעומס קריטי ושבירה, או שתגביר את הבלאי אבל בצורה לינארית? מה צריך לעשות בנוסף להחלפה של הציל' והבוכנה? ראש מנוע נדרש? האם הקראנק נשאר אותו דבר, או שיש צורך להגדיל את המהלך (ולהחליף קראנק)? האם יש צורך להחליף משהו בנוסף? אני מתכוון להשאר עם האופנוע הזה עוד תקופה ורוצה שישאר שימושי ואמין, לא מתכוון להפוך אותו לאופנוע מירוץ נטו (אין מירוצים סדירים עדיין
והוא לא הכלי הכי טוב למשימה). תודה.

ז ר ח

New member
הייתי פונה לסטאריק.

יש לו ניסיון בשיפורי הבהמות הללו.

הכוכביק עשה לי אוברול עליון

אחרי 35000 ק"מ ושמונה שנים ללא תקלות, קצתי בהזעות מכיוון אטם הבסיס, והכנסתי אותו לאוברול אצל ערן. חוץ מזה הכל היה תקין והאופנוע סחב ,כהרגלו, ללא שום תחרות (חוץ מאשר קלאקסים 650 שגם הם סוחבים יפה). הבוכנה הגיעה לשמונים אחוז שחיקה ולכן הוחלפה בחדשה. הצילנדר היה תקין - לא היה צריך לחדש את ציפוי הניקסיל. ראש מנוע שופץ גם כן.

45degrees

New member
כמו שאתה רוכב ומתחזק - תשאיר אותו "סטוק"

אם אתה רציני על הגדלות ושיפורים - אתה יודע איפה למצוא אותי. אם תגיע בזמן הקרוב יש המון אקזוטיקה על השולחן ניתוחים
אגב, במקרה שלך אפשר המון שיפורים יחד עם אמינות, אך לדעתי זה מחוץ לתקציב שלך.

למעלה