בן 27, ללא ילדים, טוב לך בחיים???? אז מדוע להתגרש, ועוד עכשיו, לפני החגים, צ´מע חביבי, אתה עדיין צעיר, משהו טוב "יצא" אין לי ספק, ותחשוב על זה..... בוקר טוב לך, מדליקה
אם אתה נשוי הרבה זמן,,,, אז חבל על הזמן שלך ושלה.... אם אתה רואה שזה לא הולך,,, אז יאללה, לרבנות... אבל אם יש סיכוי, והכי קטן,,,, שווה מאמץ,,, אז תשקיע,,, ותקבל תוצאות טובות,,, עכשיו זה כבר לשיקולך!
הכרתי מישהו. הוא התחתן, ואחרי שנה-שנתיים גילה שזה לא זה. הוא אמר "נו, ננסה עוד קצת". היא נכנסה להריון, נולד ילד, והיא השתנתה לגמרי (עוד יותר לרעה). הוא אמר "אני אחזיק עד שהילד יהיה גדול מספיק להבין". אבל ערב אחד כשהיה חרמן הוא עשה טעות, היא שיקרה שהיא לוקחת גלולות, והיה פתאום עוד ילד. הוא חי איתה, שני זרים בבית אחד, אומלל ומחכה ליום שהילד השני יהיה גדול מספיק, ואז הוא יוכל למצוא לעצמו אושר שוב. שנה אח"כ הוא נהרג בתאונת דרכים. אל תחכה. רע לך? לא הולך? ילד ממש ממש לא ישפר את המצב. אישה משתנה ברגע שהיא נהיית אמא. אם עכשיו אתם זרים, אחרי ילד זה יהיה גרוע יותר. לדעתי להתגרש עכשיו.
תחכה אולי יהיה בסדר תחכה שיוולד הילד הראשון תחכה שיגדל קצת הילד הראשון תחכה אולי לילד השני תחכה .... בזמן שאתה מחכה...תספר לי איך החיים אההה ואל תשכח להנות קצת בדרך טוב נו....תתגרשו! חחחחחח
לחכות למשיח?? אם אתה רוצה אותה וחושב שיש מקום לשיפור תעשה אתה משהו אם לא, תתגרש. בכל מקרה, ילדים תעשה רק כשתהיה בטוח שעליתם על הדרך הנכונה. משפחה אפשר להרוס בשנייה, אבל לבנות מחדש זה יותר קשה...וגם על מה שיש תמיד צריך לעבוד ולהשקיע. תחשוב על זה