שאלת מליון $$

h o m e r

New member
שאלת מליון $$

האם להיתגרש עכשיו (בן 27 ללא ילדים) או לחכות עוד כמה שנים אולי יצא משהוא טוב מהעסק

שאלת המיליון ../images/Emo12.gif

בן 27, ללא ילדים, טוב לך בחיים???? אז מדוע להתגרש, ועוד עכשיו, לפני החגים, צ´מע חביבי, אתה עדיין צעיר, משהו טוב "יצא" אין לי ספק, ותחשוב על זה..... בוקר טוב לך, מדליקה

מיכל31

New member
אם יש בעיות ....

ואין שום דרך לגשר עליהן אז תתגרש ועדיף עכשיו, לדעתי. אם סתם לא בא להיות נשוי, אז חכה קצת אולי תשנה את דעתך כבר התחתנת לא?????

למה להתגרש?

טוב לך עם אישתך? כמה זמן אתה נשוי בכלל? לפי דעתי אם אין אהבה אז למה לחכות ולבזבז את הזמן שאולי האהבה האמיתית שלך מחכה לך איפה שהוא.

yafit75

New member
עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם אתה נשוי הרבה זמן,,,, אז חבל על הזמן שלך ושלה.... אם אתה רואה שזה לא הולך,,, אז יאללה, לרבנות... אבל אם יש סיכוי, והכי קטן,,,, שווה מאמץ,,, אז תשקיע,,, ותקבל תוצאות טובות,,, עכשיו זה כבר לשיקולך!

nightroll

New member
המממ

הכרתי מישהו. הוא התחתן, ואחרי שנה-שנתיים גילה שזה לא זה. הוא אמר "נו, ננסה עוד קצת". היא נכנסה להריון, נולד ילד, והיא השתנתה לגמרי (עוד יותר לרעה). הוא אמר "אני אחזיק עד שהילד יהיה גדול מספיק להבין". אבל ערב אחד כשהיה חרמן הוא עשה טעות, היא שיקרה שהיא לוקחת גלולות, והיה פתאום עוד ילד. הוא חי איתה, שני זרים בבית אחד, אומלל ומחכה ליום שהילד השני יהיה גדול מספיק, ואז הוא יוכל למצוא לעצמו אושר שוב. שנה אח"כ הוא נהרג בתאונת דרכים. אל תחכה. רע לך? לא הולך? ילד ממש ממש לא ישפר את המצב. אישה משתנה ברגע שהיא נהיית אמא. אם עכשיו אתם זרים, אחרי ילד זה יהיה גרוע יותר. לדעתי להתגרש עכשיו.

נשית~37

New member
תחכה תחכה...

תחכה אולי יהיה בסדר תחכה שיוולד הילד הראשון תחכה שיגדל קצת הילד הראשון תחכה אולי לילד השני תחכה .... בזמן שאתה מחכה...תספר לי איך החיים אההה ואל תשכח להנות קצת בדרך טוב נו....תתגרשו! חחחחחח

קרמבובת

New member
מה זה לחכות?

לחכות למשיח?? אם אתה רוצה אותה וחושב שיש מקום לשיפור תעשה אתה משהו אם לא, תתגרש. בכל מקרה, ילדים תעשה רק כשתהיה בטוח שעליתם על הדרך הנכונה. משפחה אפשר להרוס בשנייה, אבל לבנות מחדש זה יותר קשה...וגם על מה שיש תמיד צריך לעבוד ולהשקיע. תחשוב על זה
קרמבו

h o m e r

New member
סליחה חברים הסיפור התפתח בפרום

אחר הקישור למטה בבקשה תנו עצות

למעלה