שאלת מליון $ - מתנות ....

שאלת מליון $ - מתנות ....

מה קניתן מתנות "קטנות" - כאלה למנקה ? לגננת של הילדים ? אולי לשכנים או לחברים טובים? מחפשת עצות בנרות.

למנקה? כאילו דהה, אני המנקה.

אז כבר חסכנו מתנה, לגננת, טוב זאת חמתי, הילדים במשפחתון, אז היא תקבל חב' ענקית של ממתקים של עלית עם עוד מתנה שאני צריכה לקנות נראה לי שטיח לחדר השינה... , לחברים טובים לויודעת. חייבים לקנות? טוב אם הייתי קונה לחברה טובה אז סט צלליות, או קרם גוף , או תיק יפה, או תכשיט...

אז ככה...

המנקה זו אני, אני אזכיר לבעלי לקנות לי משהו. לגננות אני קונה רק בסוף שנה. לדודה שלי המארחת בפסח, קניתי ספר בישול בסטימצקי ומחר אקנה איזה כלי יפה בששת. לבן דוד שלי קניתי חולצה בגולף - 90 ש"ח. לילדים שלי - משחק מחשב ועוד מתנות קטנות. לילדה אורחת - פרצוף של בובה שעושים לה תסרוקות - מקסים. ולשאר אקנה בונבונירות. דרך אגב, הלכתי עם תלושים, אבל אם משלמים בתלושים, לא מקבלים הנחה של חברי מועדון המשביר, חברי מועדון גולף, בקוסמוס הורידו לי 20 ש"ח על התלושים, בסטימצקי הספר בהנחה של 30 ש"ח אם אני קונה בתלושים, אני צריכה לשלם מחיר מלא - בקיצור, לא שווה!!!

כן אני יודעת - גם לנו יש המון תלושי

(הפתיעו בעבודה של בעלי השנה) , אז קניתי לו מתנה . אולי אני אקנה גם לקטנה איזה ספר - ומעבר לזה למארחים אני אביא פרחים או עציצון (כבר שמנו כסף על ה"אירוח") , ולהורים שלי בטח סלסלה גדולה של מתוקים - כי הם שומרים על הילדה כל החג + חג שני , ולמנקה ?? אני לא חושבת שאביא מתנה למטפלות בגן - הבאתי כבר משלוח מנות בפורים ולדעתי הם מקבלים מהועד משהו.

למעלה