שאלת מכונה

שאלת מכונה

שלום אשמח אם תוכלו לחוות דעה על מכונת תפירה של חברת הסקוורנה, ויקינג נדמה שהדגם הוא 116 תודה

הסורג

New member
הוסקוורנה 116

מכונה מצוינת לעבודה יום יומית בעלת ביצועים מצוינים בכל סוגי הבדים(לא כולל עורות)יש לה פונקציות מתקדמות כמו השחלה אטומטית ולולה אטומטית פשוטה לתפעול החזקה זולה מומלצת בחום

aviviye

New member
נצל"ש - אוברלוק BROTHER למטרות ביתיות

יש לי אפשרות להביא מחו"ל. אני מודעת לבעיות של הבאת מכונה מחו"ל. נדמה לי שיש לנגה אור. מצד אחד אין לי תקציב גדול יותר , יש לי מכונת תפירת טובה, אך אני מרגישה שחסרה לי הפונקציה של האוברלוק , נראה שנותן תמורה בהתאם למחיר. אני כרגע לא תופרת כמויות גדולות (כפי שהייתי רוצה) מצד שני - אולי עדיף לדחות את הקנייה (בהרבה זמן) לקניה של מכונה טובה יותר. תובנות בנושא?

טרהקוטה

New member
הגעתי לקנייה של אוברלוק

עם צרכים דומים לאלו שלך, לדעתי. הייתי עם מכונה ביתית שמתאימה מאוד לצרכים שלי, והרגשתי שחסר לי ה"עוד משהו" כדי לשדרג את חווית התפירה שלי, למרות שאני לא תופרת בכמויות גדולות. קניתי לעצמי מכונת אוברלוק, מתנה ליומולדת, ואני פשוט כל כך מאושרת ממנה... לא להאמין איך דבר לכאורה קטן - תפר אוברלוק - הופך כל בגד לכאילו "מקצועי". הייתי עושה תפר אוברלוק במכונה הביתית בעבר, ואין מה להשוות בכלל-בכלל-בכלל. אני מרגישה ששדרגתי את התפירה שלי בעשרות אחוזים. גם אם את דוחה את הקנייה ומחכה לקנייה של מכונה טובה יותר, עדיין לא תהיה לך שם פונקציה של אוברלוק כמו במכונת אוברלוק, לא? ובאמת שאין לזה תחליף. אני ממליצה בחום.

aviviye

New member
יש לי מכונת תפירה מעולה (ברנינה)

התכוונתי לדחיית הקנייה לקניית אוברלוק איכותי יותר, כי כרגע אם אני אקנה אוברלוק אני רוצה להוציא יחסית מעט כסף. איזה אוברלוד קנית?

טרהקוטה

New member
קניתי של אלפא לוק.

לא רציתי להוציא המון כסף, בהתחשב בכך שאני לא תופרת המון.

שש שבע

New member
היתנה לי ברדר 4 חוטים

עד שקניתי תעשיתית, אולי עשר שנים , אחר כך היא עברה לאחינית שלי, ולפי מיטב ידיעתי היא עדין חיה קימת ותופרת היטב.

למעלה